Текст који доносимо пред читаоце „Борбе за веру“ преузели смо и превели са једног украјинског сајта.  У њему се, најпре, даје приказ присуства абортивних материјала у вакцинама и прехрамбреним производима (ћелијска линија ХЕК 293), а потом предлог текста писма које би становници Украјине требали да упућују украјинском председнику. У писму се тражи да се јасно обележе производи који садрже продукте абуртуса и могућност одбијања вакцине на бази абортусних материјала (присуство ХЕК 293 и сл.) на верској основи.

+ + +

Оно што смо сазнали о Спутњику је страшно, али постоји још монструознија истина. Без икакве дискусије, добровољно, свакодневно једемо уз уобичајену свакодневну храну.

Сада се широм света користи појачивач укуса на бази HEK293 америчке компаније Senomyx.

Senomix је америчка биотехнолошка компанија која ради на развоју адитива за храну који побољшавају укус и мирис хране. Компанија има за циљ да изврши обратни инжењеринг људских рецептора који реагују на укус и арому. Циљ компаније је да производи супстанце које би храну учиниле „укуснијом“. Senomix је патентирао специфичан мирис користећи сопствени систем сензора. Ови рецептори су претходно добијени у ћелијској култури HEK293.

Пошто се користи веома мала количина супстанце, није потребно означавати је на етикети, а према параметрима класификације, адитиви спадају у широку категорију „атипичних укуса“. Из сличног разлога, састојци нису под контролом FDA.

Senomix сарађује (испоручује појачивач укуса на бази HEK293) са компанијама као што су McDonald’s, Nestle (Nescafe kafa), Burger King, PepsiCo, Ajinomoto и друге.

А ово су вероватно ваши омиљени производи:

 

Ви и сами можете купити ове ћелијске линије овде, на пример, на овом сајту

https://www.lgcstandards-atcc.org/search#q=hek%20293t&sort=relevancy

Али ни ту се наше „посредно учешће у злу“ не завршава.

 Постоје нове методе трансплантације матичних ћелија. Матичне ћелије су људске ћелије које су конвенционално универзалне. Оне се могу претворити, у зависности од околности, у било које ћелијско ткиво људског тела.

Јасно је да су код одрасле особе, са ретким изузецима, све ћелије већ су дефинисале своји функцију, а највећа „жетва“ матичних ћелија може да се прикупи из ембриона. У фази након зачећа, све ћелије су у суштини матичне ћелије.

Наравно, постоји велико интересовање комерцијалне медицине за добијање овог материјала. Лечење и подмлађивање матичним ћелијама је веома скупо.

Наравно, медицина користи матичне ћелије не само убијених беба, већ и сопствене људске ћелије и биљне матичне ћелије…

Други триместар трудноће је између 13 и 28 недеље.

На крају овог периода формирани се мишићи лица. Малишан може да се „прави гримасе“: да трепће, мршти, затвара и отвара уста. У случају превременог порођаја у овом тренутку, беба већ може да преживи.

То су такође ћелије абортираних беба, али већ директно укључене у процес стварања лека. Ово више нису билиони копија, ово су оригинали!

Вакцина – компликације

Вакцине произведене коришћењем људских ембрионалних ћелијских линија садрже ћелијске остатке и контаминирајућу људску ДНК која се не може потпуно елиминисати током накнадног процеса пречишћавања вируса. „Убризгавање контаминанта у облику људске феталне ДНК нашој деци носи ризик од две добро познате патологије:

1) инсерциона мутагенеза: ембрионална људска ДНК се уграђује у ДНК бебе, изазивајући мутације. Генска терапија коришћењем хомологне рекомбинације малих фрагмената показала је да само 1,9 нг/мл фрагмената ДНК доводи до 100% уметања матичних ћелија у геном када се убризгавају у мишеве. Ниво фрагмената хумане феталне ДНК код наше деце након вакцинације вакцинама које садрже MMP, Варивакс (варичеле) или хепатитис А достиже нивое изнад 1,9 нг/мл.

2) Аутоимуне болести: ДНК фетуса покреће имуни систем детета да нападне сопствено тело.

Ово указује на ризике од мутација у ДНК примаоца.

И тако, тренутно многи људи не знају да вакцине и производи садрже резултат добијен уз помоћ убијене бебе. Нема информација о употреби ћелијске линије HEK 293 у форми „Добровољног информисаног пристанка на вакцинацију Гам-КОВИД-Вал вакцином“, одсутне у званичним рекламним публикацијама и бројним извештајима водећих медија који позивају на масовну вакцинацију.

Данас не постоји званичан став Руске Православне Цркве о употреби у медицини и исхрани производа произведених помоћу феталних ћелијских линија.

Делимично постаје јасно зашто питање употребе производа добијеног уз учешће абортивног материјала не добија одговарајућу покривеност и осуду. Уосталом, онда бисте морали да се свађате са транснационалним корпорацијама.

А они, као што је познато, данас практично владају светом …

Предлажемо да по овом питању упутимо апел председнику

Обраћање поводом материјала за абортус у вакцинама Covid-19

Председнику Украјине

Зеленском В.А.

Поштовани Владимире Александровичу!

Земља је започела процес масовне вакцинације против Covid-19.

Сматрамо да је политика масовне (у ствари која се претвара у обавезну) вакцинацију против Covid-19 штетна за државу, јер може бити потенцијално опасна по јавно здравље са тешким поствакциналним компликацијама, укључујући и оне одложене које се не могу открити краткорочним испитивањима.

Поред тога, главне вакцине које се промовишу широм света етички су неприхватљиве за значајан број грађана због употребе у њиховом развоју и производњи ћелијских линија добијених од абортираних људских фетуса (Спутњик-В, АстраЗенека, Фајзер, Модерна итд. ). Ово не треба да се крије и грађани треба да буду у могућности да донесу информисан избор.

Укључите представнике цивилног друштва у расправу о питањима вакцинације против Covid-19 и саслушајте алтернативна гледишта специјализованих здравствених стручњака. Сматрамо да је неопходно ревидирати државну политику вакцинације уопште, узимајући у обзир њену научну и друштвено-политичку критику.

Неопходно је тражити могућност одбијања вакцине на бази абортусних материјала (присуство HEK 293 и сл.) на верској основи.

Сви производи добијени уз учешће HEK 293 морају бити на одговарајући начин обележени великим словима и бројевима како би људи могли да донесу информисан избор.

Потпис ______________________________________

Датум _____________

 

Извор: „Борба за веру“ / https://nasledie77

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *