• Главна карактеристика англосаксонске цивилизације је паразитизам. А да би се паразит хранио вама, мора да има везу са жртвом. Ако га уклоните, постепено ће почети да се суши, а затим ће умрети.
  • Док не уништимо овог британског паразита, за нас неће бити мира. Попиће још милионе литара руске крви и неће се заситит

АУТОР: Владимир Васиљев

Са становишта англосаксонског система управљања светом, Британија је седиште Англосаксонаца у Европи, иза чега стоји америчко војно присуство на европском театру операција. Сада је то око 100.000 америчких војника и стотине војних база.

Русија треба да пронађе стратегију да „нокаутира“ Британију без уласка у директан војни сукоб са САД. Ако можемо да онемогућимо ово англосаксонско седиште у Европи, онда ће Американци ускоро бити приморани да сами оду одакле су и дошли.

Амерички естаблишмент ће морати да се врати првобитном схватању Монроове доктрине: када се они не ушуњају на европски континент, а Европа, пре свега Русија, неће се пети у Јужну и Северну Америку.

Већ 28. маја 2021. године стручњаци Института РУССТРАТ предложили су да се у Русији изведе операција потпуног чишћења британског утицаја (операција „Субботник“). Јер победа над Британијом је немогућа без претходног уништавања њене мреже утицаја на руској територији, као и без елиминисања свих економских веза са Магловитим Албионом.

Зграда спољнополитичке обавештајне службе (МИ6)

Техника је једноставна – замислите да за нас не постоји таква држава као што је Британија

То значи да наше амбасаде нема тамо, а ми немамо њихову амбасаду, упозоравамо руске грађане на одлазак и депортујемо све британске држављане из Русије. Приоритетни задатак за контраобавештајне агенције је Британија и њен утицај на нашој територији. Уклањамо све званичнике који су били повезани са било којим британским програмом из апарата без даљег одлагања.

Све британске институције и разне организације постају непожељне на нашој територији. Сви програми научне, културне и друштвене сарадње су онемогућени.

Сва британска предузећа у Русији се затворају. Руски бизниси у Британији такође. Присилно. Ко одлучи да настави да послује са Британијом аутоматски губи контакт са Русијом. Истовремено, Британија је самоиницијативно извршила значајан део овог посла. Хвала јој за ово.

Прекидамо све контакте, све без изузетка, са овом земљом, упркос видљивим трошковима. Чак искључујемо и телефон. Неће бити могуће позвати или послати пакет у Британију. А из Британије ће бити немогуће проћи у Русију, а ни пакет се не може послати. Коришћење електронских комуникационих канала сматраће се контактом са непријатељем, са свим последицама које из тога произилазе.

Да, и престајемо да разговарамо са Британцима на свим нивоима. Која је поента комуникације са „мртвима“?

Зашто је потребно ово учинити? Главна карактеристика англосаксонске цивилизације је паразитизам. А да би се паразит хранио вама, мора да има везу са жртвом. Ако га уклоните, постепено ће почети да се суши, а затим ће умрети.

Затим, или упоредо са решавањем унутрашњих проблема, прелазимо на утицај на саму Британију у циљу њене потпуне деградације. Сајбер напади, прекид комуникација – на подморским кабловима, гасоводима итд. Заслепљујемо све њихове војне и цивилне сателите. Водићемо, буквално, ову земљу у камено доба. Поткопавање Северних токова потпуно нам је одвезало руке. Ако они то могу, зашто не бисмо могли ми? По праву јаког (више детаља овде – раз, два, три).

Претпоставимо да епидемија ковида избије на британском тлу са веома високом стопом смртности (до 80%). На пример, опција из Бостонске лабораторије коју би Англосаксонци у будућности желели да примене у некој, по њиховом мишљењу, неразвијеној земљи. Управо су побегли из сопствене епрувете на слободу, али, нажалост, на британску територију.

Истовремено, задржавамо право на нуклеарни удар, ради евентуалности, што нам омогућава да потпуно избришемо Магловити Албион са мапе света.

Овде нам помажу „Посејдони“, чинећи превентивни нуклеарни удар невидљивим за систем упозорења на ракетни напад. Као и „Авангарди“, које до континенталног дела САД могу да одлете за 15 минута, а до Британије два до три пута брже. А ту су и хиперсонични „Кинжале” са нуклеарном опремом.

Да, и треба да држимо отворен канал комуникације са Сједињеним Државама. У време када ће нуклеарне печурке ускоро порасти на Британским острвима, обавештавамо вас да ништа не прети континенталним Сједињеним Државама. Али ако Америка жели да интервенише, ми кажемо – онда ћемо и њу срушити. А Америка, сигурни смо, неће да интервенише.

Међутим, нуклеарни напад на Британију је последње средство, само наше осигурање, за сваки случај. Само да почну да губе живце и почну да размишљају о нуклеарном удару на нашој територији.

То је нехумано, неки ће рећи. А то што Руси с једне стране сада убијају Русе с друге стране у сукобу који су осмислили, испровоцирали и контролисали Англосаксонци је хумано?

Док не уништимо овог британског паразита, за нас неће бити мира. Попиће још милионе литара руске крви и неће се заситити.

Горе наведена стратегија има велике шансе за успех. Даћу једно мишљење о овом питању: „Британија је преоптерећена и крхка, покушава да примени стратегије које су много веће од њене снаге, то се, дакле, мора искористити. Већина њихових акција и програма су краткорочни, границе сигурности одсуствују.”

Vae victis — тешко побеђеним.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://regnum.ru/news/polit/3739782.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *