• Плаћеници иностраних агентура као гости јутарњих, а богме, и вечерњих програма на разним ТВ станицама Завјет св. Петра Цетињског, као опомена

АУТОР: Јован Лакићевић

Писао сам недавно на овом Порталу о издаји земље (у Црној Гори и Србији) као веома профитабилном занимању потоњих деценија.
Некад се за тако нешто, у многим земљама, ишло пред стрељачки вод.
Данас не може човјек да на било којој ТВ упали неки јутарњи програм, а да се не суочи са таквим ликовима: Дарко, Зоран Дарко… Неко доба нема извјесне госпође Јелене, нескривеног НАТО адвоката, која се, након ботоксирања (уљепшавања), изгледа, спрема да преузме једну амбасаду у комшилуку (ако се то већ није десило)!
Некад незамјенљиве у јавном простору у стварању корисних идиота, Наташа, Соња, Борка, Биљана, па опет Соња… добиле су достојне наследнике!
Што би рекао спортски репортер Делић: „Људи, па зар је то могуће?!“
Могуће је, мој Младене, јер за издају земље досад је одговарала само једна особа, тужни начелник Генералштабa ЈНА, ухваћен in flagranti на Ибарској магистрали!
Такав однос државе према издајницима ( у које сам одавно сврстао све извођаче црне октобарске револуције од прије 22 године, или, тачније речено, сами су се тамо сврстали!) дао је крила фабриковању нових издајника, било да су регрутовани као агенти моћних обавјештајних служби, или да су Сорошови, или ЦИЈАини плаћеници…

Ту, наравно, не треба искључити ни чувени енглески МИ 6, који господари последњих година на балканским просторима, посебно у Црној Шуми. Они тамо ових дана праве другу вазалну Владу (ако им то народ дозволи)!
Рекао сам већ више пута на Порталу, да су те особе заштићене од закона „као свете краве“!
Невоља је у томе што све државне институције одавно премрежене плаћеним издајницима (у обје државе). Кад би се кренуло са суђењем овим ликовима, многа министарства и друге институције, остала би без важних намјештеника. Неће ми бити јасно (мада ми је, ипак, јасно) ко је забранио објављивање списка мојих колега, новинара, који су плаћеници неких обавјештајних организација…
Рекао сам , али и поновићу, да од свих врста издајника које дубоко презирем, једино сам имао, и данас имам разумијевања за оне „из убјеђења“, односно, из идеолошких разлога ( да споменем Голи Оток, којим је Броз, уз помоћ тадашњег руководства браће Хрвата, покушао да нас заувијек одвоји од мајке Русије! И да не огријешим душу, тамо су се нашли одреда последњи југословенски, односно српски комунисти, па им никако не приличи епитет „издеајника“).
Данас са овом , не могу да кажем људском, сортом, имали би смо много мање проблема, да смо се угледали (а имали смо времена) на оно што се десило у Руској федерације, гдје су све плаћеничке, невладине, махом Сорошове организације – законом забрањене!
У САД, опет, као руском идеолошком антиподу, такве стране „невладине организације“ имају третман шпијунских филијалѕа, и под посебним су надзором и третманом.
У Србији и Црној Шуми о сличном третману Сорошових и других организација ( од којих многе добијају средства из државних буџета), нико и не размишља!
Зашто? – рећи ће многи од вас којима се овим текстом обраћам. И ја бих поставио исто питање. Само не знам више коме…
И она тројка са почетка овог текста, није уопште усамљена. У овом невремену има на јавној сцени много више оних који се „по задатку“ баве озбиљном пропагандом западних центара у готово свим медијима, а поготово на ТВ каналима, па, наравно, и оним са националном фреквенцијом. И они се, као гости, позивају да се, ваљда, по начелном новинарском правилу, чује и „друга страна“. По учесталости јављања, они су постали „прва страна“. Не бих хтио да то у овом часу доведем у везу са могућном државном политиком, не дао Бог, али искуство ми говори да ту нијесу чиста посла.
У часу када је пола Планете у ратном стању и када се не зна могући исход сатанизације Русије, незабиљежен у историји земље, који је дио дуго и озбиљно спремљеног плана сатаниста, као претходнице НАТО удара на Русију, уопште није свеједно како ћемо се понашати према ономе што се данас дешава у Украјини, као полигону предвиђеном за освајање и сатирање Руске федерације.
Подсјећам наше актуелне политичаре да свака утакмица има два полувремена, а неке и четири четвртине. И, без обзира на то шта је ко обећао Западу, водите рачуна да српски народ, у великој већини, зна и држи се Завјета Светог Петра Цетињског, на умору: „Ко покуша да нас одвоји од једнородне и једновјерне руске браће…“

ИЗВОР: https://www.in4s.net/dobro-jutro-gospodo-izdajnici/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *