У Русији многи мисле да руски либерали у Украјини подржавају овакве фаланге

МЕДВЕДЕВ ТРАЖИ ДА СЕ БЕГУНЦИМА ИЗ РФ КОЈИ ЖЕЛЕ ПОБЕДУ УКРАЈИНЕ ЗАБРАНИ ПОВРАТАК У ЗЕМЉУ

* Ученик Вова, у једној руској школи, наставнику-либералу објаснио да је он „стаљиниста“ јер су му то и родитељи и пријатељи

* Наставник му објашњава да није добро што се поводи за родитељима и поставља лукаво питање: Шта би био да ти је отац криминалац, мајка проститутка, а сви пријатељи гејеви? Вова на то узвраћа: Па, вероватно бих у том случају био – либерал…

_______________________________________________________

И РУСИЈА има своје либерале и њихову либералну децу.

Део њих је напустио своју земљу након почетка специјалне војне операције у Украјини.

Бивши председник и премијер РФ, Дмитриј Медведев који је сада заменик Владимира Путина и у Војној комисији и у националном савету безбедности, предложио је да сви `бегунци` буду одсечени од свих прихода из Русије. А они који осуђују специјалну операцију и прижељкују победу Украјине – да буду проглашени за „непријатеље друштва“ са забраном повратка у земљу.

Има Русија и свој хумор усмерен према либералима. Хумор који је више од хумора јер показује да је разлика између либерала и традиционалних Руса – и у родитељима.

Место догађања је једна руска средња школа, а актери – наставник-либерал и ученици…

Наставник: Данас ћемо разговарати о политичким уверењима. Нека свако изнесе своје. Следите мој пример: ево, ја сам Павел Степанович и – либерал.

Кренимо…

Гласови у разреду: Ја сам Маша, и ја сам либерал… Ја сам Сергеј, такође сам либерал… Ја сам Владимир, Вова, ја сам стаљиниста.

Наставник: Вова, како се и зашто то са тобом догодило?

Вова: Врло је једноставно. Мој отац је стаљиниста, моја мајка је стаљиниста, сви моји пријатељи су стаљинисти, па и ја сам стаљиниста.

Наставник: Вова, па мораш бити у стању да развијаш своје самостално размишљање. Замислите, децо, шта бисте били да вам је отац криминалац, мајка проститутка, а сви пријатељи гејеви. Ето, Вова, шта би ти у таквој ситуацији био?

Вова: Па, тада бих вероватно био либерал…

ИЗВОР: http://fakti.org/rossia/razlika-izmedju-liberala-i-staljinista-je-i-u-roditeljima

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *