Канадски професор вирусне имунологије Бајрам Бридл не жели крв од вакцинисаних људи, рекао је за „Гласови за слободу“ са Новог Зеланда. Истраживања показују да липидне наночестице које садрже мРНА улазе у крвоток, рекао је Бридл.

Професор је напоменуо да људи могу да дају крв Канадској служби за крв одмах након вакцинације. Липидне наночестице дуже остају у крви. „Значајне количине ових липидних наночестица које носе мРНА путују кроз крв.“

Према Бридлу, крв треба разликовати од вакцинисаних и невакцинисаних појединаца. „Морате ово да приметите. Ако ми треба трансфузија крви, желим да будем сигуран да добијам крв од некога ко није примио ове препарате.“

Према његовим речима, иРНК не би требало да остане дуго у крви, али липидне наночестице могу дуго да остану у крви.

Професор је додао да је спајк протеин пронађен у имунским ћелијама, које су дизајниране да узимају протеин и користе га за активирање других делова имуног система. Неке од ових ћелија, које се називају макрофаги, остају везане за шиљасти протеин до три месеца након вакцинације, рекао је Бридле.

Он је раније рекао у радио емисији ON Point са Алексом Пирсоном да ово има озбиљне импликације за људе који дају крв и за бебе које сисају. „Суштина је да смо направили велику грешку“, рекао је он.

ИЗВОР: http://borbazaveru.info/content/view/16973/1/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *