ЛИБЕРАЛНО „ВЕЛИКО РЕСЕТОВАЊЕ“ ЧОВЕЧАНСТВА  НАЈАВИЛИ КЛАУС ШВАБ И ПРИНЦ ЧАРЛС ОД ВЕЛСА (крај)

* Глобалисти су свесни да ће се, ако се њихови порази и неуспеси и даље буду гомилали, урушити цела петстогодишња историја либерализма. Мултиполарни свет – коме је и сам Трамп интуитивно гравитирао, директно критикујући глобализацију – неће либералима оставити никакву шансу. Стога су маске скинуте

* `Обичним грађанима` је тешко да схвате читаву злослутну позадину либералне идеологије, која доследно и свесно води уништењу човечанства, његовом „превазилажењу“

* Тезу о „Великом буђењу“ су изнедриле  Трампове присталице, које су постале прве жртве надолазећег либералног тоталитаризма.

* „Велико буђење“ је спознаја да се модерни либерализам у фази глобализације претворио у праву диктатуру… Ово веома личи на почетак новог грађанског рата у Сједињеним Државама. Само, овог пута су табори другачији: присталице „Великог буђења“ наспрам присталица „Великог ресетовања“

* Простор за компромис са глобалистима је потпуно исцрпљен. Имамо само један излаз: да се потпуно пробудимо и не само да активно учествујемо у Великом буђењу, већ – што би било пожељно и достојно размера историје Русије и нашег духа – да га предводимо

_________________________________________________________

„ВЕЛИКО ресетовање“ је последњи акорд људског напретка, како га либерална мисао разуме.

Она сматра да су сви људи сада слободни – слободни да буду либерали.

Међутим, нису слободни да не буду либерали. Ако се негде нађе „нелиберал“ или „недовољни либерал“ – казнени систем ће се укључивати по аутоматизму.

Током жестоке предизборне кампање у Сједињеним Државама, Бајденове присталице – присталице „Великог ресетовања“ – користиле су сва средства, укључујући и забрањена, против његовог противника Трампа.

Бајдена су угурали у Белу кућу мимо свих процедура, чак и – пристојности

Нису се либили ни да у Сједињеним Државама примене методологије „обојених револуција“ које су раније биле извожене из САД.

Таква одлучност на ивици фаула довољно говори о висини улога.

Глобалисти су свесни да ће се, ако се њихови порази и неуспеси и даље буду гомилали, урушити цела петстогодишња историја либерализма.

Мултиполарни свет – коме је и сам Трамп интуитивно гравитирао, директно критикујући глобализацију – неће либералима оставити никакву шансу. Стога су маске скинуте.

Одрекли су се принципа „старе демократије“ и угурали Бајдена у Белу кућу, без обазирања на било какву пристојност, процедуре или правила.

Трампове присталице су још од његове прве предизборне кампање слутиле са каквом моћном и манијакалном силом имају посла.

Демократе, вођене логиком глобализма, показале су спремност да жртвују традиционалне америчке институције и саму демократију.

Наравно, `обичним грађанима` је тешко да схвате читаву злослутну позадину либералне идеологије, која доследно и свесно води уништењу човечанства, његовом „превазилажењу“.

Заиста је тешко у то веровати. Нарочито онима који су и сами васпитавани под утицајем либералне демократије, у капиталистичком систему и под дубоким упливом глобалистичке културе. А ипак је почело отрежњење.

Тако је рођена теза о „Великом буђењу“. Ову паролу су изнедриле  Трампове присталице, које су постале прве жртве надолазећег либералног тоталитаризма.

Нису се отрезнили само најпроницљивији

Њихове иницијативе су одмах цензурисане, ликвидирани су им налози на друштвеним мрежама, чак је и само њихово помињање очишћено из система технолошких гиганата – TwitterYoutubeGoogle и Facebook.

То и јесте  био тренутак „Великог буђења“. Сада су истинску природу глобалиста лично схватили не само најпроницљивији и најнепомирљивији, већ и огромни делови америчког друштва.

Они који су гласали за Трампа у успостављеној либералној диктатури готово да се изједначују са „фашистима“.

Овако функционишу закони „Великог преоптерећења“: ко није са нама, тај је „фашиста“, а према „фашистима“ је могуће – чак и неопходно! – понашати се на најсвирепији начин.

Овај пут у ту категорију нису сврстани само прави конзервативци, који су увек имали идеолошке претензије према либералима, већ и либерали, обични амерички грађани, који, међутим, нису стигли да се престроје према новим критеријумима „либералног прогреса“.

Такви још нису схватили да је слобода – слободс мањина, а да параметре те слободе – односно, шта се сме рећи и учинити, а шта категорички не сме (норме политичке коректности) – строго одређују либералне елите

„Велико буђење“ је спознаја да се модерни либерализам у фази глобализације претворио у праву диктатуру, да је постао тоталитарна идеологија која одбија – као и сваки тоталитаризам – да може постојати неко гледиште различито од доминантног.

Ово веома личи на почетак новог грађанског рата у Сједињеним Државама. Само, овог пута су табори другачији: присталице „Великог буђења“ наспрам присталица „Великог ресетовања“.

Сједињене Државе су водећа светска сила. Све што се тамо догађа тиче се читавог човечанства.

На путу су им стајали и стоје – Путин, Си, Иран, Турска, Трамп…

Победа Џоа Бајдена и архитеката Великог Ресетовања, које стоје иза њега, значи да је свет ушао у нову фазу.

Глобалисти су пуни одлучности да приведу крају оно што константно нису успевали током последње две деценије.

Искакали су им на путу то 11. септембар, то Путин, то Кина под водством Си Ђинпинга, то Иран, то Турска, то Трамп. Ако се тако настави, глобализам ризикује да се потпуно уруши.

Отуда Велико ресетовање – сад или никад.

И, многе либералне елите – и на западу ина истоку (укључујући, наравно, и Русију) – глобализам ће мобилисати да активно учествују у „Великом ресетовању“.

Ово значи да ће против присталица мултиполарности, суверенитета и полицентричног светског поретка истовремено бити спољни и унутрашњи фронтови.

Уследиће нови талас обојених револуција

Спољни притисци долазиће од демократског Вашингтона и НАТО који је под његовом контролом, а унутрашња саботажа пете колоне и либералне елите дешаваће се унутар административних структура држава.

Овоме треба додати почетак низа regimechange-операција за смењивање режима, нови талас „револуција у боји“ и манипулација регионалним сукобима.

Замајац глобалне саботаже против оних који нису стали на страну Великог ресетовања радиће пуним капацитетом.

Очигледно је да је место Русије – барем Путинове Русије, Русије суверене, независне и слободне – у редовима Великог буђења.

Да би то постало неповратно, мора се уложити последњи напор.

Русија се напола пробудила пре 20 година. И почела свој тешки, али генерално успешни (иако се отегао) повратак у историју у статусу субјекта светске политике, а не њеног објекта (као 90-их година).

Међутим, простор за компромис са глобалистима је потпуно исцрпљен.

Имамо само један излаз: да се потпуно пробудимо и не само да активно учествујемо у Великом буђењу, већ – што би било пожељно и достојно размера наше историје и нашег духа – да га предводимо.

ИЗВОР: http://fakti.org/rossia/dugin-rusija-treba-da-predvodi-veliko-budjenje-protiv-velikog-resetovanja

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *