• Педагошки рад Мирослава Алексића Мике није одговарао сатанистичком лобију, познатијем као феминистички лоби, који се увукао у многе наше установе. Том лобију је сметало то што је Мика учио дечаке да буду џентлмени.
  • Ако ишта сатано-феминисткиње мрзе, онда је то да дечак буде џентлмен и љубазан, јер знају да ће такво понашање изазвати дамско и љубазно понашање девојчица. А нема ништа горе за те сатано-феминисткиње од тога да се дечаци и девојчице поштују и воле. Оне су мрзитељице хетеро-љубави.
  • Циљ сатано-феминисткиња је да се полови мрзе, јер и оне саме мрзе мушкарце. Још горе је било то што је Мика децу учио да поштују родитеље. Нема ништа горе од тога за те сатано-феминисткиње. Оне желе да заваде не само мушкарце и жене, него и децу и родитеље.
  • А најгоре од свега је то што је Мика имао верске инклинације, па је сваки час почињао Молитвом Господњем или Оченашем.
  • А на све то додајте и то да је Мика заговарао и љубав према отаџбини Србији и биће вам јасно зашто су га толико мрзеле те сатано-феминисткиње.
  • Он је био патријархално, црквено и патриотски оријентисан човек, а то је нешто најгоре за булументу неотроцкистичких сатано-феминисткиња.

АУТОР: Владислав Ђорђевић

Али педагошки рад Мирослава Алексића Мике није одговарао сатанистичком лобију, познатијем као феминистички лоби, који се увукао у многе наше установе. Том лобију је сметало то што је Мика учио дечаке да буду џентлмени. Ако ишта сатано-феминисткиње мрзе, онда је то да дечак буде џентлмен и љубазан, јер знају да ће такво понашање изазвати дамско и љубазно понашање девојчица. А нема ништа горе за те сатано-феминисткиње од тога да се дечаци и девојчице поштују и воле. Оне су мрзитељице хетеро-љубави. Циљ сатано-феминисткиња је да се полови мрзе, јер и оне саме мрзе мушкарце. Још горе је било то што је Мика децу учио да поштују родитеље. Нема ништа горе од тога за те сатано-феминисткиње. Оне желе да заваде не само мушкарце и жене, него и децу и родитеље. А најгоре од свега је то што је Мика имао верске инклинације, па је сваки час почињао Молитвом Господњем или Оченашем. А на све то додајте и то да је Мика заговарао и љубав према отаџбини Србији и биће вам јасно зашто су га толико мрзеле те сатано-феминисткиње. Он је био патријархално, црквено и патриотски оријентисан човек, а то је нешто најгоре за булументу неотроцкистичких сатано-феминисткиња.

Зато је тај сатано-феминистички лоби заврбовао неке интелектуално и морално лабаве девојке да га опуже за „сексуално злостављање”. Оптужба је већ на први поглед апсурдна. А апсурд је тим већи што су те сатано-феминисткиње на оптуженичку клупу ставиле и Микину жену Биљану Машић Алексић, која се солидарисла са мужем. Од избијања афере – јануара 2021. – постало је помодно бацати дрвље и камење на тај брачни пар. Дабоме, ја сам одмах стао да их браним. Написао сам много текстова у њихову одбрану и то стога што сам знао да је све то само део међународног покрета лажног оптуживања успешних мушкараца, познат као Ми ту покрет. То сам истакао у бројним текстовима, па и у емисији „Кад анђели спавају”, коју води дивна новинарка Марина Рајевић Савић. Сви који су је гледали морали су с њом да се сложе.

У четвртак 9. маја 2024. примио сам имејл управо од Биљане. Имајући у виду управо ту емисију, она је записала: „Са задовољством сам гледала емисију, у којој се гостовали. Изузетно сте говорили и сецирали ту савремену пошаст. Надам се да ће бити слуха и памети да се чује, разуме и напокон и нешто промени. Непојмљива страховлада феминисткиња на сваком кораку.” Биљана је на својој кожи осетила ту страховладу. По мени, њој ће доћи крај када се нормалне жене тој страховлади успротиве. Будите и Ви међу њима.

ИЗВОР: https://sedmasila.rs/mika-i-bilja-u-raljama-satano-feministkinja/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *