• Предлажем старим лекарима да се не залажу за вакцинацију, није то оно што је вакцина била док су они „били живи“: њихове су вакцине лечиле, ове су направљене да убијају.

Спор о  вакцинацији, који се већ подуго води на страницама „Политике“, можда би се могао довести до суштине наводом који ишчитавам из последњег текста који ми је дошао до руке: „вакцине су достигнуће људског прегалаштва да својој врсти обезбеди одбрану од опасних микроорганизама“. И ваља рећи да је то тако било док је медицина била високо поштован облик делатности усмерен на то да људима служи и да им живот олакшава.

И док су тој медицини служили, неким старим њеним посленицима не допире до свести сазнање да је њихово време прошло и да су „њихову медицину“ у међувремену преузели неки — зликовци. И претворили је у средство за сатирање и људи и људске цивилизације. И на чијем се челу нашао онај Рокфелер који је најпре уништио природну медицину, а после почео да лекове прави — од нафте. Тј. не баш од нафте, али јесте од нафтних долара којима је плаћао да се утврди који су то састојци лековити у оним биљкама које забранио па после плаћао да се створи „нешто слично“ (али не никако и идентично). И тако утемељио модерну фармакологију. И њоме побио више људи него сви ратови од њега до данас.

А његову памет после преузели Гејтс, Фрејзер, Фаучи, СЗО / WHO и, сви заједно, наредили да се свет њиховим вакцинама мора — отровати! За те њихове вакцине, наиме, врхунски експерти рекли су да су непоуздане, нетестиране (ни на пацовима ни на демократама, тј. да нису прошле „клиничку проверу безбедности“) и да још није стигло објашњење због чега се тако успешно умире после вакцинације (чак много успешније него што се то дешавало пре ње). Та је појава изузетно раширена међу популацијом млађом од 50 година, то осигуравајућа друштва по свету доводи до банкротства, а „СЗО / WHO медицина“ не труди се да одговори на једно необично питање пред којим се нашла: како је могуће да млади људи „умиру напрасно“, да им три типа рака разарају организам, а да два месеца раније они ни за какве њихове симптоме нису ни знали!?

Предлажем старим лекарима да се не залажу за вакцинацију, није то оно што је вакцина била док су они „били живи“: њихове су вакцине лечиле, ове су направљене да убијају.

И њих, ваљда, не треба подсећати на то да лекар никад није имао право на убиство из незнања. Нити овлашћење да младом човеку „избуши“ плућну марамицу, плућа, дијафрагму, из простог разлога што се „у њихово време“ знало докле допире медицина, а одакле почиње – злочин.

Драгољуб Петровић

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *