Много је изјава које доказују да иза легализације педофилије стоје људи са болесном сексуалношћу

  • Време је да се сетимо моралног и духовног искуства човечанства у вези са блудом – назовимо ствари правим именом.
  • У савременом постхришћанском западном свету, који је достигао врхунац материјалног благостања дуги низ година постоји процес са префиксом „де“: деградација, демарш, депопулација.
  • Немачка је прва легализовала хомосексуални секс са децом из европских земаља.
  • Већ у двадесетом веку, где је старост за пристанак такође 14 година, усвојени су амандмани који прецизирају да се ово ограничење односи и на истополне везе, односно ако тинејџеру „не смета“, онда је могуће. Неколико година касније, сличне амандмане усвојиле су и друге европске земље: у Литванији је старосна граница за хомо-везе смањена са 17 на 14 година, у Мађарској – са 18 на 14 година, у Чешкој – са 18 на 14 година. 15 година, у Србији – са 18 на 14 година. Највећи успех педофили су постигли у Шпанији, где је 1995. године старост пристанка пала на 12 година. Након протеста римокатолика, ограничење за хомосексуалце је мало подигнуто.
  • Управо се хомосексуалност сматра главним купцем педофилије

АУТОР: Институт међународних политичких и економских стратегија (Москва)

Јесен 2021. у Европи обележила је још једна победа педофила. У Италији је старосна граница за пристанак на полни однос спуштена на 14 година. То значи да се полни односи са адолесцентима који су навршили четрнаест година сада сматрају легалним уз веома условни амандман – ако је „чин учињен добровољно уз обострану сагласност странака”. Као што разумете, родитељи у овој ситуацији више нису у могућности да утичу на процес, њихово дете је добило пуно право да располаже својим телом, а кршење „људских права“ у европској заједници је бременито последицама.

Може се тврдити да је у неким земљама старосна граница за пристанак чак и нижа: у Аргентини, Буркини Фасо, Јужној Кореји, Јапану то је 13 година, а у Мексику, Филипинима, Анголи још ниже – тамо можете имати полни однос са малолетним лицима од 12 година. Није тешко претпоставити да је ово историјски успостављена традиција, директно везана за животни век и услове живота конкретне нације. Што је живот краћи, то би организам раније требало да роди потомство. У Јемену је девојкама дозвољено да се удају са девет година. Колико год нам ова цифра звучала лудо, говоримо о браку и размножавању. Јемен је конзервативна муслиманска земља у којој не постоји ни наговештај дечије проституције или било какве предбрачне везе.

Што се тиче Филипина, општепризнатог „раја за педофиле“, тамошња влада се на све могуће начине бори са наслеђем америчког војног контингента, који је био стациониран у тој земљи током Другог светског рата. Рупу у законодавству државе користе педофили широм света. Према доступним подацима, седам од десет сексуално злостављаних Филипинаца су деца. Званично, проституција, укључујући и дечију проституцију, је забрањена законом на Филипинима. Ако се докаже да је након завршетка дела извршен пренос накнаде, онда ће љубитељ забрањене забаве имати проблема са законом. Поред тога, разлика у годинама између партнера не би требало да буде већа од десет година. Али и прво и друго је тешко доказиво, а педофили из целог света и даље одлазе на острва.

Коначно, закон о подизању старосне границе за пристанак на полне односе има цивилизовану ознаку – шеснаест година, који тренутно разматрају власти земље, што ће помоћи да се стави тачка на садашњу ситуацију на територији Рајских острва. Он је управо такав у већини земаља, укључујући Канаду, Израел, Русију, Белорусију, Казахстан, Јерменију, Азербејџан. Према извештајима медија, у децембру прошле и септембру ове године, предлоге закона о подизању старосне границе за пристанак на полне односе ради заштите филипинске деце од силовања одобрила је огромна већина сенатора, при чему је поднесак учинила дводомни комитета на адресу председника.

Сличан тренд видимо у Јапану и Кини. Свих 47 префектура у Јапану донело је измене закона које подижу старосну границу за пристанак на полни однос са 13 на 18 година, а потпуно искључују везу пунолетних са особама млађим од осамнаест година. Кинески ниво од 14 година такође је препознат од стране бранитеља људских права као прилично низак. Повод за могућу ревизију законодавства био је скандал са потпредседником нафтне компаније „Јумин”, који је узео под старатељство малолетну девојку која му се допадала и који живи са њом у заједници.

Дакле, постоји очигледна позитивна корелација између развоја благостања друштва и старости пристанка млађе генерације. Време је да се сетимо моралног и духовног искуства човечанства у вези са блудом – назовимо ствари правим именом. Супротан процес посматрамо у савременом постхришћанском западном свету, који је достигао врхунац материјалног благостања. Дуги низ година постоји процес са префиксом „де“: деградација, демарш, депопулација.

Недвосмисленост италијанског случаја, описаног на почетку наше приче, јесте да се, упоредо са смањењем старости за секс за адолесценте, смањила и старост њиховог учешћа у порнографским снимањима, укључујући и одрасле. У нормативном акту постоји невероватна клаузула да „све треба да се дешава споразумно и искључиво за личну употребу“. У ствари, италијански Врховни суд је у својој пресуди од 28. октобра 2021. дао зелено светло за дечију порнографију.

У свакодневном животу, порнографски филмови се скромно називају „филмови за одрасле“. Кључна реч је „за одрасле“. Очигледно, снижавање старосне границе за пристанак нема никакве везе са дечјим правима, већ директно лобирају високопозиционирани педофили у западним земљама. Ово посебно важи за хомосексуалне односе.

Немачка је прва легализовала хомосексуални секс са децом из европских земаља. Већ у двадесетом веку, где је старост за пристанак такође 14 година, усвојени су амандмани који прецизирају да се ово ограничење односи и на истополне везе, односно ако тинејџеру „не смета“, онда је могуће. Неколико година касније, сличне амандмане усвојиле су и друге европске земље: у Литванији је старосна граница за хомо-везе смањена са 17 на 14 година, у Мађарској – са 18 на 14 година, у Чешкој – са 18 на 14 година. 15 година, у Србији – са 18 на 14 година. Највећи успех педофили су постигли у Шпанији, где је 1995. године старост пристанка пала на 12 година. Након протеста римокатолика, ограничење за хомосексуалце је мало подигнуто.

Управо се хомосексуалност сматра главним купцем педофилије. Не тако давно, геј хор из Сан Франциска објавио је скандалозан видео у којем обећава: „Преправићемо вам децу!“ Идеју да направе „педофилску химну” бацио им је ЛГБТ-активиста Мило Јанопулос, који тврди да „нема ништа лоше у истополним односима са дечацима”. Након што је избио скандал, снимак је уклоњен са Јутјуба, али, према речима посланика руске Државне думе Виталија Милонова, свет је коначно видео шта хомосексуалци желе.

Много је изјава које доказују да иза легализације педофилије стоје људи са сексуалним перверзијама. Недавно је трансродна Алин Вокер, доценткиња социологије и кривичног правосуђа на америчком универзитету Олд Доминион, отворено позвала на легализацију педофилије и њено превођење у категорију сексуалне оријентације. Уместо речи „педофили”, некадашње женско створење позвало је на употребу термина „они које привлаче малолетници”. Трансродна особа је захтевала да се „буде попустљив“ према жељама педофила и да „узму у обзир њихова права“.

Људи старије генерације се сећају како је у совјетско време пропаганда тоталитарног режима приказивала ужасе капиталистичког друштва. Совјетски Савез је пао захваљујући напорима Запада пре 30 година. Реалност која се отворила пред „ослобођеним” становницима савезних република показала се кошмарнијом него што се и у сну могло претпостављати. Испоставило се да се Русима говори истина. Изгубивши много, ипак земља се опоравила од овог ударца. Русија поново постаје моћна сила. Није ли зато Запад толико упоран у покушајима да тврдоглавим Русима усади своје „вредности“ и „слободе“. Можда „гвоздена завеса“, која је штитила наше људе од реке зла и није била тако лоша?

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://russtrat.ru/comments/27-noyabrya-2021-0010-7296

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *