Апликација Телеграм има преко 700 милиона активних корисника у свету и у константном је порасту. Јавља се све већи број Телеграм канала и група, који окупљају истомишљенике, деле вести и информације и тако надокнађују (намерне и случајне) пропусте званичних медија.

Телеграм постаје апликација широких могућности и несумњиво моћно средство за повезивање људи. Своју снагу у ширењу пропаганде и антипропаганде највише је показао управо у руској специјалној војној операцији над Украјином. И проруске и проукрајинске снаге, и неутрални посматрачи – сви имају своје канале и једнако се информишу о догађајима који их занимају.

Са задовољством можемо да саопштимо читаоцима „Науке и културе“ да се цитати наших чланака често налазе на Телеграм каналима који се баве анализом актуелних геополитичких дешавања. Канал који најчешће цитира наше материјале је „Источни фронт“ (t.me/istocni_front). Они имају 6 уредника вести и чак 27.000 претплатника. О ситуацији на фронту у Украјини, али и актуелним дешавањима у Србији и геополитичким кретањима у свету извештавају благовремено, прецизно и тачно.

Цитирање наших чланака на Телеграм каналима говори да смо актуелни и међу млађим читаоцима. Препоручујемо праћење вести на „Источном фронту“ за још актуелних вести и квалитетних цитата са нашег портала.

Д. Лазаревић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *