ОГЊЕНА КИША НАД РУМУНИЈОМ!?

РУСКИ ИСКАНДЕР СЕ ТРАНСПОРТУЈЕ У ХЕРСОН! ☦️☦️☦️ „Човек се моли Богу да га избави од брига, а Бог моли човека да ПРОМЕНИ своје понашање. Суди сад, ко би кога прво требало да послуша.“

Свети Арсеније Бока ”У неком тренутку, из радозналости, диктатор Румуније Николај Чаушеску био је заинтересован за сусрет са великим духовником, наводи румунски лист „Jurnalul Naţional“. Почетком 80-их одведен је код Чаушескуа, који га је питао: „Хеј оче, чуо сам да предвиђаш будућност људи. Шта видиш о мени?“, приповеда братаница св. Арсенија, Зои Дијан. Али одговор је покварио расположење комунистичког вође: „Обоје ћете бити убијени на великом слављу.“ (он и његова жена су погубљени 25. децембра 1989) „Наравно, Чаушеску му није веровао и затражио је од чувара да га одведу од њега и да га више никада не види“, рекла је Зои Дијан.

+++ ПРОРОЧАНСТВА „Многи ће напустити Румунију и емигрирати у иностранство, али мало ко ће се вратити. Међутим, доћи ће време када ће сви они хтети да се врате, али нико неће моћи, јер ће Румунија бити окружена пламеном.“

Пророчанство се наставља тако што отац Арсеније упозорава да: „У једном дану Румунију ће окупирати 3 стране земље, Мађарска, Бугарска и Русија. Огњена киша ће пасти на њу. Букурешт ће постати други Јерусалим“. Хтео је да каже да ће Букурешт бити уништен као Јерусалим (70. године нове ере) и да неће остати камен на камену.

☦️☦️☦️ Шта се данас 1. октобра 2022. дешава у Русији? Руси пребацују ракете Искандер-М у Херсон. Ово је први пут да се такво оружје од стратешке вредности у погледу тактичког ратишта (до 500 км од места лансирања) транспортује „ван“, а заправо сада након најновијих припајања Русији, ипак у оквиру граница руске територије. И такође веома важно: Румунију и Молдавију ово по први пут ставља у домет руског балистичког оружја кратког домета (СРБМ).

ИЗВОР:

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *