Герман Садулајев (Фото: Фејсбук страница Германа Садулајева)

 

 

Запад скинуо маску. Они су увек мрзели Русе. Не Путина, не Стаљина, не комунисте, не антикомунисте. Њима је то свеједно. Запад мрзи Русе и зато објављује санкциони рат управо Русима, простом народу Русије. Све су то знали од почетка, а сад су само престали да прикривају.

И шта сад тај свет очекује од Русије? Да ће се – видевши ту мржњу, суочивши се са таквом неправдом, цинизмом и злобом – да ће се руски народ демократизовати, ослободити од Путина, вратити Крим, Донбас, Куриле, Архангелск, Сибир, Алтај, Бурјатију, да ће уништити своје нуклеарно оружје и заваривачем порезати своје тенкове, пасти на колена и замолити за опроштај, прихватити белу колонијалну администрацију, стерилизовати се и кроз једно поколење изумрети, да својим руским духом не квари атмосферу ове прекрасне планете?

Не заборавите, Русија није Иран, није Северна Кореја, и није Куба. Русија је огромна земља са невероватним потенцијалом, са људима, територијама, ресурсима… Одлучили су да је искључе из светске економије. Али – то је немогуће. Нама ће бити тешко, нећемо тако слатко јести, нећемо моћи да се брчкамо у топлим морским бањама, нећемо се више постројавати у дуге редове да би купили нови модел ајфона. Али – преживећемо.

И запамтићемо ко нам је остао пријатељ, а ко нас је издао.

(Превео Ж. Никчевић)

ИЗВОР: https://iskra.co/reagovanja/german-sadulajev-sve-cemo-zapamtiti

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *