Међу глобалном елитом постоји јасан консензус да је пренасељеност примарни узрок најважнијих проблема с којима се свијет суочава и да се с тим очајнички треба нешто подузети. Они истински вјерују да су људи пошаст на земљи и да ћемо дословно уништити планет ако будемо препуштени сами себи.

Michael Snyder, чији сажетак цитата свјетске „елите“ читате још из 2018., професор је на Станфорд Б. Ascherman, катедри за генетику и директор Геномике и персонализиране медицине на Медицинском факултету Свеучилишта Станфорд.  Текст је у мањем дијелу обликовао  Alexander Light.

Свјетска „елита“ све од глобалног загријавања до наших све већих економских проблема, може изравно пратити, тако и до недостатка контроле становништва. Упозоравају да ћемо се, ако се ништа не подузме с популацијом која експлодира, суочити с будућношћу пуном сиромаштва, рата и патње на прљавом, пустом планету.

Жале се да старање пацијената који су смртно болесни “превише кошта” и жељно промичу побачај за бебе које “нису жељене” јер су сви  “превелики терет” за друштво. Све што на било који начин смањује људску популацију добра је ствар за оне који вјерују у ову филозофију. Ова искривљена филозофија промовира се у нашим филмовима, у нашим телевизијским емисијама, у нашој глазби, у небројеним књигама на многим најистакнутијим веб мјестима на свијету, а предаје се на готово свим најважнијим колеџима и свеучилиштима на планета.

Људи који промовирају ову филозофију имају врло, врло дубоке џепове и заправо су увјерени да помажу у „спашавању свијета” покушавајући смањити величину људске популације.

Заправо, многи од њих потпуно су увјерени да се ми боримо за живот или смрт за судбину планета и да ће, ако човјечанство не одлучи ускоро прихватити контролу становништва, рјешење морати “изнудити.“

Да, знам да све ово може звучати као нешто из знанствено-фантастичног романа. Али вани је пуно људи који су апсолутно опсједнути тим стварима, а многи од њих су на врло истакнутим позицијама широм свијета.

The Depopulation Agenda – The Plan to Kill You and Your Family:

Слиједе 32 цитата о контроли становништва који показују да тзв елита уистину вјерује да су људи пошаст на земљи и да је потребно велико уништавање:

 1. Британски телевизијски водитељ Sir David Attenborough: „Ми смо куга на Земљи. Враћа се кући у сљедећих 50-ак година. Нису само климатске промјене; то је пуки простор, мјеста за узгој хране за ову огромну хорду. Или ограничавамо раст становништва или ће то учинити природни свијет умјесто нас, а природни свијет то чини умјесто нас сада.”
 2. Paul Ehrlich, бивши савјетник за знаност предсједника Георгеа W. Бусха и аутор књиге “Популацијска бомба”: “По нашем мишљењу, темељни лијек, смањујући опсег људског подузећа (укључујући величину популације) на задржати његову укупну потрошњу унутар носивости Земље очито је, али превише занемарено или негирано.” Paul Ehrlich поновно, овај пут о величини обитељи: “По мом мишљењу, нитко нема право имати 12 или чак троје дјеце, осим ако друга трудноћа нису близанци.”
 3. Dave Foreman, суоснивач Earth First: “Ми људи постали смо болест, људске богиње.”
 4. Оснивач CNN-a Ted Turner: “Укупна свјетска популација од 250-300 милијуна људи, што би било 95% мање од садашње разине, било би идеално.” Још један цитат Teda Turnera: “Превише је људи; зато имамо глобално загријавање. ” На његову несрећу и друге ватрене депопулационисте, и мит о пренапучености и пријеваре глобалног затопљења које су створили људи више су пута разоткривени.
 5. Замјеник јапанског премијера Taro Aso о медицинским пацијентима с озбиљним болестима: „Не можете добро спавати кад мислите да све то плаћа влада. То се неће ријешити ако им не помогнете да брже умру.”
 6. David Rockefeller: “Негативни утјецај раста становништва на све наше планетарне екосуставе постаје запањујуће очит.”
 7. Еколошки активист Roger Martin: „На планету, оптимална популација која пружа најбољу квалитету живота за све, очито је много мања од максималне, што омогућује голи опстанак. Што нас је више, то је мање за сваког; мање људи значи бољи живот. “
 8. ХБО-јев Bill Maher: „Ја сам про-цхоице, ја сам за самоубојство уз помоћ, за редовито самоубојство, за све што то покрене – за то сам. Превише је гужве, планет је претијесан и морамо промовирати смрт. “
 9. Професорица с МИТ-а Penny Chisholm: „Прави трик је, у смислу покушаја изравнања на неком мјесту нижем од тих 9 милијарди, постићи што бржи пад броја наталитета у земљама у развоју. А то ће одредити разину на којој ће се људи смањити –избалансирати на земљи. “
 10. Julia Whitty, колумнистица Мајке Јонес: „Једино познато рјешење за еколошко угрожавање је успоравање раста становништва брже него што се успорава сада и на крају његов преокрет – истодобно успоравамо и на крају преокрећемо стопу којом трошимо ресурсе на планети. Успјех у овим двоструким потхватима разбит ће наша најхитнија глобална питања: климатске промјене, несташица хране, залихе воде, имиграција, здравствена заштита, губитак биолошке разноликости, чак и рат. С једне стране, већ смо постигли невиђене кораке, смањивши глобалну плодност са просјечних 4,92 дјеце по жени 1950. на 2,56 данас – што је постигнуће у покушају и понекад чак брутално присилна погрешка, али и резултат који једна жена чини у исто вријеме као њезин појединачни избор. Брзина ове родне револуције, тешко пливајући против биолошког програмирања, оцјењује као наш највећи колективни подвиг до сада.”
 11. Професор свеучилишта Колорадо Philip Cafaro у раду под насловом „Климатска етика и популациона политика“: „Завршетак раста људске популације готово је сигурно нужан (али не и довољан) увјет за спречавање катастрофалних глобалних климатских промјена. Дапаче, можда ће бити потребно значајно смањење тренутног броја људи.“
 12. Професор биологије на Свеучилишту Тексас у Аустину Eric R. Pianka „Не подносим никакву лоше мисли према људима. Међутим, увјерен сам да би свијету, укључујући цијело човјечанство, очито било пуно боље без толико нас. “
 13. Колумнист вијести из Детроита Nolan Finley: „Будући да је национална пажња усмјерена на контролу рађања, ево моје идеје: ако се желимо борити против сиромаштва, смањити насилни криминал и срушити неугодну стопу напуштања школе, требали бисмо замијенити контрацептиве флуоридом у Мицхигану у води.Имамо проблем с бебама у Мицхигану. Превише беба рађају незрели родитељи који немају вјештине за њихово одгајање, превише их рађају сиромашне жене које си то не могу приуштити, а превише их је који своје сјеме шире попут маслачака, а затим одлутају од одговорности. “
 14. John Guillebaud, професор планирања обитељи са Свеучилишног колеџа у Лондону: „Учинак ако се има једно дијете мање, значи за један је ред величине већи од свих осталих ствари које бисмо могли учинити, попут искључивања свјетла. Додатно дијете еквивалент је за пуно летова широм планета.”
 15. Демократски стратег Steven Rattner: „Нама требају расправе – панели о смрт. Па, можда не и одсјек за смрт, али ако не започнемо разборитије расподјељивати ​​здравствене ресурсе – рационирајући, својим правим именом – експлодирајући трошкови Медицареа преплавит ће, уништити, савезни прорачун.”
 16. Matthew Yglesias, пословни и економски дописник Слатеа, у чланку под насловом “Случај за смртне панеле“ каже: „Али не само да је ово трошење здравствене његе за старије особе кључно питање у савезном прорачуну, наша несразмјерна додјела здравствених долара старима засигурно објашњава изузетан недостатак очите исплативости америчког здравственог сустава. Кад је пацијент већ изнад 80 година, једноставна је чињеница да ниједан третман неће учинити чуда у смислу очекиваног живота или квалитете живота.”
 17. Оснивачица планираног родитељства Margaret Sanger: “Сви наши проблеми резултат су прекомјерног размножавања радничке класе” и “Најмилосрднија ствар коју велика обитељ учини једном од својих дојенчади је да је убије.”
 18. Суткиња Врховног суда САД-а Ruth Bader Ginsburg: “Искрено, мислила сам да је у вријеме када се одлучивало о Роеу постојала забринутост због пораста становништва, а посебно о расту популације коју не желимо.”
 19. Колумнистица салона Mary Elizabeth Williams у чланку под насловом „Па што ако побачајем завршава живот?“: „Сав живот није једнак. О либералцима попут мене је то тешко разговарати, да не бисмо завршили изгледајући попут војника који воле смрт, убијају жену и драгоцјену бебу. Ипак, фетус може бити људски живот без да има иста права као жена у чијем тијелу борави. “
 20. Alberto Giubilini са Свеучилишта Монасх у Мелбоурну у Аустралији и Francesca Minerva са Свеучилишта Мелбоурне у раду објављеном у Јоурнал оф Медицал Етхицс: „А када се околности догоде након рођења тако да би оправдале побачај, оно што називамо побачајем након порода требало би бити допуштено. … Предлажемо ову праксу назвати “побачајем након порода”, умјесто “чедоморством”, како бисмо нагласили да је морални статус убијене особе успоредив са статусом фетуса … него с дјететовим. “Стога тврдимо да би убијање новорођенчета могло бити етички допуштено у свим околностима у којима би био побачај. Такве околности укључују случајеве када новорођенче има потенцијал (барем) прихватљивог живота, али добробит обитељи је угрожена. “
 21. Nina Fedoroff, кључна савјетница Хилари Клинтон: „Морамо и даље смањивати ​​стопу раста глобалне популације; планет не може издржати много више људи.”
 22. Примарни савјетник за знаност Барака Обаме, John P. Holdren: „Програм стерилизације жена након њиховог другог или трећег дјетета, унаточ релативно већим потешкоћама операције од вазектомије, могао би бити једноставнији за провођење од покушаја стерилизације мушкараца. Развој дуготрајне стерилизирајуће капсуле која би се могла уградити под кожу и уклонити када се затражи трудноћа отвара додатне могућности за присилну контролу плодности. Капсула се може имплантирати у пубертету и може се уклонити, уз службено допуштење, за ограничени број порода.”
 23. David Brower, први извршни директор клуба Сиерра: „Рађање дјеце требало би бити кажњиво казнено дјело против друштва, осим ако родитељи посједују владину дозволу … Сви потенцијални родитељи требали би бити дужни употребљавати контрацепцијске кемикалије, а влада издаје потврде за грађане одабране за рађање дјетета.”
 24. Thomas Ferguson, бивши дужносник америчког Уреда за питања становништва, Стате Департмента: „Иза свега нашег рада стоји једна тема – морамо смањити разину становништва. Или ће владе то учинити на наш начин, лијепим чистим методама, или ће добити неред какав имамо у Салвадору, у Ирану или Бејруту. Становништво је политички проблем. Једном кад становништво измакне контроли, захтијева да га смањи ауторитарна влада, чак и фашизам … “
 25. Mihail Gorbačov: „Морамо јасније говорити о сексуалности, контрацепцији, побачају, вриједностима које контролирају становништво, јер је укратко еколошка криза популацијска криза. Смањите број становника за 90% и тада неће бити људи који би нанијели велику еколошку штету.”
 26. Jacques Costeau: „Да бисмо стабилизирали свјетску популацију, морамо елиминирати 350 000 људи дневно. Ужасно је то рећи, али једнако је лоше и то не рећи.”
 27. Финнисх енвиронменталист  Pentti Linkola: “Иф тхере wере а буттон И цоулд пресс, И wоулд сацрифице мyселф wитхоут хеситатинг иф ит меант миллионс оф пеопле wоулд дие.”
 28. Princ Phillip, супруг краљице Елизабете II и суоснивач Свјетског фонда за дивље животиње: “У случају да се реинкарнирам, желио бих се вратити као смртоносни вирус, како бих нешто допринио рјешавању пренасељености.”
 29. Princ Charles, син споменутог принца Phillip и краљице Елизабете ИИ, отворено је изразио потпору недавној популацијској студији биолога Paula и Anne Ehrlich, позивајући на драстичне глобалне напоре на смањењу плодности широм свијета. На службеној веб страници принца од Walesa принц Charles похвалио је посљедњу популацијску студију Paula и Anne Ehrlich објављену у Proceedings of the Royal Society 8. сијечња 2013. позивајући, између осталог, на глобално осигуране “резервне побачаје” како би се спријечила катастрофа пренасељености. . . Принц је написао: “Заправо имамо све алате, средства и знање како бисмо избјегли крах на који ово извјешће упозорава, али само ако сада дјелујемо одлучно.”
 30. Princ William, баш као и његов отац и дјед прије њега, показао је своју подршку депопулацији. Princ William је недавно изјавио да „ . . . раст популације у Африци ствара огроман притисак на природни свијет и тјера многе врсте животиња на изумирање.“ “Предвиђа се да ће се брзо растућа људска популација у Африци до 2050. више него удвостручити – запањујући пораст од три и пол милијуна људи мјесечно”, објаснио је принц William тијеком недавног догађаја који је организирала Tusk Trust, добротворна организација која је посвећена заштити афричких држава с дивљим животињама. “Нема сумње да ово повећање ставља дивље животиње и станишта под огроман притисак.” “Урбанизација, развој инфраструктуре, обрађивање – све саме по себи добре ствари, али имат ће ужасан утјецај ако сада не почнемо планирати и подузимати мјере.” Није изненађење да се још један “елитни” депопулационист залаже за смрт милијарди људи ради дивљине, док истовремено држи масовна улагања у многе твртке које пљачкају Земљине ресурсе.
 31. Henry Kissinger, врхунски архитект Новог свјетског поретка, многи сматрају једним од највећих живих ратних злочинаца. Напорно је радио на провођењу својих планова депопулације. Такођер је цитиран рекавши: “Депопулација би требала бити највећи приоритет вањске политике према трећем свијету, јер ће америчко господарство захтијевати велике и све веће количине минерала из иноземства, посебно из мање развијених земаља”.
 32. Bill Gates је највећи депопулационист у животу. Према његовим ријечима, његов је отац био шеф Планираног родитељства и утјецао је на његове погледе на контролу становништва од малих ногу.

У предавању на TEDxu објашњава да један од начина смањења разине CO2 (који, успут речено, уопће није проблем, будући да је укупна разина произведених CO2 већ врло ниска) смањењем људске популације:

“Свијет данас има 6,8 милијарди људи. То иде до око девет милијарди. Ако заиста направимо сјајан посао с новим цјепивима, здравственом заштитом и услугама репродуктивног здравља, могли бисмо то смањити за можда 10 или 15 посто. “

Можете погледати врло добар документарац на ту тему (који укључује и предавање):

UN Forced to Admit that Vaccines from Bill Gates Are Spreading Polio Throughout Africa

Због програма цијепљења који је прогурао Bill Gates, небројено је дјеце умрло или је парализирано у земљама трећег свијета. Најважније је да је у Индији забиљежено преко 470.000 случајева парализе као резултат Gatesovog програма цијепљења, као и да је најмање 500.000 младих кенијских дјевојака и жена стерилно, након цјепива против тетануса које је влада примијенила, а међународне организације су подржале Bill Gatesа.

Заклада Billa Gatesa такођер је најавила развој даљински управљаног контрацепцијског микрочипа (тј. микрочипа за контролу становништва), који се може имплантирати под кожу младих жена и трајати до 16 година.

Аутор: Mr. sc. Arna Šebalj

Извор: Логично.ком

ПРЕУЗЕТО СА ПОРТАЛА: https://borbazaistinu.rs/popis-32-clana-elite-koji-podrzavaju-i-sprovode-depopulizaciju-zlocinci-godinama-sve-planiraju-a-mi-2/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *