• НВО и то њих 14, ваљда као 12 плус два величанствених, траже да се стане на пут том мрском четништву и неочетништву, да се стави тачка на њихови издају, колаборацију и злочине!
  • Дуплирани СКОЈЕВЦИ ( било их је седам, каже Брозова легенда) неће да се мире са браћом, па и са члановима сопствене породице, јер нијесу били пролетери и нијесу вјеровали у бољшевичу интернационалу.
  • Очекујем да ових дана 14 НВО закажу Конгрес СКОЈ-а и ССОЈ-а и да Европи пошаљу комунистичку агенду о издаји четника и злочинима Драже и његових војника!

АУТОР: Иван Милошевић

Кажу да смо у 2023. години! А лажу! По ставовима 14 НВО тек смо негдје у 1945, или при крају 1946. године! Траже пролетери из 14 НВО да се забрани Дража, траже казне за помињање његовог имена и да сви они који поштују Дражу оду на отрежењење у Крцунову ОЗНУ, да провјетре мождане вијуге и да још једном организују сатанистички и комунистички процес против Драже и његових вијника!

Удрите пролетери 14 НВО, удрите по Дражи, Павлу, Ђорђију, Петру, Јездимиру, Александру, удрите и забијте још један метак у њихове ионако изрешетане лобање, потврдите их изблиза да који не утекне, сјурите им у мозак још једну комунистичку каму, прокуните их братством и јединством и оптужите за злочине од када је свијета и вијека! Удрите скојевци и пролетери из 14 НВО, закујте се тамо негдје у 1945. или 1946. години и не мичите се из тог времена, огрните се плаштом вјечности и декламујте комунистичке фразе, тезе и антитезе! Не дајте се мајчини синови и кћери, не дајте да оде та 45-а или 46-а, заливајте их новим тезама из сабраних Титових дјела са бувље пијаце у Тузима и напојте их хладном Таром, водом са Пасјег колашинског гробља. Као и у Словенији у мају 1945. године и овога јуна, јула или неког другог мјесеца, стријељајте погледима и цинкарењем све што не мисли као ви и не велича Тита као највећег сина наших народа и народности. Удрите, нови скојевци и пролетери и не промашујте, вадите очи чарне и убијајте задње вапаје душе и закивајте у пароле социјалистичке и комунистичке интернационале!

НВО и то њих 14, ваљда као 12 плус два величанствених, траже да се стане на пут том мрском четништву и неочетништву, да се стави тачка на њихови издају, колаборацију и злочине! Дуплирани СКОЈЕВЦИ ( било их је седам, каже Брозова легенда) неће да се мире са браћом, па и са члановима сопствене породице, јер нијесу били пролетери и нијесу вјеровали у бољшевичу интернационалу. Очекујем да ових дана 14 НВО закажу Конгрес СКОЈ-а и ССОЈ-а и да Европи пошаљу комунистичку агенду о издаји четника и злочинима Драже и његових војника!

И нека је пошаљу и то што прије и то Европском парламенту. Имаће у Бриселу шта о томе да кажу и да понове резолуције о осуди тоталитарних система и забрани комунистичке пропаганде. Ваљда их то отрезни од комунистичке и Брозове прелести и натјера да почну да мисле, а не да као нека марва иду за Брозовим тезама и антитезама! Европа је одавно рекла шта је био комунизам и да је раван нацизму, а уз то на Западу нема ни једног обиљежја комунизма, али зато има сијасет споменика Дражи и његовим војводама! Ало, СКОЈЕВЦИ из 14 НВО пробудите се, није вам ово 1946., увелико је 2023. година и увелико осим вас нико више не размишља о Брозу и комунизму!

Не пада ми на памет да демантујем комунистичке изворе на које се позивају 14 НВО. Било би то као магарцу објашњавати да је магарац и никуда ме не би одвело! Ипак, неко мора да каже новим скојевцима из 14 НВО да их је прегазило вријеме, али и Европа у коју се куну, а и добијају паре са те адресе!

Нећемо нестати, али помоћи нам нема. И тек сам данас сигуран у то 100 одсто. Увјерили су ме 14 СКОЈЕВАЦА из 14 НВО! Хвала им на томе!

ИЗВОР: https://www.in4s.net/hajka-na-drazu-proleteri-14-nvo-ujedinite-se/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *