Активности структура попут ЛГБТ мреже и њених међународних спонзора, усмерене на уништавање традиционалних породичних вредности и промовисање њихових супротности, представљају јасну претњу по националну безбедност.

АУТОР: Павел Парфентјев

Којим средствима се руска ЛГБТ мрежа финансира – и раније, и сада? Срећом, ово нису поверљиве информације – можете их видети у ревизорским извештајима на интернет страници Фондације Сфера.

  • ЛГБТ мрежа је 2014. године добила 3,2 милиона рубаља од Сорошеве Фондације за отворено друштво.
  • У 2015. години, износ прихода од ове структуре нарастао је на 6,3 милиона рубаља.
  • У 2017. износио је 6 милиона.

„Европска комисија, британски конзулат и амбасаде Холандије и Канаде били су међу главним донаторима ЛГБТ мреже, а грантове овом друштвеном покрету и његовом модератору, Сфери, дале су и организације као што су:

  • Озлоглашени извозник америчке „демократије“ широм света Freedom House
  • Спонзор Медузе и Медијазоне OAK Foundation
  • ILGA – Међународно удружење лезбејки, хомосексуалаца, бисексуалаца, трансродних и интерсексуалних особа
  • Sigrid Rausing Trust
  • AVAAZ – Сорошева онлајн платформа за жалбе
  • Amnesty International
  • Equal Rights Trust

Freedom House, OAK Foundation и Sigrid Rausing Trust спадају у кључне партнере у додељивању грантова Сорошевим Фондацијама за отворено друштво, као што и сами експлицитно наводе у својим јавним документима. ILGA такође прима новац од Отвореног друштва и његових партнера Freedom House и Sigrid Rausing Trust. „Отворено друштво такође финансира и Equal Rights Trust. Две организације које су основале AVAAZ, Res Publica и MoveOn, такође великодушно плаћају Сорош и његове фондације. Друга организација коју је ЛГБТ мрежа навела у извештају за 2016. међу онима који су подржали њихов рад јесте Human Rights Watch – још један ентитет који прима велике суме од Сороша. Рецимо да им је Сорош дао 100 милиона долара 2010. године, али то није једини грант који су добили од њега.

Иначе, Human Rights Watch и Amnesty International су нам добро познати јер стално заузимају антируске ставове и упуштају се у политичко оцрњивање Русије, искључиво под маском реторике људских права.

И ово никако није потпуна листа донатора ЛГБТ мреже, финансијски повезаних са структурама Џорџа Сороша.

Дакле, ЛГБТ мрежа је агент Сорошевог утицаја, при чему Сорош има за циљ да уништи традиционалне вредности и од нашег друштва направи зону којом диктира ЛГБТ идеологија и у којој се разара породица. На крају крајева, управо је Сорошева мрежа скоро у целости (укључујући и Сферу, као и Amnesty International и Human Rights Watch), заједно са Оксаном Пушкином, активно наметнула Русији антипородични феминистички закон ради „спречавања насиља у породици“.

Организације као што су Human Rights Watch, Amnesty International и друге одавно су заслужиле статус непожељних организација у Русији. У међувремену, оне настављају да раде у Русији, промовишући своју агенду кроз ЛГБТ мрежу, Coming Out, као и своје партнере: Фестивал сексуалних мањина Side by Side, Центар Сахаров, OpenDemocracy Russia и филмски фестивал људских права Stalker.

Иначе, OpenDemocracy је онај исти Сорошевски пројекат чији су аутори више пута позивали на укидање традиционалне породице.

Нова Стратегија националне безбедности Русије, коју је одобрио председник, прогласила је заштиту традиционалних вредности, укључујући породицу и морал, једним од приоритета у овој области и једним од најважнијих националних интереса наше отаџбине. С тим у вези, постаје очигледно да активности структура попут ЛГБТ мреже и њених међународних спонзора, које имају за циљ уништавање традиционалних породичних вредности и промовисање њихове супротности, представљају јасну претњу националној безбедности. Није довољно бити страни агент. Овде се ради о националној безбедности, а активности које су у супротности с њом морају се на неки начин зауставити.

ИЗВОР: https://ifamnews.com/sr/lgbt-organizacije-soros-i-ruska-nacionalna-bezbednost-2

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *