Одлука да се одложи Светски економски форум у Давосу, паклени округли сто дубоке државе, медији у Србији, али и целом свету су пропратили уз „образложење“ да је то урађено због омикрон соја корона вируса (баш прикладно), а било је и извештаја о претњама за учеснике састанка.

Ипак, истина је другачија. Оно што су медији покушали да сакрију је чињеница да је дубока држава добила неочекиван ударац, који им знатно отежава да спроведу следећу агенду у намери да створе „Велики ресет 2030. године“.

Прави разлог отказивања форума у Давосу је тај што је сенатор (демократа) Џо Манчин одлучио да не гласа за Закон о социјалној политици и климатским променама – пројекат тежак невероватних 5 трилиона долара (иако се у глобалистичким медијима стално смањује цифра – на 3,2 и 1,7 трилиона), који је назван Build Back Better (БББ), а који се односи на финансирање агенде из Давоса! Његов глас је пресуидио и САД нису усвојиле овај контроверзни правни акт.

На тај начин је обесмишљен састанак Светског економског форума, јер финансирање није одобрено. Тако је „Великом ресету“ и Новом светком поретку у режији Клауса Шваба на пут стао један демократа из Западне Вирџиније.

Овај закон би представљао и брутално кажњавање за „недовољно чисте произвођаче електричне енергије“, што је требало да послужи за реализацију нове Швабове агенде, стварање енергетске кризе и колапсе са електричном енергијом широм света.

Готово у исто време, Русија је уложила вето на резолуцију Савета безбедности УН којом би први пут климатске промене биле виђене као претња међународном миру и безбедности, чиме је закочила вишегодишњи план да глобално загревање постане централније у одлучивању у најмоћнијем телу светске организације.

И поред тога што је закон БББ био представљен као иницијатива Џоа Бајдена, председник САД се званично није посебно оглашавао због неуспелог гласања у Сенату, а Манчинов потез је само оценио као „неочекиван“.

Интересантно је да су за овај сулуди закон гласали и поједини представници републиканаца, иако је већина била против.

Манчин је као један од разлога зашто гласа против навео и да би овај Закон изазвао невиђену инфлацију у САД. што је тачно, а што је такође план дубоке државе. Манчин је истакао и да би усвајање закона сигурно довело до нестанка струје широм земље.

Ових дана траје брутална кампања глобалистичких медија повезаних са Давосом (готово сви) против Манчина, али и против Бајдена. Потпуно исто прљава и брутална као што је била против Доналда Трампа.

Неусвајање закона и неодржавање форума у Давосу је од изузетног значаја за слободу у свету. Званично, следећи форум је померен за лето, до када ће кабалисти покушати да нешто промене по овом питању. Ипак, чини се да и у САД и у Русији постоји спремност да се пружи отпор новом глобалном лудилу.

Извор: srbin.info

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *