Чудни симболи прате руску Специјалну војну операцију у Украјини

АУТОР: Андреј Витаљевич Сошенко, публициста, друштвени делатник

У чланку „Зашто је Доњецкој Народниј Републици (ДНР) потребан масонски симбол?“ скренута је пажњу на чињеницу да се 1. септембра слика ока (масонско „свевидеће око“) појавила у вестима ТВ канала Русија-1. Ова слика је пратила, као знак, снимак који је направио доњецки телеграм канал „Очима ДНР“. Да, тако велико „око“! Да, можда, не би било сумње. Па, мислио сам, дешава се, погрешили су, нису размишљали када су бирали лого новинске агенције – они ће то поправити… Не, нису поправили.

Године 2022, 9. септембра (6 мин. 30 сек.) у Вестима, на каналу Русија-1, овај знак се поново појављује у извештају о гранатирањима кијевске хунте Донбаса, централни ТВ канал наставља да користи снимке новинске агенције „Очима ДНР2 са разметљивим оком у троуглу.

А овде су и снимци уласка резервних формација руских оружаних снага у област Харкова (на пример, у истом броју „Вести“ пола минута пре приче „Очима ДНР“). Чудно је, али на техници је троугао са основом на врху и кругом уписаним у њега назначен као идентификациони знак или симболи. Фактички то је иста слика као лого телеграм канала „Очима ДНР“. У другим блоковима вести који приказују кретање руске технике ка Харковској области, то се још јасније види, на пример, у Вестима у 17.00 истог дана (5 мин. 10 сек.). Такође, на војним возилима су видљиве и друге чудне слике – кругови са линијама унутра.

Зашто је потребан овај мистицизам? Да ли је то само нека масонска опсесија! Неко, очигледно, некоме нешто снажно сигнализира, али целом свету? Поготово ако узмете у обзир друге знакове који прате СВО – Специјалну војну операцију.

Па добро, за „Z“ и „V“, рекли су да су пре СВО биле војне вежбе у Белорусији, а постојале су групе „Запад“ и „Исток“ са одговарајућим кратким ознакама, па ова латинична слова нису била промењена. Тада се појавио или круг, или нула, или слово „О“. Незванично речено да то значи „Храбри“. Други су објаснили да се ове ознаке односе на родове војске или на то одакле јединице географски потичу. О осталим верзијама о пореклу и „читању“ „З“ и „В“, „О“ и „А“, у које не желим да верујем, овде ћу прећутати. Верзије нису празне, али се све време мислило да је то пука случајност. Да, али сада је ово око у троуглу отворено масонско „свевидеће око“.

Оккултизм или идиотизам?

Можда је зато и „застој“ у ослобађању малоруских територија, јер се неко поиграва масонским триковима?

ИЗВОР: https://ruskline.ru/news_rl/2022/09/10/okkultizm_ili_idiotizm

One thought on “Руски масони опструишу спровођење Специјалне војне операције у Украјини?”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *