• Постоји још један разлог зашто би Европска унија требало да буде вечно захвална Русији! О томе говоре само руски стручњаци, али западни медији то апсолутно игноришу. А овај разлог је важнија од свих, буквално важан за све Европљане! За њих је то важније чак и од „демилитаризације и денацификације Украјине“.
  • Реч је о раду четири нуклеарне електране и 15 нуклеарних реактора на територији Украјине.
  • Сви они су пројектовани и изграђени током совјетске ере, заједно са нуклеарном електраном у Чернобиљу. Рад свих ових станица обезбеђивало је совјетско (руско) нуклеарно гориво. Максимално оптерећење ових машина је било између 70 и 80%, што је прихватљиво.
  • После државног удара и промене власти у Украјини 2014. године, у оквиру „декомунизације“ Украјине, непријатељска власт у Украјини према Русима одбила је да ради са руским нуклеарним горивом, те убацила америчке реакторе и пустиле у рад скоро са 100% снаге! Руски научници не могу да гарантују резултате таквих поступака!
  • Понављам, нуклеарне електране у Украјини су дизајниране да раде са руским нуклеарним горивом! Хоћемо ли нови Чернобил?
  • Много хвала Србима што подржавају акције Русије у Украјини!
  • И желим да саветујем све грађане Европске уније једну ствар: „Учите руски језик! Свима ће вам добро доћи када до 2025. будете стајали у реду за добијање руског држављанства!
  • И запамтите ове речи: „Руси се дуго упрежу, али брзо долазе“ (Ото фон Бизмарк).

АУТОР: Михаил Дишљук

Године 2022, 24. фебруара започета је нова етапа у развоју људског друштва, која је, сигуран сам, боља за људе, упркос „буци“ која се диже у свим медијима такозваног „колективног Запада“. На поменути дан председник Русије В. В. Путин је најавио почетак „војне специјалне операције демилитаризације и денацификације Украјине“. У овој формулацији постоји основна разлика од онога за шта „колективни Запад“ оптужује Русију – „агресија на Украјину“. Једноставно питање-индикатор за здравомислеће људе: „Да ли желите нови нацизам и његову идеологију као основу за даљи развој вашег већ познатог света око себе?“ Са забраном свега што многима у Европској унији већ делује немогућим, нај чешће? Или желите да се холокауст понови? Реч холокауст са енглеског: holocaus, грчког: ολοκαυστος – „жртва паљеница“. Ова реч је такође повезана са речју „геноцид“.

У ширем смислу, холокауст из отворених извора је прогон и масовно уништавање од стране нациста представника различитих етничких и друштвених група (совјетски ратни заробљеници, Словени, Јевреји, Цигани, хомосексуалци, масони, безнадежно болесни и инвалиди, итд.) за време постојања нацистичке Немачке. Да, сада постоји такозвани „плански монопол“ који је дефинисао холокауст као да се односи само на Јевреје. Стога је канцелар Шолц, на Путинове речи да се „у Домбаси дешава геноцид над руским народом“, одговорио да је „смешно говорити о геноциду у Домбасу“! Је*ени комичар! Њему је смешно! Али сећамо се шта су нацисти радили током Другог светског рата 1939-1945. на окупираним територијама у Србији, Пољској, СССР-у! Био је геноцид над Словенима! И ово памћење код Русе се не може избрисати!

Постоји још један разлог зашто би Европска унија требало да буде вечно захвална Русији! О томе говоре само руски стручњаци, али западни медији то апсолутно игноришу. А овај разлог је важнија од свих, буквално важан за све Европљане! За њих је то важније чак и од „демилитаризације и денацификације Украјине“.

Реч је о раду четири нуклеарне електране и 15 нуклеарних реактора на територији Украјине. Сви они су пројектовани и изграђени током совјетске ере, заједно са нуклеарном електраном у Чернобиљу. Рад свих ових станица обезбеђивало је совјетско (руско) нуклеарно гориво. Максимално оптерећење ових машина је било између 70 и 80%, што је прихватљиво. После државног удара и промене власти у Украјини 2014. године, у оквиру „декомунизације“ Украјине, непријатељска власт у Украјини према Русима одбила је да ради са руским нуклеарним горивом, те убацила америчке реакторе и пустиле у рад скоро са 100% снаге! Руски научници не могу да гарантују резултате таквих поступака! Понављам, нуклеарне електране у Украјини су дизајниране да раде са руским нуклеарним горивом! Хоћемо ли нови Чернобил?

И још следи изјава Зеленског на Минхенској конференцији 2022. о жељи Украјине да добије статус нуклеарне земље! Публика му је приредила овације! Шта је ово? Иран је за такву изјаву деценијама под најстрожим санкцијама! А Израел, не питајући никога, када хоће и колико хоће, бомбардује иранска нуклеарна постројења! Да ли је ово нормално?

Мислим да су ови горе наведени аргументи такође помогли Путину да донесе веома тешку одлуку за њега и цео руски и украјински народ о „војној специјалној операцији“ у Украјини. За добро целог света!

Сигуран сам да ће цивилно друштво и разумни политичари Европске уније на крају схватити да је немогуће имати посла са Англосаксонцима. Читава „информациона машина“ Англосаксонаца, који су многе људе у већини европских земаља подредили својој идеологији, ради као нова империја, виртуелна, али веома делотворна. А име овој империји је врло тачно дао мој председник Путин – „Империја лажи“!

Много хвала Србима што подржавају акције Русије у Украјини! И желим да саветујем све грађане Европске уније једну ствар: „Учите руски језик! Свима ће вам добро доћи када до 2025. будете стајали у реду за добијање руског држављанства! И запамтите ове речи: „Руси дуго упрежу, али брзо долазе“ (Ото фон Бизмарк).

С руског превео Зоран Милошевић

One thought on “Европска унија треба да буде захвална Путину за Украјину”
  1. O многим аспектима ове “руске агресије“ широка публика и не уме да размишља. Ове информације о нуклеаркама уз непрекидну испоруку руског гаса (без европске захвалности), требало би да допру до свести острашћених, првенствено ,,уводилаца санкција“ Путину. Нека нас Господ помогне у молитвама за мир, правду и православну хуманост.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *