Генерална шема је следећа: потребно је становништво поделити на две половине и платити оне који вас подржавају на рачун „опозиције“, просто да вас присталице не одбаце из идеолошких разлога. Неопходно је врбовати глупе и каријеристе који су спремни да газе и преко лешева, због чега треба да постојие идеја о подели становништва на: крајње дебилни – идеолошки, принципијелни и здраворазумски према твојимнепријатељима. А ваши савезници „глупи извођачи“ треба да буду људи који су спремни на све – будале, олоши и хиперактивне психопате који не могу адекватно да сагледају стварност.

Обећајте присталицама „идеје“ свакакве поклоне за то да је подржавају. Ко ће се супротставити – избаците, убијте, протерајте, баци на дно. После неког времена, 50% људи из себичних интереса/кукавичлука ће те подржати. Исплатите им поклоне од прихода / имовине / послова / руководећих позиција преосталих 50% оних који се не слажу.

Управо је зато пропаганда за обновљиву енергију, криптовалуте, ЛГБТ, Украјину итд. тако „тупава“. Није она, наравно, „тупава“, јер ово није пропаганда – ово је „маркер/антитело“ којим елита непрестано филтрира становништво – свако ко не пристаје да ради за елиту означен је према критеријуму „наш“ – „није наш“ + . чистити све који нису сагласни да раде за елиту. Шема функционише ако елита има монопол на власт. Шема, наравно, не функционише ако постоји конкуренција између елита. Ако се елите такмиче, онда не треба да држе становништво у послушности, већ радије улажу у њега како би се такмичиле са другим елитама.

Како то изгледа на примеру наших комшија:

Узмите жиг (грб Украјине – прим прев.) којима су Турци-Јевреји (Хазари – прим. прев.) жигосали своје словенске робове, а који су потом продавани у Цариграду и кажеш потомцима ових Словена да је ово њихов грб: 50% ће одмах прихвати, 40% ће рећи да их није брига… Истовремено 5%, који су амо будале, људи са менталним проблемима (условни „ментално нестабилни“ елементи ће се разликовати од главне идеје према којој ћете поделити популацију, али су хиперактивни – око 50 пута активнији од обичне особе и спремни да раде бесплатно). Преосталих 5% су каријеристи и олош који су спремни да газе преко лешева. Сличне ликове сте сигурно видели у свом окружењу.


На Западу се уместо Хазар-тамаге (грба – трозубца, а који се ковао на новцу којим су нехазари плаћали порез, али и родовски  – клановски жиг који се стављао на стоку, имовину и робове ради препознавања власништва – прим. прев.) На Западу се обично користила боја коже, националност, вера, сексуална оријентација, а сада се чак и читаве индустрије, попут рударске, нафтне и гасне музу у корист обновљивих извора енергије.
Превод „Наука и култура“

ИЗВОР: https://smart-lab.ru/blog/854867.php

ЗБОГ ЦЕНЗУРЕ НА ДРУШТВЕНИМ МРЕЖАМА ПРЕПОРУЧУЈЕМО ДА НАС ПРАТИТЕ НА НАШЕМ ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

t.me/naukaikultura

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *