• Вероватно ће ове јесени човечанство на себи тестирати марксистички закон о преласку квантитета у квалитет, на примеру увођења друштвеног рејтинга под маском борбе против „кентаура”.
  • За климатске промене оптужено је човечанство (људи), а у стварности то је последица дисперзија силицијумске прашине у атмосфери. Ово је део геоинжењеринга Пола Круцена – „стратосферска инфекција“.
  • Истовремено са потенцијалним геоинжењерингом према теорији инклузивног капитализма шефа СЕФ-а (Светског економског форума) у Давосу Клауса Шваба, требало би да се створи каста „људи – слугу“ који служе „правим“ власницима планете.
  • Ово се постиже генетском модификацијом: делови одговорни за слободну вољу коју нам је дао Господ уклањају се из генома и додају се елементи потчињавања и инстинктивног одговора на одређене спољашње утицаје као што су електромагнетно зрачење или звучна вибрација
  • Да би модификовали „људе“, они ће такође користити промене у „бази хране“, приморавајући људе да једу не само инсекте који садрже силицијум у својим хитинским шкољкама, већ се и баве директним канибализмом.
  • Како другачије можете сматрати рекламирање вештачког меса узгојеног из људских ћелија.
  • Сама промена у људском геному се спроводи не само увођењем мРНК вакцина, већ и адитива у прехрамбеним производима.
  • Такви модерни „метаверзуми“ треба да замене стварност људи – слуга и оних који су после низа пандемија преостали елити као резерва ДНК.
  • На крају крајева, ови људи постају залихе хране и „резервних делова“ за праве власнике Новог чудесног света.
  • Зашто се људи не одупиру овим плановима саучесника непријатеља људског рода? Једноставан пример: током рата први гину најхрабрији и најмужевнији људи који су у стању да воде друге.
  • Трајни локални сукоби широм Земље, поред решавања економских питања, служе за уништавање алфа мужјака људске популације, лишавајући је будућности

АУТОР: Дмитриј Светин

Многи политиколози примећују текуће велике промене у светском јавном мњењу. У августу и почетком септембра могу се десити велике промене у стварности људи. И ово ће утицати на све, а у тзв. развијеним земљама, и онима које су глобалисти регистровали у земљама трећег света, као и свим грађанима који покушавају да се „изједначе“ у једном електронском концентрационом логору кроз континуирано прикупљање информација путем телефона, биометријских података итд. Вероватно ће ове јесени човечанство на себи тестирати марксистички закон о преласку квантитета у квалитет, на примеру увођења друштвеног рејтинга под маском борбе против „кентаура”. Међутим, ово је само један део слагалице који се склапа. Да би се мозаичка „слика“ видела у целини, мора се удаљити од ње, а не под лупом испитати сваки комад комадић који је чини. Део слагалице који је описан у наставку претендује кључни део.

Од друштвеног рејтинга појединаца, „стратоферске инфекције“ до „климатске агенде“

Недавно је глобални систем управљања, при чему су УН томе дале име „климатска агенда“ означио главним глобалним трендом. Човечанство је било уплашено глобалним загревањем, топљењем арктичког леда, озонском рупом и вишком СО2 у атмосфери. За ово је окривљено само човечанство које, попут штетних микроба, паразитира на Земљи, доводећи је до физичке смрти. Али ако мало размислите, можете направити алтернативну претпоставку: наша планета се само теротрансформише. У Сједињеним Државама се за означавање ових радова користи толерантни израз „геоинжењеринг“. Штавише, ако упоредимо неке факторе, процес се креће ка замени угљеника органским силицијумом. Најупечатљивија коинциденција је назив најважнијег америчког технополиса у Калифорнији – Silicon Valley а – „Силицијумска долина“. А управо је дисперзија силицијумске прашине у атмосфери, према часопису Climatic Change“, један од главних узрочник климатских промена. Ово је део геоинжењеринга Пола Круцена – „стратосферска инфекција“.

Стварање „људи – слуга“ генетском модификацијом, без слободне воље

Истовремено са потенцијалним геоинжењерингом према теорији инклузивног капитализма шефа СЕФ-а (Светског економског форума) у Давосу Клауса Шваба, требало би да се створи каста „људи – слугу“ који служе „правим“ власницима планете. Ово се постиже генетском модификацијом: делови одговорни за слободну вољу коју нам је дао Господ уклањају се из генома и додају се елементи потчињавања и инстинктивног одговора на одређене спољашње утицаје као што су електромагнетно зрачење или звучна вибрација. Није искључен ни утицај тока неутрина или светлосних таласа. Ово омогућава да се људски мозак програмира, а бројни ризични фондови већ финансирају овај развој.

Сама промена у људском геному се спроводи не само увођењем мРНК вакцина, већ и адитива у прехрамбеним производима.

Тако су сви глобални прехрамбени гиганти као што су Nestle, PepsiCo, Anheuser-Busch InBev, Coka-Cola Co већ дуго додали у своју линију производа додатак исхрани ХЕК 293. Направљен је од ембрионалних ћелија бубрега узетих из хуманог абортивног материјала. Додатак репродукује Г протеин, који има делује на рецепторе укуса. Козметички производи такође користе ћелије из побачених мушких ембриона прикупљених након 14 недеља трудноће. Присуство ових адитива обично се крије испод речи на етикети: „природне ароме, вештачке ароме“. Произвођач је Сеномик из Калифорније, основан 1999. године. Потпредседница компаније Гвен Розенберг напоменула је да је адитив синтетизован на бази бубрега ембриона у Лајдену у Холандији.

Канибализам је већ ту

Да би модификовали „људе“, они ће такође користити промене у „бази хране“, приморавајући људе да једу не само инсекте који садрже силицијум у својим хитинским шкољкама, већ се и баве директним канибализмом. Како другачије можете сматрати рекламирање вештачког меса узгојеног из људских ћелија. Информације о томе су се појавиле у новембру 2020. У то време, „Deezen“ је написао да су „научници назвали узгајани одрезак Ouroboros Steak. Оуроборос је змија која гризе сопствени реп, то је древни симбол вечности и цикличне природе живота. Сами аутори пројекта не сматрају овај начин производње меса канибализам. Током протекле две године неке америчке компаније су започеле индустријску производњу овог меса. То су, на пример, Eat Just, JBC, Good Meat. Зато се сада говори о „глади у свету“. Заузврат, такви модерни „метаверзуми“ треба да замене стварност људи – слуга и оних који су после низа пандемија преостали елити као резерва ДНК. На крају крајева, ови људи постају залихе хране и „резервних делова“ за праве власнике Новог чудесног света.

Зашто се људи не одупиру овим плановима саучесника непријатеља људског рода? Једноставан пример: током рата први гину најхрабрији и најмужевнији људи који су у стању да воде друге. Трајни локални сукоби широм Земље, поред решавања економских питања, служе за уништавање алфа мужјака људске популације, лишавајући је будућности. Међутим, можда Господ даје човечанству прилику да положи испит, очисти се од прљавштине и изабере другачији пут напредовања.

Мизантропски планови оних који себе сматрају правим господарима света су грандиозни и системски. И овај систем се може разумети, али не и опростити. Овим „скоро демијурзима“ до сада може да одоли само наша земља. Уосталом, Бог је са нама, Русија је иза нас.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://katyusha.org/vojna/vojna-kak-dekoracziya-dlya-smenyi-globalnoj-povestki.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *