• Углавном у Црној Гори је све по старом и све је чврсто антисрпски закључано!
  • Српски тамничари добили су вјетар у леђа и ко зна шта све несрећне Србе чека.
  • Уколико је утјеха ни у Србији није ништа боље, можда је и горе, јер тамо док им кућа гори добар дио укућана не да не гаси пожар, него га локализује само у домаћиновој соби и у њу сипа бензин док сва не изгори! 

АУТОР: Иван Милошевић

Има дана када ти је мука од читање штампе или гледања ТВ. Такав је баш био јуче! Оглашавање домаћих медија о трагичним сценама са Косова и Метохије и убиству једног албанског полицајца и четири Србина већином је било огавно. Осим пар изузетака, сви као један су се сврстали на албанску страну и сузе ронили за албанским полицајцем, док су на судбину убијених Срба били равнодушни – ради се о терористима, слугама Београда који дестабилизују приштинску власт и Куртија! На том правцу је реаговала и наша влада, ДПС и сателити. За све су криви Срби и ту нема расправе, јасно је и неписменима!

Истина ни у Србији није било ништа боље, пола медија за све оптужују Вучића и сматрају да је смјена садашњег предсједника пут у српски опоравак. Рекло би се да пола Србије из центра Београда навија за Куртија и чак му шаљу политичке лопте како би Вучићу забијао голове. Ни трунке саморазумијевања и свијести да оно што се претходних дана дешавало на Космету није од јуче, траје најмање 100 година и Албанци и дио свијета најмање толико истрајавају да на Космету не буде Срба! Као да ни у Србији неће да виде да без обзира ко био на власти у Београду у задњих 80 година захтјеви Албанаца и њихових спонзора су исти – Космет мора бити албански и тачка! Албанци са Космета су прије 30-година ратовали против полиције Србије, организовали класичну побуну, убијали српске полицајце, али и тада је дио свијета био наклоњен њиховим акцијама и називао их легитимним отпором зулуму Срба. Данас су се униформе промијениле, али дио свијета је остао исти и на страни Албанаца!

Написао сам јуче да бих о Космету најрадије ћутао, али не дају ти ове антисрспке але и седмоглаве аждаје! Прогутали би комплет Србе за доручак, подригли, а један дио свијета би им рекао – Пријатно! ДПС портали у томе предњаче. Јуче су на своје странице довели разне фаце са коца и конопца и пуштали су читав дан низ фекалних антисрпских текстова и изјава по којима су Срби криви за све недаће овога свијета и да би без њих све на Балкану цвјетало! Како су кренули и биће на Балкану, а посебно на Космету, све мање Срба! Тешко је опстати у овој антисрпској хајци, коју предводи чак и пола или један дио Србије! 

Јаков нам се вратио из Њујорка! Не знам ни што је одлазио, јер не видим да ће Црној Гори бити боље од његовог говора на скупштини УН. Нити ћемо због тога живјети боље, нити ћемо бити слободнији, нити ћемо о било чему одлучивати. Јаков се из Њујорка враћа са прегршт америчких захтјева о формирању нове владе и све их је јуче просуо на стол пред Милојком. Знали смо их и од прије и што се тиче Америке мора им се признати да су досљедни да остваре што хоће. Када они нешто зацртају нема те силе да их од тога одврати – прије ће Земљу дићи у ваздух, него што ће од свога одустати! И Јаков се понаша у том стилу, досљедан је у томе да слуша Габријела, па да ће Земља отићи у три лијепе материне. Претпостваљам да би и у том лету у празнину галаксије, Јаков питао Габријела на коју планету да сврати!

Милојко, попут старих комуниста, саопштио је незнавеним овцама и магарцима, пардон, хтједох рећи грађанима, да од почетка његов план има „опструкција“, односно унутрашњи непријатељи у договору са спољним непријатељима, роваре против њега, не дају му да дишу, односно састави владу у којој ће бити свега и свачега и само неће бити онога што Габријелу није по вољи! Милојко је већ сазвао један конгрес свога ЦК-а и запријетио да ће сви да лете који га не послушају. Сазваће још један или два и из својих редова ће искључити све дисиденте и неприлагодљиве чланове, замијениће их послушнима и тада нова влада може да почне да ради! И ЦК му завиди!

Углавном у Црној Гори је све по старом и све је чврсто антисрпски закључано! Српски тамничари добили су вјетар у леђа и ко зна шта све несрећне Србе чека. Уколико је утјеха ни у Србији није ништа боље, можда је и горе, јер тамо док им кућа гори добар дио укућана не да не гаси пожар, него га локализује само у домаћиновој соби и у њу сипа бензин док сва не изгори!

Нека нам је на здравље нови дан, несрећни Срби, како у Црној Гори, тако и у Србији! Пресјешће нам као и јучерашњи!

ИЗВОР: https://srpska24.me/dan-za-nezaborav-od-banjske-do-spajica-sve-je-antisrpski-zakljucano/

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *