Предсједниче Руске Федерације, господине Владимире Владимировичу Путин,

Српски народни покрет „Избор је наш“ узноси молитву Богу – Да се Ви, предсједник Русије и Његова светост Патријарх српски господин Порфирије, ставите на чело Свјетског покрета за одбрану Косова и Метохије. Ова молитва произашла је из чињенице да колективни Запад врши огромне притиске на руководство српског народа како би одустало од националних интереса, па и да се одрекне Косова и Метохије.

Косово дијели свијет на двије стране, руши или потврђује међународно право, оприсутњава силу зла и лажи, или Закон правде. У оваквом времену Косово није важно само за свеколико Србство, већ и за сав слободарски свијет, јер оно представља и својеврсни систем вриједности.

Руски и српски народ, као и сви други народи који теже слободи и правди имају заједничког, моћног и лукавог непријатеља. Наш непријатељ спроводи политику „завади па владај“ коју је довео скоро до савршенства. Он од Кијева ствара непријатеља Русије, а од Србије отима „срце“, Косово и Метохију. Против таквог непријатеља најбоље се борити заједнички.

У најтежим, преломним временима интереси су промјенљиви, али истински пријатељи су вјечни. И српски и руски народ, у таквим временима, увијек ће бити на истој страни историје.

Нека буде мир на Земљи и добра воља међу људима.

Желећи Вам свако добро, срдачно Вас поздрављамо.

 

Бања Лука,                                                                   Предсједник СНП – Избор је наш

22.12.2022.                                                                                   Чанковић Дане     

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *