• На свету има превише бескорисних људи, сматра др Јусуке Нарита , 37-годишњи професор економије на „Јејлу“, чије је решење такозваног проблема- присилно „масовно самоубиство” старијих.

Професор са Јејла је сарадник Светског економског форума, и познат је у Азији као „јапански Јувал Ноа Харари“. Када не предаје у престижној школи „Ивy Леагуе“ у Њу Хејвену, Конектикат, др Нарита проводи време наступајући на ТВ-, промовишући идеологију WEF-a (World Ecoomics Forum) у име свог мајстора, Клауса Шваба.

Док Харари своје екстремистичке идеје објављује у књигама, које читаоцима агресивно гурају крајње левичарски „чувари културе“ у нашем друштву, др Нарита највише штете наноси на телевизији и друштвеним мрежама. Скупио је стотине хиљада следбеника, од којих су скоро сви млади људи заведени „визијом“ Клауса Шваба о Новом светском поретку.

Прошле године, када га је дечак школског узраста замолио да разради своје теорије о масовном самоубиству, др Нарита је младим студентима сликовито описао сцену из „Midsommar“, холивудског хорор филма из 2019-те, у којем шведски култ тера једног од својих старијих чланова да изврши самоубиство, скочивши са литице.

Према др Нарити, млада генерација има дужност да „напорно ради на стварању таквог друштва“.

„Било да је то добро или не, на то је питање теже одговорити“, рекао је др Нарита дечаку, док је он послушно шкрабао белешке. „Дакле, ако мислите да је то добро, онда можда можете напорно радити на стварању таквог друштва.“

Реторика професора економије, се у великој мери поклапа са екстремистичком реториком, која долази са Светског економског форума Клауса Шваба, где су разни „стручњаци“ у последње време изразили жељу за депопулацијом земље.

То поставља питање, ако толико желе да приморају старије на масовно самоубиство, зашто 84-годишњи Клаус Шваб не пође са својим примером, и сам не изврши самоубиство?

Наравно да се ово никада неће догодити. Шваб нема намеру да живи по истим правилима, на која је желео да натера обичне људе.

На овогодишњем самиту у Давосу, кружиле су гласине, да би бивши британски премијер Тони Блер требао да замени Шваба, који је прошао старосну доб, у којој тражи да се старији људи еутаназирају.

Очигледно је, да Блер још није завршио посао убијања. Међутим Шваб, увек елитни лицемер, одбија да се повуче са места председника Светског економског форума, тврдећи да је он и даље човек за тај посао, упркос својим поодмаклим годинама.

То је „једно правило за тебе, а друго за мене“.

Бил Гејтс користи исту уврнуту логику, да објасни зашто може да лети око света приватним авионом, док људима држи предавања о климатским променама.

Чини се, да указивање на лицемерје елите, нема какав утицај на њих. Зашто? Јер, немају стида… Немају стида јер немају морални компас. Немају морални компас јер живе по правилима „ради како хоћеш“ и „циљ оправдава средства“. Ови прописи прожимају свако влакно њихове идеологије, од депопулације, преко отворених граница, до климатских промена, еутаназије, абортуса.

Наравно, вршење геноцида над старијим људима служило би циљевима глобалне елите- депопулацији света и уништавању традиционалне породице.

Крајње левичарска глобална елита пуца на језгро породице. „Open Democracy“, непрофитна организација Џорџа Сороша, користи сваки изговор да покуша да уништи традиционалну породичну јединицу.

„Криза са корона вирусом показује, да је време да се укине породица“, каже Софи Луис из „ОпенДемоцрацy“, која тврди да „заслужујемо боље од породице. А време короне је одлично време да се вежба укидање исте.”

За елиту, лоше је добро.

Баке и деке су пречесто извор радости, мудрости и доброте у животу малог детета, играјући важну улогу у помагању деци, да развију добро прилагођене одрасле особе. Дакле, Клаус Шваб и његови пријатељи су одлучни да укину баку и деду.

Ово је брутални, убилачки свет западног „новог светског поретка“, и његови сарадници на Светском економском форуму одлучни су да га покрену, као део свог „Великог ресетовања“. Не можемо дозволити, да њихова зла логика постане нова нормалност.

ИЗВОР: https://webtribune.rs/plan-sledbenika-klausa-svaba-o-prisilnim-masovnim-samoubistvima-starijih-ljudi-sta-se-krije-iza-toga/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *