АУТОР: Милован Шавија

У сенци оних силних операција под лажним заставама, које се тренутно истовремено приказују на светској позорници, одвијају се припреме за јануарско, то јест зимско, окупљање незваничне светске владе, познате по имену WEF, или Светски економски форум. Те поменуте операције под лажним заставама су се обично дешавале сваких неколико година са циљем да се иза њихових кулиса могу неометано спроводити оне главне операције о којима грађани не би требало да баш много знају, али у којима се управо одлучује њихова судбина. Међутим, те главне операције су се тако згусниле у овим финалним годинама реализације оног Великог ресета, тако да је било потребно број тих камуфлажних операција под лажним заставама не само повећати, него их изводити више истовремено, као што се тренутно дешава. Управо због те неуобичајене згуснутости важних збивања се није имало баш много времена за давање публицитета припремама за поменуто зимско окупљање WEF-а у Давосу. А вероватно је тако и унапред планирано.

Али, када се мало дубље размисли, и ти WEF-ови скупови представљају у ствари операције под лажним заставама. То се на најбољи начин може видети када се баци само летимичан поглед на распоред седница са темама које се обрађују на свакој од њих, као и на учеснике у дискусијама. Теме су углавном оне отрцане, као што су одрживи развој, климатске промене и начини како да се човечанство спаси од њих, вештачка интелигенција, али не као претња, него као шанса за бољу и светлу будућност, и још неколико које су толико глупе и смешне да их је боље не помињати. А говорници, и њих је боље не помињати, јер се углавном ради о припадницима оне младе гарде или WEF-овог подмлатка, који су већ заузели кључна места у владама свих земаља света, као и угледним међународним организацијама. То су они безлични типови, којима када би им дао две овце да чувају, сигурно би изгубили барем једну, ако не и обе,  тако да нису квалификовани ни овце да чувају, а камоли да дискутују о проблемима и изазовима пред којима се човечанство нашло.

А оне праве дискусије на тим WEF-овим окупљањима воде се иза паравана, то јест лажне заставе сачињене од наведених шупљих прича шупљоглавих дискутаната. На тим дискусијама се одлучује на који начин ће се човечанство спашавати и развијати, то јест поробљавати и бројчано смањивати.

Међутим, они који помно и брижно прате шта се на таквим скуповима дешава, поготову иза кулиса, и који пажљиво прегледају поменути распоред и теме седница, а таквих срећом још увек има, приметили су једну седницу са чудном темом, која у потпуности одудара од свих осталих. Тема те седнице, која је на распореду 17. јануара, је „Preparing for Disease X”, што би се могло превести као Припреме за заразу икс. Реч зараза је боље употребити приликом превођења него реч болест, када се узме у обзир о чему се ради. А када се испод наслова примети да је главни говорник на тој седници главом и брадом, председник Светске здравствене организације, познатије по енглеској скраћеници WHO, Тедрос Адханом Гебрејесус, онда им је било јасно дa је то једина од десетина седница на коју треба да обрате пажњу и из које би могли да сазнају нешто корисно и заиста важно за судбину човечанства.

Да су њихове сумње биле оправдане могло се видети са самог почетка званичног документа о тој седници, у којем се наводи да је, након најновијег упозорења WHO-а о непознатој „зарази икс”, која би могла узроковати 20 пута више смртних исхода од претходне корона пандемије, потребно уложити нове напоре потребне да се припреме здравствени системи за вишеструке изазове који следе.

Ти пажљиви посматрачи су се одмах сетили да је ту „заразу икс” WHO већ раније спомињала као “болест која је непозната медицинској науци, а која може изазвати људске инфекције”, а за коју  нису били сигурни да ли је изазива вирус, бактерија, гљивице или можда нешто четврто, вероватно лабораторијског порекла. Због тога WHO покушава да упозори човечанство на то „изненадно избијање непознате болести”, које би, како кажу „могло да се прошири широм читаве планете за само 36 сати и да убије најмање 80 милиона људи. Дакле све се зна, само се не зна изазивач и време када ће избити. То је врло интересантан и необичан начин на који се креатори Новог светског поретка брину за човечанство.

А да се тој бризи прилази озбиљно и одговорно писао је прошлог августа британски  Инденпендент, који је у једном чланку описао како у строго чуваном и супер модерном комплексу Porton Down laboratory у Салзбурију у области Вилтшајр, којим руководи Британска краљевска здравствена безбедносна агенција – UK Health Security Agency, елитни научници проучавају све могуће вирусне претње које би могле угрозити човечанство. Индепендент даље наводи да ће научници пронаћи начина да се човечанство за ту следећу пандемију припреми много боље него што је било током КОВИД-19 пандемије, и да ће вакцина против „заразе икс” бити спремна 100 дана након што се открије изазивач болести.

Позорност тих радозналих брижника за човечанство привукао је још један догађај у којем се спомиње оно магично слово „икс” у контексту великих планетарних инфекција. Као што је познато, генерална проба за претходну КОВИД пандемију обављена је септембра 2019. под покровитељством Фондације Мелинде и  Била Гејтса и WEF-а. То је био онај легендарни „Event 201”. Како се чини генерална проба за предстојећу „зараза икс” пандемију обављена је још 15. маја 2018. у Вашингтону. То је био „Clade X event“. Тога дана Америчка безбедносна агенција NSA, је окупила групу елитних саветника, који су симулирали серију састанака десет највиших америчких владиних функционера задужених за националну безбедност, испровоцираних избијањем епидемије неке непознате болести у Немачкој и Венецуели. У тој вежби се ишло у најситније детаље ширења заразе широм планете, са могућим мерама које су требале да буду уведене. Направљене су мапе те исте планете са приказаним напредовањем болести.

Како је испало, чини се да су након те Клајд икс пробе режисери тих представа одлучили да пре главне „зараза икс” представе уприличе још једну пробну, а то је била КОВИД пандемија, за коју је морала бити на брзину упроличена она проба „Event 201”.

Ако се крене даље у анализи свега онога што би се могло крити иза тајанствене „заразе икс”, не може се заобићи ни предстојећа годишња скупштина WHO-а, заказана за мај месец, на којој би требао да се прогура онај озлоглашени Пандемијски уговор, којим би, уколико буде изгласан и прихваћен од већине од 194 земље чланице, та иста WHO добила овлаштења да сама одлучује о свим питањима везаним за будуће пандемије, те да њене одлуке буду обавезујуће за све земље чланице. Пошто је последњих месеци тек завршене године дошло до све раширенијег противљења у не малом броју земаља том предавању суверенитета свих држава света у руке шаке самопроглашених експерата, који о медицини знају мање од нешколованих чувара оваца, није искључено да је већ донета одлука да би се пандемија према већ испробаном сценарију „Клајд икс” могла прогласити пре мајске скупштине, како би се наведене сумњичаве чланице опаметиле и гласале за Пандемијски уговор. Наравно, да би се у том случају коначно пронашао онај тајанствени узрочник „заразе икс”.

И на крају, зашто не поменути да је 20. децембра, мање од месец дана пре почетка најновијег издања Давоса, објављено да је Фондација Мелинде и Била Гејтса упумпала довољно милиона долара за финанасирање нове револуционарне вакцине против „заразе икс”, која се, за разлику од свих досадашњих, не би убризгавала иглом, већ би се примењивала орално, пошто је та вакцина претворена у чврсти гел, који би се једноставно стављао под језик, где би се истопио и тако на веома елегантан начин ушао у тело да обави свој посао. То би подразумевало да је онај тајанствени узрочник „заразе икс” коначно откривен, али још није званично представљен радозналој светској јавности.

Уколико је то тачно онда би, према оном наведеном „тајмингу” од 100 дана потребних за израду вакцине након што је идентификован узрочник, вакцина таман била спремна у мају, када би могло да буде проглашено најновије издање пандемије. Што би био велики напредак у односу на КОВИД вакцину, за коју је требало скоро годину да се почне масовно убризгавати у људска тела. А да се не спомиње револуционарни напредак у начину примене, који би сигурно убедио оне тврдоглаве „антиваксере” да се окану противљења вакцинацији, и све теже подношљиву лакоћу живљења у последњим годинама реализације Великог ресета замене са, сада много лакше подношљивом лакоћом вакцинисања.

И као шлаг на ту, торти налик, дубинску и свеобухватну анализу би се могло присетити да се пре три године појавио видео у којем се Бил Гејтс хвалио: „Онда, финално решење, од којег нас деле година или две, је вакцина. Стога кренимо пуном брзином на сва три фронта”. То финално решење би можда могла да буде управо та бомбони налик вакцина.

На основу предочене анализе свакако би требало веома озбиљно узети у обзир ону на почетку поменуту седницу на тему „Preparing for Disease X”, која је на распореду 17. јануара током најновијег издања WEF-овог  Давоса, без обзира што ће је мало ко приметити у мору других седница на којима ће се, како би наш народ рекао: млатити празна слама. Јер ће на њој бити представљено оно што би могло обележити годину која је тек почела, али и утицати на године, па и деценије које ће уследити.

ИЗВОР: https://sedmasila.rs/milovan-savija-novi-davos-nova-zaraza-iks-nova-pandemija-i-nova-vakcina/?_rstr_nocache=rstr73665a559020e336

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *