1. Многи лекари, познате личности, новине и институције у Србији и иностранству говоре и пишу да су тестови на Корону заражени Короном. Ако је то тачно, онда се догађа овај сценарио: човек добије прехладу или обичан грип, добије темпаратуру и посумња на Корону. Оде да се тестира и у процедури узимања бриса из носа бива заражен Короном. Одлази кући и у току два сата добија симптоме Короне. А онда му стигну резултати теста да је заражен Короном и тако бива хоспитализован.
CDC Америке каже да су тестови контаминирани (заражени):
Велика Британија је вратила заражене тестове:
Универзитетски професор са Флорода Атлантик универзитета, Rebel Cole, назвао је скандалозним листе неколико лабораторија које су од 3500 тестираних људи имале стопроцентну зараженост Ковидом:
COVID TESTING SCANDAL: 333 LABS REPORT 100% OF PEOPLE TESTING POSITIVE FOR CORONAVIRUS
2. Неки доктори причају да постоји могућност да се приликом узимања бриса из носа, људи, без сагласности, вакцинишу назално – вакцинишу се штапићем за узимање бриса из носа (та метода је добро позната нашим људима јер се користи у ветерини код домаћих животиња). Реакције које имају су штетне реакције вакцине, тако да испада да се вакцина тестира на људима без њихове сагласности. У прилог томе иде и болна процедура узимања бриса која је потпуно иста као давање назалне вакцине – штапић се гура 25 цм у нос да би се узео брис, иако се брис може узети и из ноздрве.
Интернет коментар једног доктора: “Da li je moguce dati vakcinu nazalno? Da, veoma je moguce. Dok se narod plasi nekim buducim babarogama, trovaci mozda obavljaju svoj posao pod izgovorom da je to samo test. Ali, to nije samo test. Centar za kontrolu bolesti Amerike, CDC USA je objavio da su PCR testovi kontaminirani, Velika Britanija je vratila prvi kontigent 600 000 testova kao zarazene. Zanimljivo je da se testiranje vrsi tamo gde se inace i daje nazalna vakcina. Poznato je kako se radi bris grla i nosa, ne gura se nikada u nazofarinks“.
3. Многи доктори сумњају да су штапићи за узимање бриса контаминирани бојним отровима (сарином итд).
Тровање бојним отровима и алуминијумом може да се спроводи и на друге начине, тако да треба извршити токсиколошку анализу крви људи који су оболели од ковида, на сарин и друге бојне отрове, као и алуминијум.
Korona nije virus već BOJNI OTROV SARIN – dr Alek Račić:
Др. Милутин Милошевић: “Пацијент средњих година који је у пуној форми, једног дана добије повишену температуру и гушење. То личи на респираторну инфекцију. На РТГ снимку се види дифузно оштећење плућа као да има упалу плућа АЛИ ИМУНИ ОДГОВОР ЈЕ ИЗОСТАО. У леукоцитарној формули крвне слике НЕМА показатеља да су плућа нападнута било којим инфективним агенсом. Дакле, нити бактеријом, НИТИ ВИРУСОМ, нити паразитом, па чак ни нечим што би изазвало алергију.
Ипак, најчудније од свега је да је број леукоцита (белих крвних зрнаца) на минимуму (3,9), а морао би далеко да премаши дозвољени максимум (10,0). Такво одступање може да се деси када је пацијент на хемотерапији, на зрачној терапији или када је ОТРОВАН. У противном леукоцити код упале плућа иду на 20-25.
Након ове моје примедбе, пацијент је питао пулмолога зашто су му леукоцити ниски, а докторица је одговорила да је корона НЕПОЗНАТ вирус али да је примећено како обара леукоците (?), што једноставно НИЈЕ МОГУЋЕ. Свака бактерија или вирус у људском организму подижу број леукоцита (имуни одговор).
Пацијент је добио једну кутију антибиотских капсула и послат је кући, након што је одбио covid болницу, а породица му је смештена у изолацију. У специјалистичком извештају, пак, пише: corona-negativan! Значи, усмено му је речено да је позитиван али у папирима пише да је НЕГАТИВАН (а породица мора у изолацију)! Много је то нелогичности.
Е сад, то је само један пацијент, па и некако, али кога год прогласе болесним од ковида, медицинска документација обилује нелогичностима.“
Ваша дужност као директора Дома здравља Ариље и као лекара је да испитате ове тврдње тако што ћете спровести тестирање на Корону барем двадесет штапића за брис. А пошто доктори сумњају да су у питању бојни отрови (сарин, и други), спроведите и токсиколошку анализу штапића за брис и крви људи оболелих од Ковида, на сарин и сличне бојне отрове, као и на алуминијум.
Надам се да ћете се понети одговорно и урадити ове тестове и токсиколошке анализе.
Изговор да сте само слушали наредбе Кризног штаба, СЗО или неког другог неће Вас ослободити кривице што нисте били активни у проналажењу узрока заразе или тровања када сте добили овај допис и били упознати са могућим изворима заразе.
У прилогу постављам још линкова који потврђују горе написано:
2. „The nasal route of vaccination could also offer immunity at several distant mucosal sites (oral, rectal, vaginal, and pulmonary), which is considered a simplified and cost-effective mode of vaccination with enhanced patient compliance.“
3. Интервју Саша Боројевић:
Радиолог др. Новица Ћеранић
С поштовањем,
Иван…“
Додатак:
НАПОМЕНА: Аутор је желео да остане анониман

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *