СУЛУДА И НЕОПРОСТИВА ЗЛОЧИНАЧКА ГРЕШКА ЗАПАДА

  • Јер ово је рат у којем је Русија подмукло нападнута од западних ђавољих следбеника, није само рат против правослвних Руса и Хришћана, већ су западњаци кренули у рат и против других народа, као и против Господа Бога и то оном лажном пандемијом и лажним вирусом.
  • А у чему ће по Божијој промисли, бити уз помоћ Русије и председника Путина заустављени и потпуно поражени, као и њихов сулуди и ђавољи план – “ о златној милијарди “ – живих људи на Земљи.

АУТОР: Милосав Кнежевић Миле

Могли су себи малоумна и бездушна Америка, Енглеска, Француска, Њемачка и остале земље ЕУ, и чланице НАТО пакта, дозволити, да јавно, баш целом свету покажу сву немилосрдност, безобразулук и изопаченост западног ума, као и верно служење ђаволу. Али нису себи смели дозволити да својом заслепљеном и похлепоном гордошћу, ударе на православну и Хришћанску Русију и њен правоверни руски народ.

Али пошто је тај Запад, предвођен ђавољом Америком и његовим политичарима уз беспоговорну послушност свих западних и европских политичара, умислио и поверовао, да су они господари света, људи и живота на Земљи. Они се толико осилише, те по свом – ђавољем плану, они одавно почеше одређивати, многим народиима и државама како ће се и на који начин људи понашати, радити и живети на Земљи.

Сем тога, сковаше они и паклени план, колико људи треба да живи и остане на Земљи, те по том плану, они донесоше одлуку “ о златној милијарди ”, јер по њиховом тумачењу, превише је људи на Земљи ??? И на свеопшту људску жалост, тај план се од пре две године, поче спроводити уз лажну пандемију и лажни вирус, а у чему им Русија и те како уз Белорусију засмета. А пошто ђавољи Запад не воли кад им неко ремети планове, одлучише западњаци из страха, да им се план, док му се Русија и Белорусија противе, неће моћи да се спроведе.

И баш ради тих разлога, поведоше Западњаци против Русије и Белоруса, уз помоћ украјинских нациста, фашиста и Бнадероваца, не само војни рат, већ и онај економски, психолошки, медијски, као и сваки други. Те уз све виђено, пођоше Западњаци подло и бандитски да плене и отимају руско злато, новац и другу имовину, која је лежала у Западним банкама, тих западних држава и то уз такав медијски рат и лажи, да је то просто за неверовати. А то им је по мени, не само највећа сулуда и неопростива грешка, већ и чисти злочин.

Јер може тај Запад вређати, пљувати и оптуживати Русију, за све и свашта, може јој блокирати или отети то злато, новац или неку другу имовину, која се налази у Европи. Али никада тај ђавољи Запад неће моћи Русима отети образ, достојанство, част или храброст, као ни руску правдољубивост, а ни слободоумност, част и доброту, а поготово не могу Русима отети, ту Руску душу. И то душу која је задојена и испуњена исконском вером у Господа Бога, сина му Исуса Христа и Светога Духа, као и вером у Богомајку – Деву Марију, али и исконском вером у православље, а са чиме је руска душа задојена. А та и таква Руска душа, обогаћена Хришћанством и православном вером, истинољубљем, добротом и правдољубивошћу је за сваког Руса, истинита и духовна храна. Као и покретач руског живљења, размишљања, понашања и опстајања, али и несаломива воља и снага, коју ни један руски – западни непријатељ, па ни сам ђаво, ничим и никада не могу покорити, а нити победити.

Али како да то прљави и ђаволи западни човек, или политичар да зна или разуме, кад је њихова храна, баш она храна коју им је ђаво, у замену за њихове људске душе дао. И то баш онда, када их је ослепио материјалним богатством, лажима и неправдом, коју им је дао, како би их одвојио од Господа Бога, направиши од њих, малоумне послушнике и љубитеље свако зла, којег они безбројним људима на Земљи, од поодавно направише, али и даље чине.

А да чине велико зло, грех и неправду, не само према људима и човечанству, већ и према Русији и Руском народу, као и према Господу Богу, то им у своме јавном говору и обраћању пре месец дана, рече и председник Путин, упућујући им упозорење: “Да од њихове – западне и планиране “ златне милијарде ”, нема ништа, јер ће им план пропасти, за шта ће се Русија и Руска армија, као и председник Путин, лично побринути “…

А након тог Путиновог говора, и таквог упозорења, тим западним бандитским политичарима, видим и знам, да су многи људи у свету, као и на западу, ову веома битну реченицу, коју је председник Путин, јавно изговорио, потпуно превидели. Али нису је превидели ти Западни политичари, те су из страха, да ће им план, о убијању шест и по милијарди људи и то путем такозваних вакцина, како би на Земљи остала, по њиховом плану, да живи – само једна милијарда људи, потпуно пропасти. И баш од тога дана и тог упозорења, креће на Русију и председника Путина, уједињени и здружени и то хорски и брутални напад Запада, којег предводи Америка и цела Европска Унија, уз припомоћ – нато – чланица. А тај напад, који се већ други месец и то уз помоћ украјинских нациста, Бандероваца и фашиста, врши на Русију и председника Путина, је само мали исечак из Америчко, НАТО и ЕУ- рата. А којег је тај бандитски и злочинчки Запад, против Русије и Руског народа, као и председника Путина брутално повео. А како ће у том – Русији наметнутом рату, тај ђавољи Запад проћи?? Е, па то ће одлучити Русија, Руски народ, Руска армија, као и председник Путин – са свим својим сарадницима, као и Господ Бог.
Јер ово је рат у којем је Русија подмукло нападнута од западних ђавољих следбеника, није само рат против правослвних Руса и Хришћана, већ су западњаци кренули у рат и против других народа, као и против Господа Бога и то оном лажном пандемијом и лажним вирусом. А у чему ће по Божијој промисли, бити уз помоћ Русије и председника Путина заустављени и потпуно поражени, као и њихов сулуди и ђавољи план; “ о златној милијарди “ – живих људи на Земљи.

А то им је, предесдник Путин, пре месец дана, баш јавно рекао и поручио: “ Од ваше “златне милијарде”, неће бити ништа, план ће вам пропасти“…
На шта ћу додати, дај Боже да се то што пре деси и да се свет, уз помоћ Русије и председника Путина, Руске армије и Руског народа, напокон ослободи од ђавола и његових западних следбеника и злочинаца.

ИЗВОР: https://borbazaistinu.rs/rusija-sprecava-djavolji-plan-zapada-o-zlatnoj-milijardi/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *