Јевреј и нациста Зеленски

Као што смо раније приметили, један од најпрљавијих производа који је изашао на видело из смрдљиве септичке јаме коју су поставиле присталице Нове ере у Украјини, чим је Путин извршио притисак на њу, јесте савез Јевреја Украјине (нпр. Зеленски ) са нацистима (батаљони Десни сектор, Азов и Аидар).

Овај савез, о којем су западни медији до сада ћутали, након избијања рата постало је немогуће даље да се крије. Да објасним детаљније: један од главних митова „Новог светског поретка” је мит о конфронтацији између јудаизма и нацизма. Пошто је нацизам средином двадесетог века покушао да искорени све што је јеврејско, верује се да су јудаизам и нацизам појмови страни и непријатељски једни према другима. Овај фундаментални мит модерне пропаганде, који ниједан ауторитативан и кредибилан глас није могао да распрши, потпуно је побијен као резултат рата у Украјини. У Украјини, која је наследила хазарски и ашкенаски јудаизам, који је постао права колевка нацизма, који је рођен у дубинама кабалистичког учења. Тамо се, у Кабали, која је неортодоксни израз духа јудаизма, комбинују ова два појма, за која се сматра да су супротни и некомпатибилни.

Све идеолошке вође нацизма били су стручњаци за Кабалу, као и сви они Јевреји који су стално служили Трећем рајху на разним функцијама. Јер мета сваког кабалисте, ма које верске традиције се придржавао, у сваком случају је истина. Дакле, и нацисти и Јевреји данашње Украјине имају једног заједничког непријатеља: оне људе који желе да живе нормалним животом, настављајући да буду људи под било којим околностима. Зато највише мрзе Русе.

Ово је, укратко, и да вас не замарам детаљним објашњењима…
Нацизам и јудаизам се боре против Православља у Украјини и свега што их подсећа на Православље, попут руског језика и културе. Зато не очекујте хорор приче о злим украјинским нацистима који убијају Јевреје или друге националности… Ово се неће десити… они лове само Русе….

Белешка аутора: Пошто је наша претходна публикација изазвала низ добронамерних питања пријатеља, од којих су ми неки чак тражили релевантну литературу (нећемо одговарати онима који намерно и организовано искривљују наше чланке), мора се рећи да су овако озбиљни и обимни проблеми као утицај кабале на садашњост, не могу описати у чланку на једној страници. Имајући претке који су преживели геноцид током малоазијске катастрофе, ни на који начин не намеравам да потценим геноциде којима су били изложени други народи. Значајно је да се на сајту међународног удружења историчара специјализованих за област геноцида истребљење Грка у Отоманском царству налази на листи признатих геноцида уз холокауст. Моја публикација се односи на период после 1945. године, када су Руси и православци уопште постали главни непријатељ модерних нациста, што је данас посебно уочљиво у случају Украјине.

Аутор: Хараламбос Минаоглу, професор савремене историје

Извор: Православље живот вечни (https://myrophoros.blogspot.com)

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *