Социокултурне промене које санкционишу насиље над људском природом дешавају се невероватном брзином

 АУТОР: Свјатослав Књазев

Амерички часопис „Национална Ревија“ (National Review) припремио је преглед шокантних курсева укључених у програме универзитета „Лиге зелених“ – асоцијације осам најпрестижнијих високошколских установа у Сједињеним Државама. Уводе се нови универзитетски курсеви у складу са извршном наредбом председника САД Џоа Бајдена „За заштиту и промоцију права ЛГБТК+“, потписане 5. фебруара 2021. године.

Социокултурне промене на Западу се дешавају невероватном брзином. Према посматрачима „НР“, универзитети делују као „родно фундаменталистички инкубатори“, а њихови дипломци постају корпоративни директори, уредници медија и помоћници политичара. „Родни фундаментализам“, да га разумемо, је образац будућности креиран у западним лабораторијама, који укључује насиље над људском природом.

Универзитет Браун (држава Род Ајлеанд), на пример, недавно је са великом почашћу угостио трансвестита са псеудонимом ЛаВхоре Вагистан – Карима Хубчанданија. На бази самог универзитета ради Центар за жене и родна питања „Сара Дојл“, који студенте образује у духу „праксе феминистичког активизма“.

На истом месту, на Универзитету Браун, недавно је уведен курс порнографије у оквиру којег се прегледају и анализирају одговарајући „радови”. Универзитет такође предаје „квир плес“, а студентима на Универзитету Колумбија, на пример, сада ће се предавати курсеви као што су „Домородачки феминизам“, „Практична делатност у области интерсекционалности“ и „Теоретизиација активизма“. Универзитету ради клуб „Conversio Virium“, једну од најстаријих студентских „образовних БДСМ група“. Они то зову „поштовање чуда“, а ми говоримо о садо-мазо сексуалним перверзијама.

Универзитет Корнел својим студентима нуди „урањање у широко поље знања из феминистичке и ЛГБТ перспективе у глобалном контексту“. Универзитет нуди студирање „ЛГБТ студија“, као и повезаност геополитике са „транснационалношћу“. У оквиру академског програма „Ноћни живот“ изучава се „квир заједнице обојених“. Као непрофилна дисциплина на универзитету може се проучавати живот хомосексуалаца, лезбејки или трансвестита. Универзитет редовно организује догађаје под називом „Секс у мраку“ или „Деколонизација тела“.

У Дартмутском колеџу предају „радикалну сексуалност“, а курс води „BlackLivesMatter“, што се представља као академска дискусија о шоуу трансвестита.

На Харварду, у оквиру специјалних курсева, проучавају се везе између халуциногена и сексуалних односа, „разноликост гениталија“ и „транс-секс“.

Универзитет у Пенсилванији подржава „истраживање“ трансвестизма и феминизма. Универзитетска фондација обезбеђује грантове за „родне промене”.

На Универзитету Принстон можете постати дипломирани професор „рода и сексуалности“, у оквиру овог курса изучавају хомосексуалност и проституцију. У једном од центара универзитета стварају се „повољни услови” за пасивне хомосексуалце и трансвестите.

Нови курсеви Јејла су „Тело и задовољство, секс и род“ и „Феминистичке и квир теорије“. На универзитету ради „Јејлова школа трансветита“. Истовремено, организација „DivOut“ се бори за „равноправност“ сексуалних мањина у црквама.

Пре само петнаест или двадесет година, овако нешто се није могло замислити на америчким универзитетима.

Истовремено, нови „образовни курсеви“ избацују књижевност, историју уметности и математику из универзитетских програма. Ове науке су признате као „расистичке“.

Тако су на Универзитету Јејл пре две године елиминисали курс историје уметности. Курс је назван „сувише белим“ ( у смисле расе – прим. прев.). Још раније, Јејл се ослободио енглеског песничког програма. Поезија је била крива пред управом универзитета што у њој није било довољно простора за обојене особе и представнике сексуалних мањина.

Жена енглеског краља Хенрија VIII, према западним филмским ствараоцима

Шекспир је такође био наведен као непријатељ напретка. Да би се „рехабилитовао“, Шекспирово позориште у Лондону сада организује „антирасистичке“ вебинаре и позива припаднике мањина да глуме у њиховим представама.

Па, најомраженија наука за апологете „толеранције“ је математика. Верује се да својом „перемптивношћу” промовише идеје „превласти беле расе”. Бил Гејтс је недавно издвојио милион долара за борбу против „математичког расизма“. У великом броју америчких држава обична математика је сада замењена „етничком“. Активисти за права мањина траже забрану учења математике у калифорнијским школама. Занимљиво је да су након увођења „алтернативних“ програма резултати испита из математике међу црним студентима пали за око један и по пута…

Запад се појављује као ареал у којем се патологија и перверзија намећу као норма.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://www.fondsk.ru/news/2022/09/10/zapad-predstaet-arealom-v-kotorom-patologija-i-izvraschenie-navjazyvajutsja-kak-norma-57159.html

One thought on “ПРЕПОРУЧУЈЕМО: На западним универзитетима патологија и перверзија намећу се као норма”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *