• Може се приметити да многи људи који су опрезни и сумњичави у вези такозване пандемије, износе два кључна мишљења поводом те своје забринутости. Прво њихово мишљење је да наводни вирус Ковид-19 заиста постоји, а друго је да треба поштовати слободу избора — нека свако одлучи да ли ће примити вакцину. Оба ова мишљења су погрешна, у питању су тешке заблуде.
Прво, тај вирус не постоји и то су доказали угледни научници из Шпаније, Рикардо Делгадо и његова екипа истраживача под називом Пета колона. Друго, ковид вакцине нису никакве вакцине него су оне у ствари опасно биолошко оружје, отрови којима геноцидни глобалисти покушавају да побију већину људи који данас живе на земљи, а они који преживе биће запечаћени коначним жигом звери и престаће да буду људска бића. Дакле, о каквој «слободи избора» они причају? Ако неко хоће да те отрује опасном инекцијом, шта ту има да се бира? Чак, верујем да смо ми православни хришћани дужни да спречимо оне људе који хоће да приме тај отров у своје тело, јер они не знају шта раде!

 

Зато људи који говоре да «они не тврде да вирус не постоји и да се они залажу слободу избора», у ствари помажу сатанистима који спроводе овај глобални геноцид и зато такви «борци за слободу» чак могу да се појаве на званичним медијима који су строго контролисани. Јер, сатанистима је најважније да људи верују у постојање невидљивог непријатеља. То је кључна ствар, кад се учврсти то веровање, онда је само питање времена када ће они успети да натерају све људе да приме у своје тело дозу отрова, милом или силом. Према томе, под хитно из разговора о овој теми треба избацити веровање у постојање тог вируса и сулудо залагање за слободу избора по питању вакцинације!

 

У наставку можете погледати видео који је преведен на наш језик и у коме научник износи необориве доказе да тзв. Ковид-19 вирус не постоји и да је у ствари у питању тровање људи биолошким оружјем.
.

Вељко Б. Ужичанин

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *