• Непријатељима немам шта да кажем, они раде свој посао, али пријатељима морам – видим да су многи уморни и поколебани. Западна пропаганда није нимало наивна.
  • Хајде да трезвено сагледамо ситуацију, да погледамо зашто су САД, Европа, па чак и њихов украјински кловн – а за њима хорски и овдашњи послушници – баш ових новембарских дана, прије зиме, почели тако помпезно да најављују пораз Русије.

Пише: Желидраг Никчевић

За малодушне, ево малог подсјетника на досадашњи биланс рата. Сједињене Америчке Државе, као командант и робовласник преосталих 55+ земаља западне коалиције, по цијену државног тероризма у виду подривања кракова гасовода Сјеверни ток, увођењем 12.000+ економских санкција, по цијену директне финансијске помоћи кијевском режиму у висини годишњег војног буџета Русије, по цијену стотина хиљада погибија украјинских војника, плаћеника, специјалиста приватних војних компанија и сопствене „туристичке“ војске, по цијену разоткривања читавог њиховог система прикупљања информација, обавјештајних података и управљања бојним пољем, по цијену пропасти деценијама његоване „опозиције“ у Русији и околини – по овој колосалној цијени, Сједињене Државе и Запад успјели су да издрже до кључних за демократе новембарских избора – док је њихов вољени и деценијама храњени нацистички биореактор у стању енергетског срчаног удара, док је опљачкана и упропашћена Европа сучена са плаћањем суманутих рачуна и наглим суновратом животног стандарда. То су њихови директни губици.
А шта је добила Русија?
Непроцјењиво искуство. Руси су схватили колико вриједе њихови генерали и елитне војне јединице, какву пјешадију и авијацију имају, какве ракете и артиљерију, колико је ефикасна њихова пропаганда, схватили су важност инжењера и добровољаца… Схватили су колико је снажна њихова привреда – Русија сама може не само да се одупре нападу 55+ западних земаља, већ да ослободи територије и добије колосалну подршку од главних држава планете, Кине, Ирана и Индије.
Подсјећам малодушне: Руси су анектирали нове територије, њихова привреда је моћна чак и на фону безочне пљачке руске уштеђевине и 12.000+ санкција. Њихови градови су освијетљени и загријани, полице прште од најразличитије робе, рубља је стабилна, граде се нови путеви, научни центри, ледоломци, нуклеарни реактори, космодром… Истражује се Арктик. Управо Кремљ је тај који одлучује кад ће бити докрајчена енергија европског нацистичког биореактора и гдје ће послати све драгоцјенију храну и ђубриво.
И сад нам се ово продаје као руски пораз!? Управо у новембру, уочи зиме и економске олује 2023, свом снагом је прорадила пропагандна мапинерија: „Руси су слаби, неталентовани и неуспјешни“.
Истовремено, руски пројектантски бирои раде даноноћно, фабрике војних производа су достигле пуни капацитет, контраобавјештајци откривају читаве мреже страних агената и агената утицаја, први пут после 100 година прочишћавају се руска култура и интелигенција, руска омладина је више патриотски настројена од свих претходних генерација „успјеха и ситости“. По свему што видимо, та нова Русија, са свим својим проблемима, споро али неопозиво излази из стања хибернације. Зар мислите да Запад то не види? Да уочи тешке зиме не види пробуђену нову (злу) Русију? Ту ноћну мору Запад сања још од времена Наполеона и Хитлера, и зато им се толико жури: „Руси, предајте се! Одмах! Предајте се док још можемо да вам продамо малодушност!“
Не вјерујте потплаћеним интернет лажовима, не будите млаки, јер ће вас промућкати и испљунути.

ИЗВОР: https://www.in4s.net/o-malodusni-svih-zemalja-predajte-se/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *