Посредством медија, школског система и других државних институција, деци намећу разврат, блуд и хомосексуалну идеологију. Под изговором заштите настраних, нашу децу претварају у блуднике и хомосексуалце, јер блудник и хомосексуалац се не рађа, него се ствара.  Замислите нашу децу, наше анђеле, које учимо хришћанским врлинама у кући и цркви, а у школи њихове невине душе бомбардују хомосексуализмом и порнографијом. За сада због отпора јавности, у Србији се то ради ненаметљиво и прикривено. Међутим, догађај у Аустралији опомиње и захтева реаговање да се на време спречи намера евроунијатске колонијалне управе која по директиви Запада има исти план за нашу децу.

Уредништво Борба за истину

Лудило у Аустралији – 10-годишњим цурицама у школи дају сексуалне задатке

Викторијански представник Bernie Finn прочитао је писмо бирача који је поделио радни лист који је добила његова 10-годишња ћерка у школи.

Представник Викторије Bernie Finn тврди да Одељење за образовање излаже девојчице од 10 година неприкладном сексуалном материјалу током школске наставе.

Finn је то питање јавно покренуо с министром образовања, представник за рад Jamesom Merlinom, рекавши:

“Не догађа се често да сам у овом послу апсолутно шокиран. Мислио сам да сам све видио.”

Finn је прочитао писмо бирача који је поделио радни лист дат њиховој 10-годишњој ћерци у школи.

Finn је прочитао писмо: “Де њеног домаћег задатка био је разговарати с оцем о његовој ерекцији и ејакулацији. Сматрам да је то врло узнемирујуће и болесно. Пожалио сам се школи и речено ми је да је то само део наставног плана и програма. [ …] Моја ћерка се још увек игра луткама и пише писма зубић вили. Нема шансе да се било којој девојчици говори да поставља ова питања.”

Finn је затим бесно додао: “Па, тако кажемо сви ми. Што се, доврага, догађа у овој држави када се 10-годишњим девојчицама каже да иду кући и разговарају с оцем о његовој ерекцији и ејакулацији Што се, доврага, овде догађа?!

„Како бисмо, доврага, требали заштитити своју дјецу када је ова врста перверзије у нашим школама?“

“То им се свакодневно намеће у основној школи – чак ни средњој – основној школи. То је једноставно невероватно. Запањујуће.“

“Нисам могао замислити реакцију – имам три ћерке – нисам могао замислити реакцију било које од њих да им се то каже. Били би трауматизирани за цели живот. Мислим да се никада не би опоравили. Нисам сигуран да бих се ја опоравио.“

„Чини се да је то део текућег рата Andrewsove владе против деце – посебно – у овој држави. Нека деца буду деца.

“То је жалосно.”

Finn је упитао присутне да ли би били сретни да се то догађа њиховој деци.

„Молим министра да хитно проведе истрагу како би се овај материјал уклонио.“

Јавног одговора министра образовања није било.

Аутор: Роберт Марић

Текст прилагодили србском језику уредништво Борба за истину.

Извор: Логично.ком

 

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *