Украјина и Србија – Није иста ситуација

СНП „Избор је наш“ сматра да је историјски нетачно успоређивати и доводити у сличну ситуацију Украјину, Донбас и Крим са једне стране и Србију и Косово и Метохију са друге стране, а и будући догађаји и њихови исходи ће показати да су те двије стране у потпуној супротности.

Донбас, Крим, Кијев (Кијевска Русија) су историјски и суштински Русија, као што је и Косово, Србија.

Жеље и активности Запада да контролише па и раскомада Русију и Србију, довешће до догађаја (у току су и који ће услиједити) који ће „породити“ рјешење проблема и оних посљедица које је Запад (Ватикан, Нијемци, Англосаксонци) изазвао задњих стотињак година руском и српском народу.

Основа тих проблема јесте у политици Запада да подијели, завади, гурне у сукобе и да завлада, а рјешење ће бити у обнови руске и српске куће ( може и руског и српског света) у којима су сви добронамјерни добродошли и слободни.

Са ким је Србија – исто?

Са опасношћу да нас многи не разумију, износимо запажања.

Руски и српски народ достојни су патње и страдања јер су изабрани, а изабрани су јер могу издржати.

И сада кад су издржали, опстали и Богу се вратили улазе у вријеме када ће изаћи „на црту“ неправедном центру свјетске моћи.

По једном вишем закону формира се страна коју ће предводити Русија и која ће се супротставити оној страни (неправедни центар свјетске моћи) која хоће да анестезира човјекову душу, наметне ненормалности, лажне вриједности, пороби и уништи човјека стварајући свог налик човјека и да загосподари свим планетарним богатствима. То су покушавали и покушаваће кроз сва времена, али никад неће успјети.

Колико су лукави и немилосрдни показује и чињеница – да Србији отимају Косово и Метохију, природни ресурси вриједе више од хиљаду милијарди долара, а наши политичари се хвале да од Запада добијају на поклон 50 милиона евра, па да тај износ добијамо сваке године, то је ништа у односу на свеукупну вриједност КиМ.

Бићемо свједоци стварања двије стране које ће се неминовно сударити и ту неће моћи бити неутралних, млаких и никаквих.

Бања Лука,                                                                   Предсједник СНП – Избор је наш

16.03.2023.                                                                                   Чанковић Дане

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *