Свеобухватно сексуално образовање у Америци говори деци да су сви облици полних односа „нормални и добри” доклегод су оба партнера пристала и док им је лепо. Међутим, деци је потребно право образовање о полности, а не индоктринација ЛГБТ идеологијом.

АУТОР: Роберт Сидлецки

„Можда се деловање Сотоне у Америци нигде не види тако добро као на примеру сексуализације деце, чиме им се уништава идентитет, ствара збуњеност у вези с полом и неразрешена кривица и мржња према себи“, изјавио је пастор емеритус Ервин Луцер у својој књизи Нећете нас ућуткати (We Will Not Be Silenced). Луцер пише да се један од главних начина на који „освешћени” активисти (тј. Сатанини поданици) сексуализују нашу децу одиграва путем система државних школа у Америци, где се она индоктринирају радикалном ЛГБТ идеологијом.

Још од Лењиновог времена, марксисти и други левичари покушавају да искористе систем јавног образовања да индоктринирају омладину „новим начином размишљања“. И сам Лењин је рекао: „Дајте ми четири године да подучавам децу и семе које тада посејем никада неће бити ишчупано из корена.” Настављајући Лењиновим стопама, „освешћени” левичари у Америци користе систем јавног образовања да убаце радикалну ЛГБТ агенду у умове наше деце. Како то раде? Спровођењем „свеобухватних програма сексуалног образовања“ у нашим школама. Шта је „свеобухватно сексуално образовање?“ То је наставни план и програм који су развили Планирано родитељство и Савет за сексуално информисање и образовање Сједињених Држава, две од најрадикалнијих организација у земљи. У програму је „наглашено како можемо доживети сексуално задовољство било с партнером било сами. … Укратко, сви облици секса, под условом да су партнери сагласни, нормални су и у њима треба уживати.” Другим речима, то је наставни план и програм осмишљен да уништи јудео-хришћанско разумевање полности у нашој земљи, а с њим и читаву нашу јудео-хришћанску цивилизацију. Луцер пише:

Циљ секулариста је јасан: напад на сваки облик пристојности, светости или нормалних сексуалних односа. Ако децу збуните тако што у њима пробудите сексуалне жеље резервисане за одрасле, потпуно ћете уништитити концепт традиционалне породице. Ако охрабрите децу да имају вишеструка сексуална искуства, то ће довести до више абортуса, више антирелигијске нетрпељивости и, што је најважније, више разорених домова. Што је више деце рођено ван брака, то су она подложнија марксистичким принципима који теже да их обликују.

А како „освешћени” активисти убеђују школске системе да усвоје овај деструктивни наставни план и програм? Тако што користе обмањујуће формулације. Луцер каже:

Продајте нови наставни план и програм као „потрагу за поштовањем свих облика сексуалности”. Продајте то као „укључивање, а не искључивање“ и „саосећање, а не малтретирање“. Продајте то као „процват људи”, а не сексуално угњетавање. Продајте то као „сазревање у сексуалним питањима.” Изнад свега, продајте га!

А шта је с људима који се противе овој радикалној ЛГБТ агенди? „А све оне који се противе овим мерама назовите затуцанима, мрзитељима и десничарским верским фанатицима”, пише Луцер.

Значајно је да у процесу уништавања јудео-хришћанског темеља наше земље, овај наставни план и програм буквално уништава нашу децу. Луцер каже:

Оваква врста образовања подстиче жеље код деце, што доводи до различитих израза сексуалности који на крају уништавају и прљају њихову душу. Утицај ране сексуалне активности на ментално здравље наслов је извештаја из 2018. који је проценио 28 студија рецензиране медицинске литературе од 1966. године до данас. Истраживачи су открили да „рано ступање у сексуалне односе повећава ниво депресије, суицидалних мисли, агресивно понашање, психички стрес, анксиозност, стрес, усамљеност, погоршава благостање, појачава жаљење и кривицу. То такође повећава и негативно друштвено понашање као што су злоупотреба супстанци и злостављање, као и ризично сексуално понашање.”

Шта треба да урадимо да се боримо против ове сексуалне индоктринације наше деце? Луцер нас позива да урадимо две ствари. Прво, требало би да размислимо о томе да нашу децу пошаљемо у верске школе или да се укључимо у школовање код куће. Он пише: „Опасно је стављати наша јагањца у државне школе ако их тамо индоктринирају паганском сексуалношћу, нормализују девијантно понашање, исмевају Божју намеру за мушкарце и жене.” Ако родитељи то нису у стању да ураде, морају да раде прековремено са својом децом да би их „депрограмирали” после сваког дана у школи.

Друго, морамо неустрашиво говорити истину и разоткрити то што наше школе раде. Луцер пише:

Имамо ли храбрости да се супротставимо овом нападу на нашу децу? Или ће насилници добити битку за следећу генерацију?… Ми смо овде да светлошћу обасјамо ову мрачну културу…[али] морамо бити спремни на екстремисте који ће нас називати мрским именима, све време тврдећи да су у бољем положају у односу на нас.

У својој књизи Нећете нас ућуткати, Ервин Луцер нас позива да се суочимо са „освешћеним” левичарима који користе систем јавних школа да индоктринирају нашу децу радикалном ЛГБТ идеологијом. Зашто то левичари раде? Да би уништили јудео-хришћански темељ наше земље и на његовим рушевинама изградили марксистичку утопију. Ако ускоро не реагујемо, Америка ће потпуно изгубити следећу генерацију, као и своју државу. Време је да храбро заузмемо став. Audentes Fortuna iuvat .*

*Срећа прати храбре.

ИЗВОР: https://ifamnews.com/sr/seksualizacija-dece-u-skolama-vodi-ka-propasti-civilizacije

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *