Rádio universum: људи у Европи почели су да схватају безумље идеологије трансродности

  •  Активистичке групе у Европи се боре за правни статус трансродних особа на основу њихове самоидентификације, наводи „Радио универсум“. Успевају, како се чини, да успешно утичу на владе земаља. Међутим, људи се постепено ослобађају измаглице наметнуте трансидеологије.

АУТОР: Александар Томски (Alexander Tomský)

Слепи рат од стране активистичких група као што је паневропска организација ИЛГА води се око правног статуса трансродних особа само на основу (њихове) самоидентификације. Уз подршку Европске уније, ове групе успешно утичу на европске владе. Недавно је и Финска придодата међу 13 држава света које ово прихватају. Међутим, људи се постепено ослобађају илузије да се ради о праведном и невином питању грађанских права, као у случају хомосексуалаца.

У јануару се шкотска регионална влада предала, признајући право мушкарцу оптуженом за двоструко силовање да казну издржава у женском затвору, а све зато што је променио име и појавио се на суду у женској одећи. Према резултатима социолошког истраживања, 89 одсто Шкота се није сложило са овим. Велики допринос одбрани биолошких жена дала је најуспешнија светска списатељица Џеј К. Роулинг, која је једном приликом рекла онима који негирају урођени секс: „Зовите се како желите, спавајте са сваким ко вас жели, живите на своје начин, али престани да узнемираваш и шутираш свакога ко каже да је биолошки секс оно право!“

Трансактивисти су успели да казне за говор мржње убаце у кодекс. На пример, радник Кристофер Мичел је недавно кажњен са 1.500 фунти и 150 сати друштвеног рада због говора мржње. Испред зграде библиотеке, држећи плакат, протестовао је против перформанса на којем мушкарац обучен као жена забавља децу. Речју „grooming“ наљутио је алијасу ЛГБТ… и њене храбре чланове, јер та реч значи „сексуално злостављање деце“. Иначе, све је више протеста против оваквих представа за децу која би требало да подстакне препознавање варијабилности сексуалног идентитета. У фебруару су се демонстранти за и против сукобили испред лондонске Тејт галерије.

Овде се не ради се само о слободи говора. Већина људи у Великој Британији, због традиционалне протестантске толеранције према индивидуалности, није била потпуно свесна последица признавања мушкараца као транс жена. Колико ће несрећних мушких спортиста желети да се такмиче са женама. На срећу, Светска атлетска федерација се недавно пробудила и забранила „женама” у мушком телу да се такмиче у категорији женске атлетике. Можда ће то подстаћи и друге спортске организације! Међутим, трансидеологија је починила најтежи злочин над збуњеним тинејџерима, који често имају менталне или хомосексуалне проблеме. Међу девојкама од 13-18 година проширила се мода за промену сексуалне оријентације, што одражава прилично уобичајено незадовољство својим телом током пубертета.

Понуда да се постанете „мушкарац” је примамљива. Сећам се како су 70-их девојке тежиле да освоје статус мршаве манекенке Твиги („трска“), а многе од њих су умрле од анорексије. Иста ствар се дешава и данас, када је лондонска болница Тависток Сквер, под утицајем ЛГБТ-а, преузела „лечење“ такозване дисфорије (осећај да је мушка душа у женском телу) и подржала идеју о ​​блокирање хормона и оперисање деце од десете године. Број пријављених почео је да расте космичком брзином. У почетку их је било једва стотину, али је за 12 година њихов број порастао на две и по хиљаде, а протести жена које су биле подвргнуте неповратном сакаћењу тела коначно су довеле до затварања клинике.

Сада постоји 13 држава у САД које су забраниле интервенције млађима од 18 година, а најмање исти број држава разматра забрану. Нажалост, проблем са децом се политизовао и јасно је да се тако велики број не може објаснити ретким дисфоријама. Међутим, левичарске владе у Калифорнији, Орегону и Вашингтону не признају право родитеља да забране промену пола својој деци, па је неколико породица било принуђено да се преселе због тога.

Одређене наде у крај сумануте идеологије, можда, изазива Француска. Како је написала професорка Кетлин Сток, која је претпрошле године избачена са Универзитета у Сусексу јер је одбацила родну идеологију: „Тако изграђену естетику, такав култ женске мистике какав су створили Французи нећете наћи више нигде. Њихове девојке и плавуше секс-бомбе – представља патентирану марку жена. Свој допринос дају и на хиљаде певача са ватреним очима и сентименталним трептајима гласа, а ткође и хиљаде пластичних хирурга, који улепшавају основни модел.Сетимо се славних речи Шарла Азнавура: „Само она може да пробуди моју машту…“ Само су у Француској реаговали на покрет МеТоо узвицима: “Одакле вам право да саблажњавате мушкарце?“ Само у Француској се објављују књиге, као на пример, Евгенија Бастјена, „Спасимо разлику у половима“.

Тамо се најупорније и с галским темпераментом боре за очување урођених психичких разлика између мушкараца и жена. Међутим, борба неће бити лака. Европске елите су утонуле у јерес, уверени да нема никаквих разлика.

С руског превео Зоран Милошевић

ИЗВОР: https://inosmi.ru/20230512/transgendery-262848157.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *