• НАТО је 1999. године бомбардовао Србију да би јој помогао да оздрави и прогледа, да се ослободи прошлости и закорачи храбро у евроатланску будућност. Западна војна Алијанса отима од Србије Косово искључиво за њено добро али и у име свеопште правде.
  • Овако би требало убудуће да изгледају формулације о савезу који је извршио агресију на Србију, уколико би српски званичници одједном доживели катарзу, схватили да је и за њих најбоље да држава нестане и почели да примењују одлуке са прошлонедељног Самита НАТО у Виљнусу.
  • У тим закључцима се наводи како чланице Алијансе очекују од Србије да се на конструктиван начин ангажује са НАТО и својим суседима, укључујући и своје јавне комуникације о обостраним користима сарадње НАТО и Србије.
АУТОР: Предраг Васиљевић

Шта се не допада НАТО моћницима?

Очигледно је да НАТО „господарима“ није по вољи што Срби нису под њиховом чизмом и што је око 84 одсто грађана, према истраживањима из ове године, недвосмислено против чланства државе у овој организацији (11 одсто нема став, а свега 5 одсто подржава чланство).
Не свиђа се моћним лидерима Северноатланског пакта што су Срби незахвални, па се не радују јер је НАТО убијао њихове Милице Ракић, рушио градове и мостове, палио фабрике и сејао осиромашени уранијум на српске оранице.
Никако се не допада Западном блоку на челу са Америком што Срби јавно не хвале НАТО снаге које годинама гледају на терену како Албанци пуцају на српску децу, пале српске куће, штале и сушаре, убијају краве, отимају земљу, праве клозете од светиња и сатанистички вандализују гробове.
Није јасно северноатланским владарима како то Срби подржавају Русију која помаже српску дипломатску борбу за Косово и спречава да се Република Српска обележи као „геноцидна творевина“, а не подржавају НАТО који је окупирао Косово и поклонио га Албанцима и који упорно ради и на гашењу Српске.

Празник касетних бомби

Просечан НАТО ум не може никако да разуме, зашто Срби у медијима не почињу програм са НАТО заставом, зашто не прогласе неки празник касетних бомби, зашто, уместо 1389. не упишу 1999. годину златним словима у своју историју, зашто не држе на зидовима слику Столтенберга или бар Веслија Кларка.
Срби би, дакле, према закључцима Самита у Виљнусу, требало да скачу од среће кад им водећа НАТО земља САД, заврће руке и испоставља бруталну уцене да уведу санкције Руској федерацији иначе ће у противном појединци из власти бити на удару санкција, што је први и осетио шеф БИА Александар Вулин.
Срби би требало да пристану добровољно и са пуним поверењем, да им НАТО, као у неким суседним земљама, одређује ко може да буде у власти, а ко је права, а ко лажна опозиција, који медији смеју да постоје, а који морају моментално да буду ућуткани, прогнани и забрањени.
Срби би одмах морали да окрену лист и да, уместо Стефану Немањи, подижу споменик Мадлен Олбрајт и Хавијеру Солани.

Молитва НАТО култу

Као народ који је осетио све благодети канцера од осиромашеног уранијума, Срби би требало први да подрже слање касетних бомби у Украјину и поздраве тотално уништење те државе од стране Запада, за њено добро.
Срби би требало да се угледају на оне који прогоне свештенство у Кијевско-печерској лаври, да без ичије помоћи окрену леђа Српској православној цркви и да се моле и клањају искључиво култу „Милосрдног анђела“ .
Срби би требало полако и да припремају јединице и спремају јуначке НАТО синове за неки будући коначни јуриш на Москву.
Нема друге, браћо Срби, него да послушамо добронамерне савете Самита у Виљнусу, да прихватимо оберучке захтеве из Америке и да најзад схватимо да је за наше добро најбоље да – престанемо да постојимо.
ИЗВОР: sputnikportal.rs
One thought on “Нова НАТО стратегија за Србију: Будите срећни што смо вас убијали – Косово отимамо за ваше добро”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *