Књига блаженопочившег архимандрита Харалампија Василопулоса под насловом: „Протоколи сионских стараца. Мрачни планови циониста: како се они данас развијају ” – ово је заиста једна од најшокантнијих, јединствених и разобличавајућих књига. У њој је представљено двадесет четири „Протокола“ циониста, који излажу свој сатански план за светску доминацију и средства која користе да би је постигли.

Аутор „Протокола” је Ашер Гинсберг, који је рођен 5. августа 1856. године у Кијевској губернији на југу Русије у јеврејској породици. У ционистичком миљеу био је познат под псеудонимом Ахад Хаам.

Први издавач „Протокола” био је руски православни писац и јавни делатник Сергеј Александрович Нилус (1902).

И поред тога што је доведена у питање веродостојност „Протокола“, њихова широка употреба и примена у пракси током векова убедљиво сведочи у њену корист. „Протоколи“ су потврђени у пракси, што значи да су планови ционизма изнесени у њима истинити.

Запажано је да десети «Протокол» садржи веома важну и актуелну информацију која се тиче вакцинације.

У његовом садржају, између осталог, постоји наслов: «Вакцинација болести и друге интриге масонства».

На крају текста десетог «Протокола» читамо:

Али ви и сами врло добро знате да је за могућност свенародног израза сличних жеља неопходно непрекидно мутити у свима земљама односе народа и влада, да сви буду преморени свађом, непријатељством, борбом, мржњом и штавише мучеништвом, глађу, калемљењем болести, невољом, да Гоји не би могли видети никакав други излаз, већ да прибегну нашем новчаном и потпуном господарству… Ако ми дамо народима да предахну, то жељени моменат мучно ће икад наступити.

_________________________

Напомена „Борбе за веру“: У руском оригиналу кованица „калемљење болести“како је „Патриотикус“ превео на српски језик у свом издању „Протокола“ из 1934. године – стоји „прививкою болезней. Исправнији превод би, дакле, требао бити „пелцовање болести“.

_______________________

 Неопходно је, кажу, стално нарушавати однос људи и власти и замарати све народе поделама и непријатељством како би их натерали да прихвате тоталну хегемонију. А то се, између осталог, може постићи и уз помоћ вакцина.

Да ли је заиста тако? Ако јесте, зар ово није сатански план, који се постепено спроводи?

Зар онда нема везе – горе цитирани пасус из десетог «Протокола» – са садашњом незадрживом вакцинацијом?

Да ли је повезано са тим оно што се данас догађа у целом свету и нашој земљи, то јест спровођење вакцинације против корона вируса, подела народа на вакцинисане и невакцинисане, непријатељство међу њима, ограничавање слободе и права невакцинисаних људи, малтретирањем и расизмом против њих?

Да ли се руководиоци држава и руководиоци Цркве замисле шта то све значи? Може бити да својом тврдоглавом позицијом у подршку вакцинације они потпомажу реализацији тог ционистичког плана и гурају човечанство у стисак антихристових циониста, доприносећи успостављању њихове потпуне власти и тоталитарне владавине?

И да ли је заиста само то – да је вакцинација уврштена у мрачне планове циониста (да и не говоримо о многим другим стварима), није довољно да се ковид вакцина, којом се људи запечаћују, са гнушањем одбаци од благоразумних?

 

Извор: „Борба за веру“ / «Трость Скорописца» / https://sotiriosnavs.com/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *