• Ако било која држава НАТО-а употреби нуклеарно оружје против нас, одмах ће бити изведен узвратни удар не само на земљу која је користила нуклеарно оружје, већ и на било коју другу земљу НАТО-а, укључујући и прво место САД

Више пута сам себи постављао питање: шта да радимо ако САД ипак успеју да ситуацију у Европи доведу до нуклеарног рата? Очигледно, за садашњу америчку елиту је корисно да покрене ограничени нуклеарни рат у иностранству, како би касније убирали плодове овог рата, док су наводно по страни. Највероватније, ово је њихова главна идеја.

Хоћемо ли моћи да извршимо нуклеарне ударе по Америци ако нас нуклеарним пројектилима погоде, рецимо, из Пољске или Литваније, или неке друге државе по налогу Американаца? Америка вероватно мисли нећемо моћи, те да ће остати по страни. Ова њихова нада мора бити уништена, толико да немају ни сенке сумње – ударићемо и на њих. Да Американци не би сумњали, потребно их је добро уплашити.

Из инцидента са ракетом у Пољској, али и из других знакова, видимо да не желе ни за шта да се мешају у прави рат. Они схватају да ће и сами умрети. Зато је веома важно да им се стави до знања да неће бити ограниченог нуклеарног рата. Ако неко употреби нуклеарно оружје, биће „Армагедона“ за све. Да се ​​то не би десило, понављам, морају да се плаше.

Како то урадити?

Наравно, постоје различити начини. Конкретно, предлажем ово: ако (икада) ситуација у Европи постане напета до крајњих граница и постане јасно да у сваком тренутку неко може да направи корак у провалију, онда ће (а не пре) то, по мом мишљењу, бити апел нашег председника упућен народима Европе и Сједињених Држава.

У овом апелу се јасно и недвосмислено каже да ако било која држава НАТО-а употреби нуклеарно оружје против нас, одмах ће бити изведен узвратни удар не само на земљу која је користила нуклеарно оружје, већ и на било коју другу земљу НАТО-а, укључујући и прво место САД. Неопходно је рећи да руководство САД и НАТО води ка смрти свих нас и да сви стојимо на самој ивици. Или ће се сада НАТО удаљити од наших граница и повући све своје трупе из суседних земаља, или задржавамо право да први извршимо нуклеарне ударе на земље НАТО-а.

И било би лепо да у име потврде своје озбиљне намере да направимо изненадну нуклеарну експлозију негде на пустом месту у Атлантском или Тихом океану.

После оваквог апела и демонстрација, нико неће сумњати да свима у Европи и САД прети смрт. Чак и ако не повуку своје трупе из Пољске и балтичких држава, онда ће у сваком случају убити своју позадину. Мислим да ће онда а схватити да не блефирамо.

Превод „Наука и култура“
ИЗОР: https://politikus.info/articles/148384-kak-prinudit-ssha-k-miru.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *