АМЕРИКАНЦИ, БРИТАНЦИ И НЕМЦИ ЖЕЛЕ ДА У РАТ СА РУСИЈОМ УВУКУ ПОЉСКУ И РУМУНИЈУ

* Украјинске снаге у Донбасу биће наредних дана затворене у три или четири „котла“. Чим се то догоди, руска главнина ће кренути на Запорожје, Полтаву и Дњепропетровск. А то ће решити проблем Украјине са леве стране Дњепра

* Потом ће на реду бити и Николајев и Одеса коју последњих дана масовно напуштају породице градских званичника и других утицајних фигура украјинске власти

_________________________________________________________

РУСКА војска се неумољиво спушта са севера и постепено са запада залази иза леђа украјинском „донбаском фронту“ на којем су најбоље јединице кијевског режима сконцентрисане око Славјанска и Краматорска.

Те украјинске снаге биће наредних дана затворене у највећи донбаски „котао“.

Неизбежно јер се Русима и армијама ДНР и ЛНР већ предају целе украјинске чете и водови.

„Котлова“ ће бити три или четири, а чим котлови буду затворени, Руси крећу на Запорожје, Полтаву и Дњепропетровск. А то ће решити проблем Украјине са леве стране Дњепра.

Потом ће на реду бити и Николајев и Одеса коју последњих дана масовно напуштају породице градских званичника и других утицајних фигура украјинске власти.

Украјинци су (на северу) већ изгубили Лиман и Нову Дмитровку. Пред губитком су и Попасне и Велике Новосјолке (на југу „донбаског фронта“) чији пад отвара пут према милионском граду Запорожју.

Американци, Британци и Немци желе да предупреде затварање „котлова“ и уништење најбољих украјинских снага.

Циљ је: зауставити Русију бар на левој обали Дњепра.

Зато би да увуку у рат Пољаке и Румуне. За Американце пожељно – обе истовремено…

Пољаци би – ако пређу Рубикон рата са Русијом – претендовали да од Украјине преузму Галицију и Волињ. А Румуни да поврате Бесарабију и Северну Буковину.

ИЗВОР: http://fakti.org/quo-vadis-orbi/rusima-se-vec-predaju-kompletne-ukrajinske-cete-i-vodovi

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *