• Не шприцају они само врло отровни сумпор диоксид у атмосферу и не чине то због Сунца, како говоре него због тајних планова и међународних споразума потписаних од стране тајних друштава који имају задатак прилагодити и потпуности промјенити планету и човека њиховим вештачки извештаченим жељама о стварању вештачког, ГМО планете и ГМО бића који ц́е у будућности заменити човека.
  • Отрови које још пуштају у атмосферу да пада по нама људима су и алуминијум те баријум, вируси и разни тешки метали којима је задатак буквално спржити све природно, уништи земљу и учинити је погодном само за ГМО извјештачене организме и на послетку смрт човека каквог познајемо и стварање новог, зомбираног, вештачког, без мисли и промишљања, без човечности и савести са чипом уграђеним у десницу који ће чинити радну снагу ове нове мртве планете, који ц́е бити на вољу бесно богатим моћници, а у стварности обичним лудацима жељним контроле и безкомпромисног владања .

 

Трагови кемтрејлса на небу сваким даном све су видљивији, притисак јавности последњих неколико година постао је превелик за ћутање власти и измишљотине којима су покушали заташкати стварност свих ових година.

Отрови које још пуштају у атмосферу да пада по нама људима су и алуминијум те баријум, вируси и разни тешки метали којима је задатак буквално спржити све природно, уништи земљу и учинити је погодном само за ГМО извјештачене организме и на послетку смрт човека каквог познајемо и стварање новог, зомбираног, вештачког, без мисли и промишљања.

На немачкој националној и највец́ој телевизији ЗДФ пуштена је, у ударном термину емисија о цхемтраилсима. И док многи и даље не верују да неозначени авиони круже нашим небом и запрашују атмосферу разним отровима, у другик земљама се о томе отворено говори.

О чему је реч. Наиме, трагови кемтрејлса на небу сваким даном све су видљивији, притисак јавности последњих неколико година постао је превелик за ћутање власти и измишљотине којима су покушали да заташкају стварност свих ових година , колико људи примец́ују трагове на небу.

Клупко се почело одмотавати, власти нису у могућности да ћуте па су закључили да је боље полако излазити напоље са чињеницама. Наравно, у емисији није дата цела истина него полу истина јер права истина створила би панику међу свеопштом јавности. Овако полуистине умирују јавност и на сав глас говоре: ‘ Чинимо то за тебе, човече и твоју будуц́ност ‘.

Невероватно, али истинито. Наиме, у јавности је приказана емисија о кемтрејлсима у којима се признаје њихово постојање. Заиста, они говоре о стварању мреже отрова око планете, али и тврде да спречавају Сунце да нас превише греје. У питању је глобално загревање кажу ( што је још једна ноторна лаж ) па морају створити преграду између Сунца и Земље.

И тако уверавају људе да су кемтрејси заправо хумани те да нема њих, Сунце би нас спржило. Невероватно, заиста, да неко може у то поверовати. Немци су у емисији јавности признали како постоје неозначени авиони који носе и пуштају сумпор који се наводно у авиону спаљује и под високим температурама претвара у сумпор диоксид.

Они тврде да сумпоровите диоксидом спречавају загревање тј да спречавају Сунцу да загреје Земљу. Они раде хладни омотач око земље, но и исто тако тврде да тај надасве врло отровни сумпор диоксид и његове честице те прах немају снагу пасти на Земљу.

Репортер се пита како је могуће да атмосферу шприцамо сумпор диоксидом који је ужасно отрован спој, но одговора на то нема. Наиме, Немци говоре како је неопходно бранити Сунцу да греје људе и планету. Они заправо не дају Сунцу и светлости да дође на Земљу, него се људском руком мешају у природну климу. И то још јавно признају свима. Зашто су ћутали годинама ? Зато што је истина још одвратнија.

Не шприцају они само врло отровни сумпор диоксид у атмосферу и не чине то због Сунца, како говоре него због тајних планова и међународних споразума потписаних од стране тајних друштава који имају задатак прилагодити и потпуности промјенити планету и човека њиховим вештачки извештаченим жељама о стварању вештачког, ГМО планете и ГМО бића који ц́е у будућности заменити човека.

Отрови које још пуштају у атмосферу да пада по нама људима су и алуминијум те баријум, вируси и разни тешки метали којима је задатак буквално спржити све природно, уништи земљу и учинити је погодном само за ГМО извјештачене организме и на послетку смрт човека каквог познајемо и стварање новог, зомбираног, вештачког, без мисли и промишљања, без човечности и савести са чипом уграђеним у десницу који ц́е чинити радну снагу ове нове мртве планете, који ц́е бити на вољу бесно богатим моц́ници, а у стварности обичним лудацима жељним контроле и безкомпромисног владања .

Њихово запрашивање преживљавају најјачи од људске врсте што се назива еугеником данашњег доба. Ово није теорија завере, ово је стварност коју признају многи а само ретки се усуде видети, прихватити и борити се против тога. Због чега се бојимо стварности?

Истину о кемтрејсима признала је осим немачке телевизије и шведска политичарка Пернила Хагберг, тамошња вођа странке Зелених још прошле године. ‘ Ти дуги бели млазови, облачне сумаглице на плавом небу, из необележених авиона, нису уобичајени млазови „, рекла је Хагберг и додала да је запрашивање заједнички подухват америчке централне обавештајне агенције ( ЦИА) и америчке безбедносне агенције “ US National Securiti Agenci ( NSA ) „.

Још је рекла како Шведска влада у својој земљи, а тако и друге владе широм света ово знају те да мењају атмосферске услове путем намерног запрашивања аеросолом.

‘У овој опасној мешавини аеросола су укључене и разне хемијске компоненте, као што су вируси и вирусни фрагменти, а такође и метали попут алуминијума и баријума, за које је вец́ доказано да се гомилају у залихе вода и тла широм света.

Такође говори како им је представљено да је то због глобалног загревања, али Хагберг и многи други јавно признају и говоре како је глобално загревање измишљотина а прави циљ је сејање отрова на планети и човека.

Чињеница је да наша влада никада није признала постојање кемтрејса иако су сви упознати са овим програмом. Чињеница је да ц́е упркос признањима заувек ово остати теорија завере а не стварност у очима многих заведених људи јер то они желе. Мало истине, мало лажи и резултат је збуњеност.

Људи се не померају с места а трагова на небу сваким даном има све више, поготово у дане пре кише. Подигните главу и уверите се сами, да то што чине није нормално и никако није на корист човеку .

Првенствено се запитајте ко им је дао право тровати нашу атмосферу и радити мрежу и преграду између људи и Сунца? Ко им је дао ту моћ? Од века векова Сунце је човеку користило на здравље, а сада нас систематски уверавају да је Сунце штетно.

Шта је човек без Сунца? Зомби и ништа више, болестан човек који вапи за здрављем. Ко им је дао дозволу да нашу планету обликују према својој вољи, односно према вољи пар ликова за које људи не знају ни да постоје?

Људи дигните се на ноге, па то је наша планета, од Бога дарована човеку, не дозволите да вас манипулишу трују и уништавају. Невероватно, колико можемо бити слепи када нам кажу да то морамо бити .

Део емисије на ЗДФ – у и невероватне призоре земље и цхемтраилс мреже око земље погледајте у видео прилогу :

ИЗВОР: https://novazonaistine.blogspot.com/search?q=nema%C4%8Dka+javno+priznala+da+se+atmosfera+namerno+

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *