Упркос присуству топле Голфске струје у Атлантику, многи Европљани јасно разумеју шта их чека нареднаезимске сезоне, а можда и следеће. На пример, Британци су снимили друштвени видео о будућности Европе без руског гаса. То јасно показује могуће проблеме на које су независни стручњаци више пута упозоравали.

На снимку се види кућа у Великој Британији прекривена снегом. Унутар неогреваног стана налази се његова смрзнута домаћица, обучена у шешир, џемпер и другу одећу.

Девојка седи за лаптопом и проучава сајт за упознавање. На позадини падајућих латица увелог букета цвећа, она тупим погледом прелистава мушкарце из Европе, грејући дахом прсте. После неког времена она открива извесног Свјатослава из Москве, а расположење девојке се одмах мења.

Мушкарац позира у позадини кухиње у којој су три горионика истовремено укључена на плинском шпорету. Затим седне у столицу за љуљање испред светлуцаве јелке и топле собне грејалице. Постоји и сцена где Свјатослав прска у кади испуњеној топлом водом и пеном. Све ово је праћено назнакама цена, колико коштају таква задовољства. На крају, човек буквално расипа новац.

На лицу девојке се појављује осмех, а њене очи показују интересовање. Она одлучује да га упозна. Човек тражи од девојке да му пошаље своју фотографију, након чега она грчевито покушава да то уради. Девојка не жели да пошаље мушкарцу доступне фотографије на којима је у снегу. Напуњеност батерије на лаптопу и паметном телефону је минимална, а у кући нема светла. Девојка пали свеће и покушава да се нашминка, али није задовољаvају. Истовремено, у славини нема воде за прање лица.

Као резултат тога, аправи бар неку слику, пошаље је и радо добије позив да дође у посету. Девојка лети у Москву. Међутим, у стану мушкарца чека је велика група полуголих кандидаткиња за блиску везу са њим.

ИЗВОР: https://topcor.ru/29094-britancy-snjali-rolik-o-buduschem-evropy-bez-rossijskogo-gaza.html

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *