Мада вероватно нема много оних који су протеклих месец дана били забринути такозваним нестанком из јавности принцезе од Велса, познатије као Кејт Мидлтон, већини од њих ће лакнути да се она коначно пре неки дан појавила, јер је било свакаквих спекулација о њеној судбини, од тога да је тешко оболела, затим да чак није више међу живима, па се чека погодан тренутак да се то на пригодан начин објави, па до оних спектакуларних хипотетичких могућности да су је отели Ванземаљци. Тим којима је лакнуло када се појавила, још једном ће лакнути након што су сазнали да је разлог њеног кратког нестанка канцер од којег је наводно оболела. Јер, не дај боже да је било нешто горе, као што се например ономад десило  њеној свекрви, такођер принцези, Дајани.

А они који за време њеног нестанка нису били нити забринути, нити  их је уопште занимала још једна од могућих сплетки легендарне британске краљевске породице, би се могли чак и обрадовати да је ту озлоглашену породицу снашла још једна невоља.

Међутим, шалу и иронију на страну, не би било на одмет на брзину се позабавити том сплетком. Кејт је, како је сама саопштила, седећи на клупи, у 2 минута 15 секунди дугачкој видео презентацији, имала у јануару операцију током које је констатовано да је оболела од канцера, те је одмах након операције стављена на такозвану превентивну хемотерапију. Изразила је захвалност свима онима који су јој дали потребну драгоцену подршку, као и чврсто уверење да ће издржати терапију која је у току и да ће се успешно опоравити и вратити својим редовним дужностима, које проистичу из тако одговорне функције коју обавља.

Онима који погледају тај рекламни спот мораће, чак иако не разумеју енглески, признати да је Кејт сјајно одглумила ту најновију улогу, можда и набоље од свих оних безбројних које је до сада одиграла у својству принцезе од Велса. И то тако добро да ће јој позавидети и оне холивудске звезде.

Израз „рекламни спот” није случајно употребљен на почетку претходног пасуса. Јер, највероватније да та маестрално одглумљњна кратка појава принцезе Кејт представља финалну секвенцу вешто режиране и сценографски савршено, до најситнијих детаља обрађене рекламе, коју су издашно финансирале фармацеутске компаније на челу са прослављеним Фајзером.

О чему се заправо ради. Они који се разумеју у начин како функционише медицинско-фармацеутски тандем знају да лавовски део тог великог бизниса отпада на канцер. На лековима и третманима, који се измишљају већ читав век, обрћу се огромне своте новаца. Пошто је конкуренција на том лукративном тржишту у последње време све већа, због све учесталијих појава и оних алтернативних неконвенционалних лекова и терапија, те званичне терапије, поготову оне са префиксом „хемо”, се све теже продају.

Тако да су њихови произвођачи присиљени да појачају пропагандну кампању како би покренули производне линије са чијих трака вероватно више не силазе планиране количине тог смртоносног коктела званог хемотерапија. А да би се схватило о како ефикасном третману се ради на претраживачу Гугл се веома лако може наћи податак да само 2.5% пацијената који су примили ту врсту терапије преживи. Док између 5-10% не преживи ни месец дана након почетка примене.

А о каквом потенцијалном бизнису се ради, може послужити још један податак који се може наћи на том истом Гуглу, а то је податак да око 6% светске популације болује од те болести, док се том списку сваке године придружи око 20 милиона нових пацијената. Дакле, ако се узме да тих 6% тренутно представљају око 470 милиона људи, и да уколико само 5% од оних међу њима који су се двоумили да ли да прихвате ту смртоносну терапију, наседну да пропагандни штос у којем се појавила лично принцеза од Велса, онда се долази до бројке од око 24 милона нових купаца, који ће својом одлуком, то јест животом, платити да се помогне том сектору медицинско-фармацеутског бизниса, који је запао у озбиљну кризу.

На интернет страници Светске здравствене организације може се наћи податак да просечни годишњи трошкови просечне хемотерапије по једном пацијенту износе око 40,000 долара. Није тешко израчунати да би се уз помоћ описаног штоса фармацеутски мафијаши „овајдили” за још једну хиљадарку милијарди оне валуте која је, и поред тога што су је одавно сахранили, још увек жива и, за разлику од јадних пацијената, здрава. Можда је та брзинска процена мало претерана, а можда и није. Без обзира да ли јесте или није, ради се о великом парама, па зато и не чуди да је у рекламној кампањи ангажован лично члан британске краљевске породице.

А колико ће од те хиљадарке милијарди лећи на банковни рачун краљевске породице остаје да се нагађа.

Може се замислити какав ће утисак њено саопштење, да се тренутно налази на такозваној „превентивној” хемотерапији, имати на оне јаднике избезумљене од шокантних дијагноза и страха од смртне пресуде која им је изречена. Уколико су се двоумили да ли да се упусте у коцкање и да покушају да се уфурају међу оних 2.5% будућих хипотетички преживелих, можда ће их се и више од процењених 5% одлучити на тај корак, након што одгледају тај мајсторски режиран и још боље одглумљен рекламни скеч.

А такођер се може замислити како се тренутно осећа Герд Хамер, који одозго из хипердимензије посматра тај циркус, а који је још пре пуних 40 година научно доказао да канцер није никаква болест, него део процеса излечења поремећаја изазваних шокантним конфликтима, уз помоћ специјалних природних програма, диригованих из мозга и да у том процесу нису потребне никакве скупе и смртоносне хемотерапије.

А они који мисле да би једна таква особа, као што је принцеза од Велса, допустила, чак и да је стварно оболела од канцера, да се у њено тело сруче такви отрови, су стварно наивни и требали би да осим у медије главног тока барем повремено завире и у озбиљније медије, као што је интернет магазин Седма сила.

А они међу њима који су оболели од те „болести”, можда би могли да помоћ потраже, уместо у хемотерапији са хипнотерапијом, као једним од потенцијално ефикасних начина да се реше конфликти, који према револуционарној доктрини доктора Герда Хамера представаљају једину препреку до излечења.

ИЗВОР: https://sedmasila.rs/milovan-savijao-hemoterapiji-princeze-od-velsa/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *