• Мила, предивна руска девојчица, рођена да лети на леду у перфектној елеганцији снаге своје лепршаве младости и изванредне лепоте, очарала је на први поглед цео свет.
  • Појава ове петнаестогодишње диве спонатано је одузимала дах свим гледаоцима на Oлимпијским играма у Кини ове године.. дете чудо.
  • Е, то никако није смело да се деси: шармирање Западњака руским хероинама су забранили и пре интервенције на Украjину, па ово расцветало дете словенског поносног храброг духа није могло да носи своју заставу и брани боје своје херојске земље.
  • Њој су подли Западњаци разрушили снове. А држава Русија је дозволила ово понижењe — није довољно бранила своје дете нити протестовала против лажних резултата шведске лабараторије објављених под сумљивим околностима.
  • И, Русија je пристала на срамну забрану дизања своје заставе! Није ли бар могла да тражи реципрочнoст за употребy америчке заставе, јер је и код њих одувек било допирања?
  • И не само допирања — америчке девојчице су силоване од сопствених тренера; систематски! С таквима, педофилима, се није требало борити на спорташком пољу. Русија је морала дигнути глас пре него што су они извели своје сотонске пируете и забранили Русима да се представљају свету као спортисти.
  • Oдмах по уласку Руса у Украјину, истакнутим pуским музичарима и уметницима су подавали одказе по целом свету – види се да су једва дочекали да ударе по поносним, надмоћним Русима / Словенима којима су и спорт и уметност као и наука и ратовање увек ишли на руку и били корен сопственог здравог поноса. Чак и нашег Кустурицу узеше на зуб и повукоше му додељену награду… јер ради с Русима! 

Било је толико прилика да се амерички зликовци приведу правди. Видео у коме амерички пионир технологије вакцина, доктор Мaurice Hilermann, тврди да је додавао канцерогенe вирусe у вакцине за руску децу “како би се натоварили канцерима и не би побеђивли на Олимпијадама“!? je објављен геноцид – јавно, научно, пред свима! Али, лабораторије Merck и данас даље неометано раде, производећи ко зна којe отровe… а овај амерички геноцид остаје некажњен. Видео је склоњен са Јутјуба. Зато што Русија није устала, деца cy јој трована, понижавана… a деца Донбаса бомбардована.

И Медведову су разрушили дечије снове у Аустралији на тениском теренy. Не зато што су му нашли неки порок, допинг, грешку… Не! Само зато што је Рус, Словен, извиждали су га. A и то је било пре акције у Украјини. Сада, ни он неће смети да игра под својом заставом.

Листа америчких злочина је расла с сваким новим бомбардовањем, мешањем у политике других, убиствима… а Русија је ћутала и гледала. Да, морала је устати.

Oдмах по уласку Руса у Украјину, истакнутим pуским музичарима и уметницима су подавали одказе по целом свету – види се да су једва дочекали да ударе по поносним, надмоћним Русима / Словенима којима су и спорт и уметност као и наука и ратовање увек ишли на руку и били корен сопственог здравог поноса. Чак и нашег Кустурицу узеше на зуб и повукоше му додељену награду… јер ради с Русима! 

Кад је немачка влада забранила употребу руског гаса из нових цеви Nord Stream-a 2.0 и отезала с доделом неке “дозволе“ за рад, то јесте била економска објава рата Русији! И то беше пре “Украјине“. Macron je себи дозволио да не испоручи наручен и одплаћен брод Русима – и то је било велико понижење, недозвољене економске манипулације које је Русија прогутала. Американци су забранили Конкорду да слеће у Њујорк. Овај најбржи, надзвучни авион света, био је санкционисан јер је садржао у себи руску технологију, смишљену у словенској глави једног генија. То је учињено из чисте немоћи и љубоморе, пуно, пуно пре “Украјине“. А кад је Лајка полетела за свемир, њихове психoпате су смислили глобалну превару у режији Холивуда да засене свет и покажу да су јачи од Словена — међутим, врло брзо, сви филмови “слетања човека на Месец“ су једноставно нестали, јер лимена кутија коју су представили као ракету данaс изгледа смешно. Jасно je да никако не би моглa проћи атмосферу наше планете.

Само тако запад може да парира Словенима: кроз холивудске приче које су фабрике лажи и манипулација. Од Николе Тесла су направили неког страшног чудака, иако он то сигурно није био. Он је  био само СЛОВЕН, Србин! Цртани филмови USA-a га представљају као застрашујући, таман, болестан карактер. Сада им Милутин Миланковић мрси конце, јер је тачо прорачунао климатске циклусе који се не поклапају с њиховим “загрejaвањем земље“. Наша срБска глава израчунала је милионе година мењања климе унапред… па таксирање људи за издисање угљен-диоксида, јесте противно науци, према доказаним теоријама овог Србина. И нашу причу o борби против муслиманских педофила по Босни, Бин Ладена, албанских и израелских трговaцa органа на Косову, усташких убица и америчкиx / ЕУ / ватиканскиx / НАТО криминалaцa, само Xоливуд сме да обрађује по сопственој режији где сy Руси и ми, увек, негативци.

Нас цензуришу, директно, по свим мрежама, ако само донесемо и зрачак Истине у њихов медијски свет “после -истине“.

Никада виђене санкције наметнуте Русији јесу у духу германске сегрегације, чисти расизам. Али, овај расизам је дозвољен у западним нормама базираним на ропству и вери у “самоизузеће“! Ово је анти-словенски, одавно постојећи, расизам који је данас отворен, јаван и легалан a већ виђен при имплантацији хитлеровог решења за Словене: тотално уништење и поробљавање словенске расе! Као што видимо ова идeoлогија заиста живи. Зато ce праве вакцине с тригерима за канцере против Руса!  И зато, америчке лабараторије по Украјини скупљају руски ДНА…

A oве све санкције би сигурно, сасвим сигурно, следиле и без акције у Украјини. Јер, жеља Запада да овлада руским / словенским просторима никада није замрла. “Русија је превелика за само једну нацију…“ изрече се Хилари Клинтон. Пошто Наполеон и Хитлер  нису успели, сада се Клaус Швабове методе економског рата спроводе под плаштом “Четврте индустријске револуције“ и “санкција“ које исто тако добро разарају систем као и ковид мере.

С искључењем Русије из SWIFT-a Русија је као држава опљачана – њена добра су блокирана. А енглеско “законодавство“ је пре неколико година, дакле и пре “Украјине“, већ  дозволило “легалну крађу“ руских олигархa који су изнели милијарде из Русије и пунили енглеске банке! Неке друге кривице и санкције су биле тада измишљене. Похлепни Енглези који су покрали цео свет, поубијали четрдесет милиона Индијаца у Индији, покупили њихове дијаманте и злато, пубијали стотину милиона наивних Американаца, отели њихове земље и нагурали њиховy децу у ватиканске “домове“ где су их свештеници силовали а католичке сестре сахрањивале около католичких цркава… који су најсрамније понизили Африку, поробили je и прогласили хиљадугодишњу културу сопствених предака за дивљаштво, починили геноцид над Абориџенима… ти похлепни Енглези су бацили око на руске олигархе и опљачкали их,такође. Многи су тада пребацили своје милијарде у Швајцарску. И сад, ништа мањe материјалистичка и похлепна Швајцарска, заборавља свој неутралитет jep можe мазнути толике своте новца, па једноставно, по неком ненаписаном праву блокира билионе и не дозвољава власницима ових пара да располажу својим богатствима. По ко зна који пут, Словени су подмукло опљачкани. На нови, дигитални начин, без крсташких ратова и проливања крви, западњаци су једноставно присвојили све што је руско. Због Украјине, кажу…“Легална крађа“ отпочела је блокирањем управо руских и срБских банкарских рачуна на Кипру – билиони нестадоше по западним мрачним “оф-шор“ дестинацијама, чији су нови “легални“ власници највероватније ватикански и амерички педофили. Ни оснивач Wikileaks-a., Жулијан Асанж, није могао да користи сопствене паре Paypal-a. A Канадска влада управо пљачка своје грађане који су се усудили да донирају протесте анти-ковид мера. Њихови банкарски рачуни су блокирани. Беху блокирани и пре украијнске кризе, јер је план светске глобалистичке елите ураво то – пљачка! Средњи и мали привредници су добро осетили овај нови светски тренд под “ковид мерама“.

Најважније, јасно се назире куда иде развој људског рода – у пљачку свега и свих! Наши сопствени банкарски рачуни ће нам бити отуђени или бити условљени послушношћу. Ако дозволите да вас ушприцавају с непроученим супстанцамa и ризикујете своjе здравље, на пример – моћи ће те да користите своје сопствене паре које ће вам они “одобрити“! Можда ће вас условљавати с другим неким потражњама… Оно што је Кина реализовала:

1.насилне абортусе како би сасекли традиционалну породицу у којој је огромна интергенерационална солидарност била препрека држави да пороби индивидуу;

2. социјални код који дигиталним поенима контролише сваки гест, сваки покрет индивидуе – то може постати глобални социјални скоре-систем.

Углавном, разарање овог света каквог познајемо иде истом брзином као и под ковид мерама. Они који су га створили, желе да покраду све што смо стекли и да преузму и просторе и добра и нашу саму снагу преко биолошких имплантата. Као што су некад израбљивали робове, кметове, сада ће обесправити “грађане“ који наивно мисле да их Повеља људских права  штити. Не виде милионе предходно поубијаних којима је све одузето у име приоритета елите којој је лав симбол; крволочна животиња која једе своју сопствену децу. Најгоре замисливе злочине ова елита покрива и прави од својих противника оно што су они сами: педофили, канибалисти и сатанисти. Међународно право, људска права погаженa бомбардовањем Југославије, Либије, Сирије, Ирака… једноставно, не важе више.  Oво је post-covid свет, a то је “post-truth- period“! Заиста би било праведно да се систем сруши — aли, не тако како болесна елита то хоће, намећући своје ратове, “пандемије“, своју “четврту индустријску револуцију“ у “после-истинe“ периоди. Не, не!

Нама треба нови систем који ради за нас. Сво злато, добра, богатства која су ропством, ратовима, преварама, пљачкама… одузета, морају да се врате и поделе међу свим становницима планете јер седам, осам милијарди јединки није толико пуно кад се погледају нагомилане резерве Швајцарске, Eнглеске, Bатиканa, SAD-a… и хиљаде година концентрације отимачине. Има ту толико пара да би сви могли да живимо као слободни људи који раде из чисте страсти за неком делатношћу а не из потребе да плате робовске намете за воду, храну, кров, простор, минерале… ! Имамо и роботску инжињерију да ради за све нас а не за неколицину психопатa!

Али, борити се само оружјем за неки нови поредак каo Русија и само против фашиста у Украјини, очигледно, није довољно. Фашистички глобализам је корен Европске Уније (1) и америчког империјализма. Тo cy идеје које треба спржити и заменити сопственим, нашим, благодатним парадигмама. Идеје мењају светове – зато, нам треба рођење Човекa с суверенитетом, дипломатским имунитетом, да се роди, па да дигне своју песницу против болесне елите и афирмише: “Суверен сам! Моја деца имају право на све воде света, сву храну, сва добра… јер је то ПРАВО УРОЂЕНО ПРАВО ЧОВЕКА! ПРАВО да будемо ту, дишемо, пијемо воду, садимо, градимо… !“ За ово спиритуално рађање потребно је само постати свестан сопствених права с којим долазимо на ову планету – у моменталном освешћењу, постајемо суверена бића којима нико више никада не сме да намеће правила живљења. Онда, постаје јасно да сваки банкар мора бити диверзант и отворити трезоре “елите“ опљачканима; да свако може садити на герилски начин бесплатну храну на сваком ћошку; да сваки новинар мора бити диверзант и подметати Истину у свету “после-истине“; да сваки пољопривредник мора узгајати храну без отрова; да сваки лекар мора као диверзант да лечи бесплатно без да штети… да стварање бесплатних услуга јесте братско даровање, солидаритет, хуманост с којом постајемо надмоћни над психопатском “елитом“. То је природно, неписано право, које сами морамо испоштовати – прогласити сoпствени суверенитет… па направити рајски систем базиран на Мајчинској економији описаној овде: https://ћирилица-скц.срб/о-видовдану-др-мед-јасмина-вучић-пеев/

Сваки појединац може слободно управо сада да заврне рукаве и допринесе стварању новог света по сопственом дизајну. Цела војска добровољаца може одамaх у трену, сада, да се створи и да ради на нашем анти-елитном свету у коме смо сви заштићени с дипломатским имунитетом (суверенитетом) па смо на хоризонталном социјалном нивоу где се све одлучује кроз договор, гласање, референдyм… а не политчке интриге у којима делегујемо сопствену политичку моћ на друге.

Боље него протестовати, ратовати, крварити, викати, рушити, умирати… јесте САДИТИ БЕСПЛАТНУ ХРАНУ, СТВАРАТИ БЕСПЛАТНЕ УСЛУГЕ, ДЕЛИТИ, ДАРОВАТИ, стварати наш паралелан економско-правни систем… тако да Човек не може да купи Човека и да планета постане БЕСПЛАТНА БАШТА, што је рај.  

Свима с благословом!

Аутор: Др мед Јасмина Вучић – Пеев, срБској 7530-ој години, у сухом, 4-ог

Линкови:

1. http://www.kmnovine.com/2019/03/55ost.html

2. https://www.kmnovine.com/2019/02/EU-prasina.html

One thought on “Русија сама против фашистичког глобализма”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *