Они с правом виде у Русији последње упориште хришћанства и нормалног, моралног живота.

  • Долазе нам људи који су спремни да издрже невоље како се не би суочили са овим и заштитили своју децу од овога: „Америчко село“, у коме ће бити смештено 200 породица из Сједињених Држава, почеће да се гради у Серпуховском округу у Московској области 2024. године.

Имамо и добре вести. Уз све недостатке Руске Федерације, које много критикујем, она ипак изгледа сасвим пристојно на позадини дегенерисаних режима САД и ЕУ, где се хришћанство и морал потискују сврсисходном државном политиком. Нормално одгајати децу и код нас је проблематично, али тамо је то углавном практично нереално, јер се у свакој школи детету насилно намеће идеологија да има десетине полова и толеранција на наркотике.

А моралне људе који покушавају да се одупру свему томе прогањају у медијима, по судовима, а против њих се све чешће отварају кривични поступци. Стога нам је дошла емиграција белих хришћана са Запада, још не огромна, али већ прилично велика. У целини, ја сам против таласа миграција, али такав талас моралних и нама блиских по духу и геному људи који воле Русију је користан. Уз то, они не траже новац, већ нам га сами доносе.

То су обично несебични људи, често више патриотски расположени према Русији од просечног Руса. И сам сам имао као помоћницу у Донбас рођену Немицу која је прешла у Православље: за жену, па чак и за странца, ратовати за Русију је много већи ризик него за нас. Ипак, међу западним емигрантима који су дошли код нас има много таквих људи.

Они с правом виде у Русији последње упориште хришћанства и нормалног, моралног живота. И сам критикујем рецидиве совјетизма у нашој земљи. Међутим, код нас је бољшевизам ипак више симболичан. А на Западу је сва политика и идеологија постала бољшевичка у стилу Лењина и Троцког, са малтретирањем деце у школама и „голим маршевима“. Међутим, питањем симболике на Западу су се активно бавили и исти окултно-финансијски кланови, под чијим надзором је својевремено извршена комунистичка, а потом и сексуална револуција у Русији. Они су сада заузети коначном дехришћанизацијом својих феуда – укључујући и на нивоу симбола. Британска краљевска породица је својевремено помогла у свргавању и убиству светог руског цара Николаја II и покретању прогона хришћанства у Русији. А сада уништава чак и хришћанске симболе на грбовима својих земаља, а да не говоримо о подлијим стварима. Краљ Чарлс III, једва стигавши да се крунише, наредио је стварање новог хералдичког дизајна за круну канадске владе без крстова.

Долазе нам људи који су спремни да издрже невоље како се не би суочили са овим и заштитили своју децу од овога: „Америчко село“, у коме ће бити смештено 200 породица из Сједињених Држава, почеће да се гради у Серпуховском округу у Московској области 2024. године. Ово је изјавио генерални директор адвокатске фирме Виста Емигратион на 11. Петербуршком међународном правном форуму:

„У суштини, они су православни хришћани. Американци и Канађани који из идеолошких разлога желе да се преселе у Русију. Пројекат у потпуности финансирају сами странци. Не постоји државно или локално финансирање, али је било потребно одобрење и подршка владе Московског региона.

У Немачкој је реч о стотинама хиљада руских Немаца који желе да се преселе у Русију. Разлози су познати. Ово је садња радикалних лево-либералних вредности на Западу, које практично немају границе. Данас имају 70 полова, сутра није јасно шта ће бити. Многи нормални људи који су такође ту не разумеју ово и желе да емигрирају. И многи бирају Русију, али се овде суочавају са огромним бројем бирократских проблема везаних за несавршеност руског миграционог законодавства.

Игор Друз, специјално за „Руски пут“, на основу материјала са сајта „Политнавигатор“

Превод и приређивање: „Борба за веру“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *