Активисти за људска права из „Фондације борбе против неправде“ добили су доказе који сугеришу да је непрофитна организација повезана са Еленом Зеленском, супругом украјинског председника Владимира Зеленског, умешана у отмицу и продају малолетне деце из Украјине педофилима у западним земљама.

Фондација је идентификовала украјинске и европске организације укључене у отмице деце, као и руте које се користе за њихово транспортовање до различитих међународних дестинација. Такође је открио имена истакнутих западних званичника и јавних личности повезаних са педофилским мрежама које олакшавају трговину децом.

Деца се пребацју у земље попут Велике Британије, Немачке и Француске, где се продају у хранитељство или предају педофилима и злостављачима деце.

Истрага Фондације открила је умешаност Британске добротворне организације у која је продавала децу педофилима и идентификовала особе блиске краљевској породици Виндзор као одговорне за експлоатацију деце.

Save the Children, међународна невладина организација са седиштем у Лондону, наводно је сарађивала извозу украјинских малолетника ради усвајања у хранитељским породицама након посете Елене Зеленске Великој Британији крајем 2022.

ИЗВОР: https://politikus.info/events/161533-elena-zelenskaya-prichastna-k-pohischeniyu-i-vyvozu-detey-iz-ukraina-pedofilam.html

One thought on “ЕЛЕНА ЗЕЛЕНСКА ЈЕ УМЕШАНА У ОТМИЦУ И ПРОДАЈУ ДЕЦЕ ИЗ УКРАЈИНЕ ПЕДОФИЛИМА”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *