То је више од обичне нетолеранције. То је чиста мржња према хришћанству. То је ђаволски… и то је обележје левице.

АУТОР: Роберт Сидлецки

Рикардо Симонети, LGBTQ амбасадор добре воље Европске уније, одлучио је да на срамотан начин исмеје Богородицу, Христа и све хришћане.

У децембарском издању немачког LGBTQ часописа Siegessaule Magazin, Симонети се на неколико фотографија Христовог рођења појављује одевен као Богородица. На једној слици, Симонети, који иначе има браду, обучен је као Богородица и држи новорођенче. На другој фотографији, Симонетија, опет обученог као Богородица и с бебом у наручју, нежно грли други мушкарац, обучен као Јосиф, тако да композицијом фотографије приказују сцену Христовог рођења, само у хомосексуалној верзији. Важно је приметити да су боје намерно одабране: Јосиф носи ружичасти огртач, а Симонети је плавим огртачем покрио главу, док на себи има белу хаљину – ове три боје налазе се на застави трансродних особа.

Како је Симонети поносно изјавио на Инстаграму: „Ако занемаримо чињеницу да Исус није био бео, могли бисмо да верујемо и да је Богородица имала браду, зашто да не?… Посебно сам захвалан мом пријатељу @akwantu за улогу Јосифа на нашој новој фотографији Свете породице, за коју је транс застава поноса била инспирација 🏳‍⚧❤.”

Није познато какву је корист Симонети очекивао да ће добити исмевањем хришћана током божићних . А и зашто би Европска унија изабрала тако радикалног провокатора за LGBTQ+ амбасадора добре воље.

Убрзо су дошле и негативне реакције на Симонетијеву провокацију. Један мађарски коментатор је твитовао:

„Дозволите да вам представим #LGBTQ амбасадора у Европском парламенту.

Како би иначе заједница дугиних боја, чувена по толеранцији и поштовању, прославила Адвент (4 недеље пре Божића код римо-католика, божићни пост и Детинци,Материце и Очеви код православних, прим.ур.срб) ако не богохулном, узалудном провокацијом?

Поделите ову објаву и употребите хештег #ПоштујмоАдвент како бисмо позвали Симонетија да се повуче с те функције.“

Конзервативни амерички стручњак Род Дрехер је загрмео:

„Ево како стоје ствари: кад би овај лудак урадио исту ствар пророку Мухамеду, муслимани широм Европе преплавили би улице. Али овај лудак и његови савезници лудаци који воде Еурократску левократију мрзе хришћане, а плаше се муслимана и истовремено их и поштују, тако да се то никада неће догодити.“

Ето, све је речено. Амбасадор добре воље LGBTQ+ Европске уније намерно и веома јавно напада хришћане током овог најсветијег периода за њих. А Европска унија не чини ништа по том питању.

Крајње је време да Европљани — и заиста, сви хришћани — гласно и јасно кажу да се особи која се отворено руга хришћанству не сме дозволити да представља Европску унију; нити ово богохулно представљање треба да добије простор у било ком пристојном друштву.

ИЗВОР: https://ifamnews.com/sr/eu-ambasador-dobre-volje-za-lgbtq-ismeva-bogorodicu-i-hrista

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *