• Шта заправо ауштински ради ветрењача? Мало успорава ветар.
  • А услед смањења енергије ветра околина постаје топлија, а ми добијамо и нешто електричне енергије.
  • Ако постоји само једна ветрењача, онда нема других уочљивих ефеката. Али ако их има много … Овде се слика мења.
  • У ствари, „зелена агенда“ у погледу енергије ветра измишљена је за деградацију пољопривреде Европе.
  • Постоји гомила професора са именом који ће за малу накнаду описати гомилу различитих узрока суше.
  • Било који други разлози осим оних који се односе на енергију ветра. А они који се не слажу биће насилно вакцинисани, као код ковида!

Поред уобичајеног говора о глобалном загревању, било је масовних извештаја о суши у Европи. Овде има нешто чудно. Ако је за прво (глобално загревање – нап. прев.) криво човечанство, онда нема извештаја да је криво за друго (сушу) – као, Бог је крив, људска делатност нема везе са њом!

Па Бог је некако крив и за прво и за друго. Он је створио људе по обаразју и подобију својем? Значи, одговорност је на њему!

Ипак, ако ћемо озбиљно, суша у Европи има и антропогени карактер и сваке године, како се ветрогенерација буде развијала, она ће се интензивирати и напредовати.

Шта заправо суштински ради ветрењача? Мало успорава ветар. А услед смањења енергије ветра околина постаје топлија, ами добијамо и нешто електричне енергије. Ако постоји само једна ветрењача, онда нема других уочљивих ефеката. Али ако их има много … Овде се слика мења. Смањена брзина ветра и пренос ваздушне масе. Да подсетим да у Европи постоји западни трансфер ваздушних маса. Влажан ваздух Атлантика лети на Исток и на путу пада киша над Европом. Ако ветар буде успорен, онда ће Европа добити мање влаге са Атлантика.

У ствари, „зелена агенда“ у погледу енергије ветра измишљена је за деградацију пољопривреде Европе. И шире, погоршати услове за живот у Европи. Лети ће много енергије коју Европа уштеди зими на грејању ићи за рад вентилатора и клима уређаја. Да ветрењаче не успоравају ветар, онда не би било потребе за навијачима. Ветар би бесплатно хладио Европу! Успут би доносио и кишу. Т.ј. постојало би природно хлађење! Међутим, сумњам да идеја чланка неће бити „пљувана“. Није да човечанство није сазрело за такво сазнање. Чињеница је да медији неће смети да објаве ову идеју. Само критикујте. Јер ако у Европи нешто прозреју, онда неко ко сада „скида” паре на „зеленој агенди” неће добити профит.

Међутим, не би успео да је нешто зависило од става Европљана. Па пошто је Европа, у ствари, изгубила суверенитет, има то што има! Може да се љути и ћути! Уосталом, чему служе протести у Француској због пензионе реформе? Чак и ако се половина Париза сруши, старосна граница за одлазак у пензију и даље неће бити враћена. Јер „нема пара, али ви се држите!“ (Ц) Исто је и са сушом коју изазивају ветрењаче. Постоји гомила професора са именом који ће за малу накнаду описати гомилу различитих узрока суше. Било који други разлози осим оних који се односе на енергију ветра. А они који се не слажу биће насилно вакцинисани, као код ковида! А народ и даље пита!

П.С. Ако се суша понови (а то се већ сада види да ће се поновити), онда ће ове године пољопривредни сектор Европе у великој мери изгубити жетву. За сваки случај неки људи су купили много хране у Украјини. Сада остаје да се забрани увоз. Сачекајте тренутак када постане јасно да ће пољопривредници источне Европе, који су банкротирали због украјинског дампинга, смањити засејане површине. Па, после тога можете да „профитирате“ на шпекулативном расту цена хране.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://inforuss.info/o-prichinah-zasuhi-v-evrope/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *