• „Споразум о пандемији“ припремио је Извршни одбор СЗО и одобрио га на састанку Међувладиног преговарачког тела (INB) 14-15. марта 2022. То укључује не само „промене Међународних здравствених прописа (МЗП)“, већ такође пружа и нове могућности за израду пасоша о вакцинисаности, глобални „медицински“ надзор и потпуну контролу становништва путем 5Г система.
  • СЗО формира специјалну паравојну структуру за ванредне ситуације са укупно 3.000 људи
  • Као иу случају СВО – специјалне војне операције у Украјини, по питању иступања из СЗО и односа према потписивању апсолутно непотребног уговора за Русију, долази до жестоког сукоба између „партије мирољубивих либерала“ и патриотских снага.
  • За сада, за разлику од војске у Украјини, „људи чиста лица“ доминирају у Москви. То уноси когнитивну дисонанцу у однос власти и руског народа чије је интересе дужан да заступа.
  • Ако се у случају СВО крећемо ка неизбежној победи, онда нас рад са СЗО и жеља да потпишемо „Споразум о пандемији“ баца на колена пред државама НАТО-а, лишавајући Руску Федерацију не само националног суверена, већ и будућности

 АУТОР: Дмитриј Светин

 Светска здравствена скупштина (СЗС) у Женеви у Палати нација од 22. до 28. маја одржаће своју 75. кључну седницу. Формално ће бити посвећен теми „Здравље за свет, свет за здравље“. Међутим, у стварности се очекује усвајање „Споразума о пандемији“, који Свјетској здравственој организацији (СЗО) даје ванредна овлашћења да елиминише пандемије у свакој од земаља учесница, лишавајући их државног суверенитета у области здравства током тих ванредних случајева.

Седница ће бити одржана у позадини још једне „епидемијске“ панике. О, ужаса! Земљом почињу да се шире „мајмунске богиње“, које су, према речима „здравствених службеника“, почеле у Конгу. Сада се простире на четири континента. Зато се у програму састанка СЗС појавио захтев за хитним састанком о питању „богиња“. Од 20. маја изоловани случајеви заразе откривени су у 11 „развијених“ земаља: САД, Канади, Аустралији, Шпанији, Португалији, Великој Британији, Немачкој, Италији, Француској, Шведској и Белгији. СЗО Африку не занима. Забавно је како прича о „мајмунским богињама“ у Британији поприма заиста локалну димензију. Како се испоставило, 6 од 9 (поза „69“) потврђених случајева мајмунских богиња у Британији је међу хомосексуалцима. Ради њихове безбедности, под личним надзором министра здравља земље Сајида Џавида, креиран је посебан циљани програм за лечење болесних хомосексуалаца.

Од посебног интереса за ову „гнојну“ тему је чињеница да је у марту 2021. Иницијатива за нуклеарну претњу / Иницијатива за нуклеарну претњу (ИНП) у сарадњи са Минхенском безбедносном конференцијом извела „одговарајућу вежбу“. Они су симулирали глобалну пандемију узроковану „посебним“ сојем „магарећих богиња“ створеним у биолабораторијама и коришћеним у терористичком нападу. Међутим, где је „слика са изложбе“? Управо у таквим „игрицама“ глобалисти традиционално представљају свету своје смртоносне иницијативе.

Као што је наведено у Уставу СЗО, главне функције Светске здравствене скупштине (СЗС) су да одреди правац ове глобалне комерцијалне организације, именује њеног генералног директора, надгледа финансијске активности, прегледа и одобри предложени програмски буџет. Седнице СЗС су годишње и одржавају се у Женеви, у Швајцарској. „Споразум о пандемији“ припремио је Извршни одбор СЗО и одобрио га на састанку Међувладиног преговарачког тела (INB) 14-15. марта 2022. То укључује не само „промене Међународних здравствених прописа (МЗП)“, већ такође пружа и нове могућности за израду пасоша о вакцинисаности, глобални „медицински“ надзор и потпуну контролу становништва путем 5Г система. Ове промене могу бити усвојене само са две трећине гласова земаља чланица СЗО.

Према поузданим подацима, „Споразума о пандемији” писан је у „унутрашњој кухињи” Фондације Била и Мелинде Гејтс (Bill & Melinda Gates Foundation), која је други највећи спонзор ове „међународне” организације.

Немачка је прва по уложеном новцу. Овде се посао одвија на линији њене компаније Big Farma –   Biontech (у партнерству са америчким Пфајзером) и Цуреваком (заједно са Бајером). Они су ти који праве главне мРНА вакцине против КОВИД-19. Штавише, постоји веома значајна сличност између ових играча на глобалном фармацеутском тржишту: обе компаније су у власништву немачких милијардера: оснивач Curevac -а Дитмар Хоп је главни акционар ове компаније, а Томас и Андреас Струнгман су оснивачи инвеститори Biontech -а. Саме компаније у последње време интензивно сарађују са „Фондацијом Била и Мелинде Гејтс“. „Овако се круг затвара“ © Виктор Цој, „Ветар промена“.

МИЛИТАРИЗАЦИЈЕ МЕДИЦИНЕ У РЕЖИЈИ СЗО

Главно оруђе градитеља Новог храброг света у предлозима Била Гејтса је замена правила ММСП – међународна медицинско – санитарна правила вишим законима и/или уставима земаља учесница у области здравствене заштите у случају „ванредних ситуација“, без обзира на позиције и ставове њихових представничких или извршних органа власти. Да би решила овај проблем, СЗО формира специјалну паравојну структуру за ванредне ситуације са укупно 3.000 људи. Требало би да преузме посао у случају ванредног стања повезаног са претњом пандемије. За Русију и Украјину овај изговор ​​је већ смишљен – то је будућа пандемија колере. Управо оног чији су патогени, према руском Министарству одбране, проучавани у америчким биолабораторијама на „независној“ територији, које су такође финансирале америчке обавештајне службе и „фондови за развој“. Идентификацију масовне инфекције вибрионом колере, према обавештеним изворима, СЗО је планира у Украјини и регионима који се граниче са њом у јуну ове године.

Ако нацрт уговора буде одобрен на седници СЗС, онда ће де одржати други састанак 1. августа на којем ће се разговарати о напретку у нацрту. Извештај о напретку ће затим бити представљен 76. седници АЗС у мају 2023. Коначна верзија Пандемијског споразума биће предата на усвајање на 77. седници СЗС у мају 2024. Познат датум, зар не? С друге стране, Русија још има времена да пружи отпор. Иако у садашњем случају нема сумње да ће министар здравља Мурашко гласати „за” предлоге САД и глобалиста. Тада ће се по „либералној традицији“ још дуго правдати Русима да ће, како год да гласа, Руска Федерација ипак морати да се повинује квалификованој већини СЗО. То потврђује и стална мисија Русије „при канцеларији УН и другим међународним организацијама“ од 20. маја, која се савршено тови у Женеви на народном новцу. Они су објавили следећу објаву на свом Твитеру:

Русија ће активно учествовати на предстојећој 75. седници Светске здравствене скупштине, која почиње 22. маја, настојећи да продуктивно ради са… међународним колегама на решавању глобалних здравствених проблема… Што се тиче гласина да ће Русија напустити СЗО, оне једноставно нису истините.“

Тако је стална мисија Руске Федерације у Женеви „сахранила“ речи шефа Међународног комитета Савета Федерације Григорија Карасина да Руска Федерација неће толерисати кршење својих права у међународним организацијама, а Министарство спољних послова је већ упутило Државној думи предлоге о могућем отказивању споразума са СТО и СЗО. И, истовремено, ударили су на исту позицију потпредседника Државне думе Петра Толстоја из Јединствене Русије. Он је 17. маја изјавио да је руско Министарство спољних послова послало списак споразума Русије са међународним организацијама у доњи дом парламента да проучи питање њиховог отказивања. „Русија је иступила из Савета Европе, сада је следећи корак иступање из СТО и СЗО, које су занемариле све обавезе у односу на нашу земљу“, рекао је Толстој. Међутим, већ следећег дана, 18. маја, руски министар спољних послова Сергеј Лавров је имао телефонски разговор са генералним СЗО етиопљанином Тедросом Адханомом Гебрејесусом. Према његовим речима, став Руске Федерације се показао потпуно другачијим: министар спољних послова је уверио Гебрејезуса да је наша земља спремна да настави да активно учествује у раду СЗО: „Потврђена је подршка Русије централној улози СЗО. Наша спремност да наставимо да активно учествујемо у активностима организације, да дамо значајан допринос решавању проблема глобалног здравља, укључујући и у контексту текућег прилагођавања међународног система спремности и реаговања у ванредним ситуацијама“, саопштила је прес служба Министарство спољних послова. То је директни улазак у „Споразум о пандемији“.

Као иу случају СВО – специјалне војне операције у Украјини, по питању иступања из СЗО и односа према потписивању апсолутно непотребног уговора за Русију, долази до жестоког сукоба између „партије мирољубивих либерала“ и патриотских снага. До сада, за разлику од војске у Украјини, „људи чиста лица“ доминирају у Москви. То уноси когнитивну дисонанцу у однос власти и руског народа чије је интересе дужан да заступа. Ако се у случају СВО крећемо ка неизбежној победи, онда нас рад са СЗО и жеља да потпишемо „Споразум о пандемији“ баца на колена пред државама НАТО-а, лишавајући Руску Федерацију не само националног суверена, већ и будућности.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://katyusha.org/zdorove/a-voz-i-nyine-tam!-otkryivaetsya-75-sessiya-po-%C2%ABpandemicheskomu-soglasheniyu%C2%BB.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *