Не верујем да је то та фамозна централа из Загреба, пре мислим да је то само пуштена бува од стране српских служби. Контролише се све из Београда!

Дакле сада ми стиже обавештење да је мој коментар против стандарда заједнице а у питању је песма ,,Крива сам” која је објављивана више пута и извођена и нигде није била против било којих стандарда?!

Даље каже да ће да ми угасе профил уколико још неки пут прекршим те стандарде. Пошто је овај стандард ван сваког стандарда и не знамо шта у ствари значи, мени остаје само да ћутим (а ти нешто баш и не умем).

На овај начин су недавно угасили и групу Четници Краљевине Србије, коју водим са колегама, и која је била највећа четничка група са 22 000 људи. Безразложно скидање објава и најзад гашење странице. Шест година труда и рада, историјски подаци, чињенице, слике, паметни и важни коментари, све је отишло јер се неком прохтело да се не зна истина и да не знамо ко смо!

Друштвене мреже су данас важно средство општења и једино где можемо да изнесемо свој став а да га прочита и види више људи. Зато се контролишу па се пустимо мало да се забављамо па кад се досегне већа публика, гасимо се.
Службе све контролишу и тачно знају шта раде. Група коју сам навела је само једна од многих српских укинутих ових дана као и више страница.

Могуће је да ово има везе са најављеном посетом драгог нам председника Крушевцу јер смо двоје уредника одавде. Гаси се група а до 28. ће сигурно да угасе и мој профил. Колики страх од обичних људи??!! Питање је зашто?

УПАМТИТЕ, МИ МОРАМО ДА ЗАБОРАВИМО КО СМО, ПО ЊИМА, МИ МОРАМО ДА ЗАБОРАВИМО КОСОВО И ЛАЗАРА, МИ МОРАМО ДА ЗАБОРАВИМО ЈАСЕНОВАЦ И ДЕЦУ, МИ МОРАМО ДА ЗАБОРАВИМО ЈАМЕ И ЦИК МАЈКИ, МИ МОРАМО ДА ЗАБОРАВИМО ТУРКЕ И ЈАЊИЧАРЕ… МИ МОРАМО ДА ЗАБОРАВИМО ОЛУЈУ И ПОБИВЕНУ НЕЈАЧ, МИ МОРАМО ДА ЗАБОРАВИМО ЖУТУ КУЋУ И МУЧЕЊА, МОРАМО ДА ЗАБОРАВИМО РАСПОРЕНО СВЕШТЕНСТВО, МОРАМО ДА ЗАБОРАВИМО ОТЕТЕ СВЕГИЊЕ И МАЛТРЕТИРАЊЕ ВЕРНОГ НАРОДА…. много тога има што морамо да заборавимо па нам не дају да се чујемо, да читамо, да сазнамо.

МИ МОРАМО, ПО ЊИМА, ДА ПОСТАНЕМО ЈЕДНО СА ОВИМ ИСТИМ КОЈИ СУ НАС УБИЈАЛИ И ИЗВРШИЛИ ТРИ ГЕНОЦИДА НАД СРБИМА. ЈОШ ВИШЕ ОД ТОГА, СРБИ МОРАЈУ ДА СЕ САТАНИЗУЈУ И ПРОГЛАШАВАЈУ ЗА ГЕНОЦИДНЕ ПОВОДОМ ДОГАЂАЈА ЗА КОЈИ СВИ ЗНАМО ДА НИЈЕ ТО ШТО ОНИ ТВРДЕ А ИМА МНОГО ДОКАЗА И ТВРДЊИ СТРУЧЊАКА ДА НИЈЕ!

ТО ДА МОРАМО ДА СЕ САТАНИЗУЈЕМО ГОВОРИ И СРАМНА РЕЗОЛУЦЈА КОЈУ ЈЕ УСВОЈИЛА ЈУЧЕ СКУПШТУНА ЦРНЕ ГОРЕ!

Дакле, сви около напад на Србе а изнутра заборав и уништење. Е ПА НЕЋЕ МОЋИ!

Ово ће изазвати још већи бунт! Срби никада нису поклекли и нису савили главе па неће ни сад! Борићемо се на сваки могући начин. Можете да угасите мој профил али не и мене. То су моје речи, из мене излазе и биће их још! Можете и физички да ме уништите али не и моје песме! Оне ће да говоре увек!
А ви, који гасите реч, реч правде и истине, мислите о својој будућности и да ли у њој има вечности!?

Аутор: Невена Татић-Карајовић

ИЗВОР: https://borbazaistinu.rs/neko-se-bas-okomio-na-srpstvo-i-istinu/

2 thoughts on “Неко се баш окомио на српство и истину!”
  1. Поузадано тврдим да ФБ контролише пословни део света и полу-шверцера, коме дају нешто ситно, који су без вере, нације. Ту су и невладине организације, а свако ко је у корпорацијама страним је дужан према својој корпорацији да полаже рачуне, те отуда и аутоцензура ако не цензура. Први од свих тих је рецимо НАТО мрежа СББ коју воде менаџери из Хрватске и Срби продани по Београду и већим градовима. Банке свакако да контролишу и нивелишу шта и колико и када и због чега. Пословни свет и задати правац корпорација одређује правце: Први светски рат, други, деведесете године, дешавања сада. При томе све друштвене мреже сарађују једна са другом као наднационална тела повезани међусобно са Интересом и истим банкарским газдама који чине практично здружену глобалну службу које су изнад националних и или имају делегате у њима, и зато се то зове „дубока држава“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *