Чарлс III крунисан је 6.маја 2023. године за краља Уједињеног Краљевства Велике Британије и Северне Ирске и 14 других суверених земаља. Истовремено постаје поглавар Заједнице нација од 56 држава и секуларни поглавар Англиканске цркве Енглеске. Чарлс III већ има 74 године. У историји Велике Британије није било краља који је био старији у време свог крунисања. О овој церемонији извештавале су бројне ТВ станице из целог света. Са главним медијским камерама обученим за сјај и помпу ових догађаја, чланак који следи открива сасвим другачије лице краља Чарлса III, који масовни медији у великој мери прикривају.   

Kратак преглед поседа Чарлса III и његовог Британског царства

– Смрћу своје мајке, Чарлс је постао највећи земљопоседник на свету, а британска круна поседује преко 2.500 милиона хектара регистрованог земљишта у Аустралији, Новом Зеланду, Северној Ирској, Канади, Великој Британији и Фокландским острвима. То је више од 1/6 укупне површине земље или 75 пута више од површине Немачке.

– Војводства и имања: Чарлс поседује војводства Ланчестер и Корнвол, која укључују имања у најскупљим деловима Лондона. Сада има преко 300 резиденција, укључујући замкове и палате као што су Бакингемска палата, замак Виндзор, Кенсингтонска палата, палата Сент Џејмс, дворац Балморал у Шкотској и Сандрингем у Норфолку.

– Британско морско дно: Круна контролише скоро све морско дно и половину обале око Велике Британије. Вредност се процењује на преко 100 милијарди америчких долара.Чарлс је ослобођен пореза на наследство према споразуму из 1993. са владом Џона Мејџора.

– „The Crown Estate” (Крунско имање) је једна од највећих групација некретнина на свету. Управља некретнинама и земљишним поседима краљевске породице и сваке године уплаћује 25% свог профита директно у монархову касу. Само у 2020. години компанија је остварила профит од 420 милиона евра. Краљевска породица је добила око 100 милиона евра.

– Британска круна поседује највећу светску колекцију драгуља. Крунски драгуљи се састоје од више од 140 делова. Цела колекција се састоји од 23.578 драгог камења, укључујући „Кулинан”, највећи брушени дијамант на свету са процењеном вредношћу од око 440 милиона евра и дијамант „Кохинор“, чија је вредност најмање милијарду евра. Како не би морала да открије своје неизмерно приватно богатство, већ да би могла да га крије од јавности, краљица је натерала владу да спроведе планирани нацрт закона који ће бити измењен у складу са тим. Ово је известио дневни лист „Сан“ у фебруару 2021, позивајући се на документе које је открио „Гардијан“.

Поглед на историју Британске империје баца веома мрачну сенку на ово гигантско богатство краља Чарлса, чији су преци неретко, често насилно и кроз крвопролиће долазили до плена. Богатство круне се у великој мери заснива на пљачкање минералних ресурса у сиромашним земљама порекла. Преци Чарлса су били дубоко укључени у трговину робљем у 17. и 18. веку. На пример, документ из 1689. показује да су акције у Краљевској афричкој компанији, која је била активна у трговини робљем, продате и биле пребачене краљу Вилијаму III. Као резултат тога, британско племство је профитирало на бескрупулозан начин, чак и кроз трговину акцијама уз ропство. Према историчару Дејвиду Ричардсону, британски бродови су превезли најмање 3,4 милиона заробљених Африканаца у Америку.

Позадина криминално стеченог богатства и помпезно крунисање краља Чарсла III je шамар сваком нормалном грађанину који радом и марљивошћу мора да зарађује за хлеб насушни.

Краљ Чарлс III и разноврсни међусобни односи краљевске породице

Разни коментатори су известили да Пројекат Великог ресетовања првобитно није покренуо Клаус Шваб, већ садашњи краљ Чарлс III, који је званично започео пројекат 3. јуна 2020. године са твитом #TheGreatReset и постао званични покровитељ. Да ли је Клаус Шваб био само прималац наредби краља Чарлса III? На то указује и Чарлсова посета Светском економском форуму у Давосу у јануару 2020. године. Већ тамо, Чарлс је посебно водио кампању за део Великог ресетовања, заштиту климе, или такозвани „Green Deal“ (зелени договор). Међутим, извештај „Бајлајн Тајмса“ од 4. октобра 2021. немилосрдно је открио његове праве мотиве, да је сам Чарлс је највећи корисник зелене агенде. Пошто британска круна поседује велике делове морског дна, гигантски профит завршава у монарховим џеповима са сваком изграђеном приобалним ветропарком.

Најзад, ова лицемерна заштита климе упумпала је профит од повећања трошкова енергије директно у џепове богатих. То је софистицирана машина за прерасподелу новца која све више осиромашује становништво.

Повезаност са масонством

Британска круна је вековима тесно испреплетена са масонством. Већ краљ Едвард VII (1910) и краљ Џорџ VI. (1952), отац Елизабете II, били су масони високог степена. Краљица Елизабета II, Чарлсова мајка, није била само велики покровитељ масонерије, већ је и председавала Редом подвезице, управном телу слободних зидара широм света. Од 2022. краљ Чарлс III председава Редом подвезице. Овај Ред контролише остатак масонерије преко великих ложа Енглеске и користи их за инфилтрирање у све аспекте друштва. Као посебна одлика краљ може заслужне цивиле и војна лица прогласити витезовима „одабраног друштва“. Британска круна такође користи ове витезове круне као агенте, заклињајући се на верност кући Виндзор, у замену за моћ и богатство. Витезови британске круне укључују чланове британске куће Ротшилд, бившег америчког председника Роналда Регана, бившег америчког државног секретара Хенрија Кисинџера, Била Гејтса, бившег председника ФЕД-а Алана Гринспена, бившег градоначелника Њујорка Руди Ђулијанија, амерички бизнисмен и политичар Мајкл Блумберг, режисер Стивен Спилберг, генерал америчке војске Весли Кларк, педофил и бивши Би-Би-Си водитељ Џими Севил. Његове блиске везе са богатим круговима масонерије и његово вођство Великог ресетовања, које има за циљ да обезбеди да људи више не поседују ништа, показују: Краљ Чарлс се не може бринути за добро народа!

Финансијски скандали краља Чарлса III

Упркос краљевским правилима о донацијама која забрањују члановима краљевске породице да примају готовину, Чарлс је умешан у бројне афере са готовином. У јуну 2022. године од катарског милијардера шеика прихватио је кофер напуњен са милион евра, иако је речено да је дониран у добротворне сврхе. Све у свему, између 2011. и 2015. године Чарлс је добио 3 милиона евра у готовини за добротворну фондацију принца од Велса, од контроверзног шеика Хамада бин Јасима бин Џабера Ал Танија, бившег премијера Катара. Бизарно је да је део новца одложен у вреће за куповину. Шеик је такође помињан као „човек који је купио Лондон“. Још 2013. године, против савета својих саветника, Чарлс је дао донацију од милион фунти, које су прихватила полубраћа Осаме бин Ладена. После овог скандала Чарлсов блиски човек од поверења Мајкл Фосет, био је приморан да поднесе оставку на место извршног директора његове Фондације. Након што је донирао новац, Фосет се обавезао да ће помоћи саудијском бизнисмену да добије и британско држављанство и витешку титулу. Ови примери импресивно показују колико немарно Чарлс поступа са новчаним донацијама.

Мистериозна смрт принцезе Дајане

Чарлс и Дајана су се званично развели 28. августа1996. године. Отприлике годину дана касније, 31. августа 1997. године, Дајана је умрла од последица саобраћајне несреће у Паризу. Следеће Дајанине изјаве су посебно вредне пажње: „Ако ми се нешто догоди, можете бити сигурни да је кривац принц Филип, уз помоћ Тајне службе“. 10 месеци пре смрти Дајана доставља руком писано писмо свом батлеру, Полу Барелу, које је „Дејли Мирор“ објавио 2003. године. Написала је: „Ова фаза у мом животу је најопаснија. Мој муж планира несрећу са мојим аутом“. Већ у октобру 1995. Дајана се поверила свом адвокату Виктору Мишкону и открила му да је Чарлс желео да је убије путем договорене саобраћајне несреће. Биљешке су постале познате као Мишкон обавештење.

Озбиљне недоследности су се одиграле на месту несреће. Лекар хитне помоћи др. Фредерик Мелијез, који се „случајно“ нашао у близини, стигао у 00:25 часова, два минута након несреће. Међутим, у његовом возилу хитне помоћи није било довољно медицинске опреме. Позвао је ватрогасце и упутио их на погрешно место несреће. Касније је изнео многе опречне тврдње. Када је стигла ватрогасна екипа, врло брзо је напустио место несреће. Хитна помоћ стигла је тек у 00.40 часова, и требало јој чак 12 минута да пређе 2,3 км. Ово одговара просечној брзини од око 17 километара на сат. Болничари су правили необјашњиве грешке. Принцеза Дајана је стигла у болницу тек у 02.06 ујутро, око 1,5 сат касније. Занимљиво је да хитна помоћ није возила до најближе болнице и само је возила просечном брзином од око 17 километара на сат. Необјашњиво се возило хитне помоћи зауставило још 5 минута на 500 метара од одредишта. Дајана је убрзо по доласку умрла у болници. Др Мајкл Бејд, шеф форензичке патологије у полицији државе Њујорк, рекао је: „Код ове врсте повреда, време је од суштинске важности […] У Сједињеним Државама, одлагање доласка [Дајане] у болницу било би груба грешка. Нема изговора за то.”

Џон Морган се интензивно бавио Дајанином смрћу и написао је књигу „Paris-London Connection”. За њега постоји само један закључак: Дајана је убијена обавештајном операцијом! Ово поставља озбиљно питање: да ли је атентатор крунисан за краља 6. маја 2023?

Краљ Чарлс и педофилске краљевске породичне заврзламе

Према Скотланд Јарду, бивши водитељ Би-Би-Сија Џими Севил, који је умро 2011, био је најгори сексуални преступник у историји земље. Већ 1961. године било је првих полицијских истрага о сексуалном злостављању малолетника. Касније истраге су откриле да је за 40 година злостављао најмање 500 девојчица и дечака, од којих су неки били стари две године. Број непријављених случајева ће вероватно бити много већи. Питер Ват, директор британске организације за заштиту деце NSPCC , рекао је: „Ми имамо посла са неким ко никада није пропустио прилику да пронађе рањиве жртве и злоставља их. Принцеза Дајана је мислила да је Севил луд и рекла је пријатељу да не може ништа да уради у вези са чињеницом да му је често даван приступ краљевским породицама. Како је могуће да је Чарлс овог злостављача деце назвао својим најбољим пријатељем, имао веома близак однос са њим и чак га ставио на листу могућих кумова за свог сина Харија? Краљица Елизабета је зачинила невероватан скандал тако што је Савила прогласила витезом круне.

С обзиром на поновљена полицијска испитивања о злостављању деце, потпуно је апсурдно да Чарлс или краљица нису знали ништа о његовом двоструком животу. У децембру 2011. ТВ канал „Би-Би-Си“ је такође прикрио Савилову праксу и спречио емитовање истраживачког извештаја. Након што је скандал око бивше модераторке Би-Би-Сија касније изашао у јавност, и друге високе личности, попут бившег премијера Едварда Хита и бившег министра унутрашњих послова Леона Британа, нашле су се под озбиљном сумњом за злостављање деце. Ово сугерише да је Савил одгајао децу за богате, славне и политичаре, а можда и за саме краљевске породице, и објашњава како је могао да финансира свој екстравагантни начин живота. Упркос интензивним истраживањима нису пронађени извештаји који доказују да је краљ Чарлс III бескомпромисно осудио Савилове одвратне сексуалне радње, које су сада постале очигледне, и дистанцирао се од њега.

Чарлс је такође био близак пријатељ са педофилским бискупом Питером Болом, који је злостављао тинејџере и младиће током периода од 30 година. Када је први пут оптужен и ухапшен 1992. године, Чарлс је искористио свој утицај да га заштити. Уз помоћ Чарлса, пуштен је и могао је да настави са злостављањем још много година. Бол је коначно 2015. осуђен за злостављање, силовање и мучење. Чарлс је тако постао саучесник у жртвама злостављања пошто је његово залагање учинило да се Бол осећа недодирљивим, а Бoл је чак 2005. године био и почасни гост на венчању Чарлса и Камиле.

Краљевска породица и педофилски прстен Џефрија Епштајна

Принц Ендру, Чарлсов брат, због његовог дугогодишњег пријатељства, доведен је у везу са педофилским ланцем трговине људима осуђеног америчког сексуалног преступника Џефрија Епштајна, који је посредовао посебно малолетнике за истакнуте личности. Како наводи „Дејли мејл”, Епштајн је посредовао код Американке Вирџиније Ђуфре, која је тада још била малолетна. Кажу да су се срели на на Карибима, на Епштајновом „педо острву”. Ђуфре оптужује принца Ендруа да ју је више пута сексуално злостављао. Само кроз милионе новчаница од Чарлса и краљице успео је да се извуче из скандала злостављања. Наводно самоубиство које је извршио непосредно пре поновљеног суђења поставља многа питања. Епштајн је поставио скривене камере на своја имања, да снима злочине познатих личности са малолетним девојкама, да би их потом уцењивао. Оно што је упадљиво је да се овде појављује исти образац као и код педофилског ланца Џимија Севила. Бројне јавне личности високог ранга очигледно су дубоко уплетене у блато педофилије. То их чини подложним уценама. Под овим притиском, они због свог високог друштвеног положаја, покривају картеле сексуалних злочина, а прибављају децу за злостављање у великим размерама. Ово такође објашњава зашто се, према званичним статистикама, сваке године пријави нестанак на хиљаде деце и никада се више не пронађу. Према истраживању британског публицисте Дејвида Ајка, многа од ове деце су убијена након злостављања, Дуги низ година, Чарлс и краљевска породица су имали блиске везе са озбиљним криминалцима који су силовали, мучили и злостављали невину малолетну децу. Неизбежно питање које треба поставити није да ли су чланови краљевске породице били толико наивни да то нису ни схватили, већ да ли су Чарлс или краљевска породица директно умешани у ове ужасне злочине?

Приредио: Милан Старчевић

 Извор:  Васељенска – Kla. TV

ПРЕУЗЕТО СА: https://borbazaistinu.rs/dosije-kralja-carlsa-iii-otkrovenja-iza-zidina-palate/

One thought on “Досије краља Чарлса III Откровења иза зидина палате”

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *