У Совјетском Савезу су вршени различити научни експерименти на људском телу, укључујући и његову душу. Када су научници први пут открили фантомски атом (ДНК), мислили су да је једноставно дошло до квара опреме.

Испоставило се да је опрема у добром стању. Тако је дошло до бриљантног открића да душа заиста постоји у људском телу. Шта се, дакле, заиста догодило?

ИСТРАЖИВАЊЕ СА „ВРИШТЕЋИМ ЈЕЗГРИМА“

Осамдесетих година прошлог века Пјотр Гарјајев је био запослен у Академији наука. Он и његове колеге проучавали су ДНК на основу узорака телади.

Научник је озрачио молекуле црвеним ласером. При таквим акцијама они су модификовани и расејавањем претварени у фотоне. Наука је на овај начин покушала да открије који специфични скуп женских и мушких ћелија може да створи цео биолошки систем.

Током експеримената, када су зрачени ласером, молекули су стварали звучне таласе у виду акустике. Као резултат тога, стекао се утисак као да „плешу“ и „певају“. Када је спектар расејања узет из целих језгара, молекули су се понашали спокојно, односно певали су ниским тоновима (животним).

А када је употребљен ласер, који је нарушио њихов интегритет, почели су да вриште „гласом који позива у помоћ“. Црвени сноп је био способан да отопи кристале језгра. Од молекула је остала само мртва шкољка, способна да емитује само звукове хаотичног правца.

ДО СЕНЗАЦИЈЕ – СЛУЧАЈНО

Године 1985, током другог експеримента, Гарјајев је, чистом случајношћу, усмерио ласер на већ мртву материју у епрувети. На монитору опреме открио је сличне спектре недавно уништеног језгра (ДНК). Само су њихови сигнали били много слабији.

Испоставило се да молекула нема, али је остао њихов траг. Не верујући у сензационално откриће, Питер је поновио свој експеримент, али овог пута користећи чисту епрувету. Резултат је био идентичан. То је било право чудо.

Поред тога, научник је наставио своје истраживање, током којег је откривено да траг преминулог молекула живи још четрдесет дана. Фантом је живео у складу са хришћанском религијом. Из овога можемо закључити да душа остаје са покојником исто толико времена.

КОНАЧНИ РЕЗУЛТАТ ЕКСПЕРИМЕНАТА

Научно је доказано да ДНК увек садржи информације које се наслеђују. Језгро има могућност преноса података чак и након његове „смрти“. Као пример, можемо навести експерименте о обнављању оштећених усева житарица симулацијом „језика“ молекула.

У овом случају, језгра немају увек позитиван ефекат на њихову ДНК. Постоје и негативни аспекти. На пример, убијена особа може изазвати психички поремећај код убице тако што ће оштетити његов генетски апарат. Из овога следи само један закључак – „Не убиј“.

Овде можете да се сетите молитава и клетви које играју исту улогу. Према Библији, може се рећи да је Божја реч била прва, а човеково постојање друго. Испоставља се да се прво појављује реч, а тек онда личност у облику структуре текста. Нека врста фантазије са мистиком!

Можда нећете веровати! Али некада давно генетика и квантна физика су биле науке које су се називале квазинаукама!

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://dzen.ru/a/ZkcDTH4m5Dd34AQj

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *